Zobacz pełną wersję : cbr 929
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M327551
ogloszenie z allegro zna ktods to moto lub je widzila?? lub co kolwiek wie o nim??
Przemek929
10-01-07, 12:59
Napewno jest po jakiejś przygodzie bo widać to w niektórych szczegółach,a pozatym w takim malowaniu były wypuszczane w USA czyli pewnie jest sprowadzony a mało kto sprowadza całe motocykle z USA
popieram, jak na moje doswiadczenia to byl po upadku bo w miejsce uszkodzonych sa wstawione tuningowe, a poza tym ten paskudnie poklejony blotnik i czacha...
Juz ja kilka razy widzialem na allegro. Dogadaj sie lepiej z ernim o jego 929
ja z was nie moge.. dyskwalifikujecie moto po tym ze bylo na allegro juz pare razy.. co to ma do rzeczy.. moj blady byl przez 6 miechów na allegro i nikt go nawet nie obejzal... cene dawalem przerózna a moto technicznie bylo naprawde zdrowe... tak samo polecam obejzec moto a nie pierdolic farmazon... chyba ze masz pare zl wiecej to dogadaj sie z ernim tak jak mowi ernest...
MELANZ_666
10-01-07, 14:44
igla nie denerwuj sie znawcy zawsze jacys sie trafia....ciekwe co oni wypatrzyli za wady w ty fajerze?! pewnie ze w silniku jusz stuka...ale holera niemozliwe przeciesz to honda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:] korwa nie moge
Przemek929
10-01-07, 15:44
igla nie denerwuj sie znawcy zawsze jacys sie trafia....ciekwe co oni wypatrzyli za wady w ty fajerze?! pewnie ze w silniku jusz stuka...ale holera niemozliwe przeciesz to honda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:] korwa nie moge
nie mówie o silniku gamoniu a jeśli się pyta to mu odpowiadam,bo tak sięskłada że znam sięz leksza na 929 więc moge coś powiedzieć chociażby o wyglądzie zewnętrznym
MELANZ_666
10-01-07, 15:46
Napewno jest po jakiejś przygodzie bo widać to w niektórych szczegółach,a pozatym w takim malowaniu były wypuszczane w USA czyli pewnie jest sprowadzony a mało kto sprowadza całe motocykle z USA
nie moge jakos wywnioskowac z tego opisu ze znasz ta dzide ale moze jak przeczytam ze sto razy to cos mi wpadnie w oko...........
a jak znasz dzide to napisz kolesiowi co i jak a nie owijasz w bawelne.....:]
a jesli sie znasz ogolnie na 929 to wytlumacz co wykminiles z tych fot?!:]
Przemek929
10-01-07, 16:09
nie moge jakos wywnioskowac z tego opisu ze znasz ta dzide ale moze jak przeczytam ze sto razy to cos mi wpadnie w oko...........
a jak znasz dzide to napisz kolesiowi co i jak a nie owijasz w bawelne.....:]
a jesli sie znasz ogolnie na 929 to wytlumacz co wykminiles z tych fot?!:]
Zacznijmy od tego że szczególnie sie nad tym nie spuszczałem bo to pyta ktoś co nagle potrzebuje pomocy i wielce łaskawie zarejestrował sięna forum ale na 1 rzut oka to np pod zbiornikiem paliwa nie ma takich gumowych uszczelek które są w orginale no i w ciule zamienników nie mówie o wydechu bo seryjny jest denny ale reszcie
Zacznijmy od tego że szczególnie sie nad tym nie spuszczałem bo to pyta ktoś co nagle potrzebuje pomocy i wielce łaskawie zarejestrował sięna forum
no kurwa po cos sie rejestruje na forum a chyba nie kazdy byl zarejestrowany w ten dzien co foruim powstalo baranie;]
ostatnie moje pytko bo kurwa niektorzy pojeban ludzie maja pretensje ze sie na forum zalogowalem :] Jest ktos z Ostrowca Świetokrzyskiego?? bo chcialem kupic tam te moto ?? al enie mam ochoty sluchac jakiegos pierdolenia jak to moto wyglada tylko czy je ktos widzial i zna jego historie
Przemek929
10-01-07, 17:22
no kurwa po cos sie rejestruje na forum a chyba nie kazdy byl zarejestrowany w ten dzien co foruim powstalo baranie;]
Jak tak będziesz podchodził do tematu to za dużo odp nie uzyskasz zresztą poza 3 osobami nikt nie pisze teraz już jedna odpadła i na chuj te baranie ,co myle się ,myśle że nie
MELANZ_666
11-01-07, 07:53
ty korwa pierdolniety mondralo sam na huj sie logowalas na tym forum zeby farmazony pierdolic o gumkach pod zbiornikiem ..............koles pyta konkretnie o co mu chodzi a ty pierdolisz te swoje glupoty o czesciach zastepczych po czym stwierdzasz ze komin jest fabryczny
tam sobie podyskutuj o gumkachwww.gejowo.pl (http://www.gejowo.pl)
jebany znawca....
po prostu nie wie po co jest forum;]
Przemek929
11-01-07, 17:39
ty korwa pierdolniety mondralo sam na huj sie logowalas na tym forum zeby farmazony pierdolic o gumkach pod zbiornikiem ..............koles pyta konkretnie o co mu chodzi a ty pierdolisz te swoje glupoty o czesciach zastepczych po czym stwierdzasz ze komin jest fabryczny
tam sobie podyskutuj o gumkachwww.gejowo.pl (http://www.gejowo.pl)
jebany znawca....
przepraszam,wybaczysz mi i powiedz mamie żeby ci jeszcze raz przeczytała z tym wydechem bo chyba nie zrozumiałeś co ty chcesz powiedziec o moto po zdjęciu,plastiki każdy może mieć cudowne
i po huj ta jazda ja zadalem normalne dwa proste pytania a kurwa jak pojebani jedziecie na siebie nie checsz to nie psiz nic jak masz tak pierdolic bo cie nie prosze o to;] i z laski tu nie jestem;]
i po huj ta jazda ja zadalem normalne dwa proste pytania a kurwa jak pojebani jedziecie na siebie nie checsz to nie psiz nic jak masz tak pierdolic bo cie nie prosze o to;] i z laski tu nie jestem;]
Przemek929
11-01-07, 21:39
No bo się uniosłem,po zdjęciu za dużo nie można powiedzieć to jest orginalne malowanie rocznika 2001 i migacze seryjne wygląda obiecująco
najpierw napisales ze to szrot z usa a teraz ze obiecujaco... zdecyduj sie o co Ci chodzi...
a jak chcecie sie cos dowiedziec o moto to trzebaby cos wiecej niz zdjecie - bo kierunki "orginalne" to w larsonie po 50 chodza...
olo jakbys sledzil to od poczatku to zobaczylbys ze to jest inne moto;]
co do tego moto to lakierowanie bardzo latwo odnowic na takiam modelu a kierunki tak jak olo napisal mozna kupic za grosze w larsonie.. nie mona dyskwalifikowac moto po zdjeciu !!
eeeee tam jak nie obejrzy się moto z bliska to po zdjęciach to można sobie jedynie bajki opowiadac
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M342981 odradzam kupno tego koles leci w huja niby bezwypadkowe, potem po lekkim szlifie a na koncu sie okazalo ze plastiki spawan dekiel spawany i blok tak samo i oczywiscie malowany caly prawy boczek z czasza i zadupek co niby ma byc idealne;];]
Przemek929
13-01-07, 21:51
No a na zdjęciu taki piękny,niektórzy popierdola przez tel że super a jak przyjedziesz lipa
moto wyglada jak nowe.. jesli jest tak jak mowisz to zostal naprawde bardzo dobrze naprawiony i nie mial bym do tego zastrzezen pozatym ma co najwazniejsze org gumki pod zbiornikiem !! ogladales je czy ktos ci mowil ze takie jest.,.. bo normalnie nie hcce mi sie wierzyc.. jest naprawde ladne i nawet strzelam ze przebieg ma org :] no moze rocznik cos mi chujem smierdzi ale moze to data pierwszej rejestracji
Na zdjęciu każde moto wygląda jak nówka. Trzeba tlko je odpowiednio zrobic a widze że sprzet jest mokry. dla przykładu zapodam zdjęcie z zamierzchłych czasów - wygląda na stan prawie idealny ale gwarantuje wam że zbliska już tak nie wyglądało. zdjęciem nie ma się co sugerować.
http://w1.bikepics.com/pics/2004%5C11%5C04%5Cbikepics-238256-full.jpg
Przemek929
14-01-07, 11:06
No właśnie ma gumki:) ja też jak kupowałem to prawy boczek był pospawany w paru miejscach ale bylo super zrobione i jakby sie go nie odkręciło to nigdy by się człowiek nie zorientował różnica w tym że sprzedający sam mi to to pokazał.
co do tego ze jest idealnie zrobiony to sie nie zgodze bo zdjecie z tym otarciem na baku to wyglada tylko na to ze jest napis zdarty a w rzeczywistosci jest przetaricie do blachy, czasza jest tak lipnie zrobiona przy wlocie powietrza widac juz roznice, od srodka jest widoczny spaw ktorego nieciezko zauwazyc wystarczy odchylic ta czarna oslone;] aa boku nie widzialem bo nie sciagalem wiec neiwiem ale pewnie tez spawany;] lakier odpryskuje, i ten silnik jak sa sruby mocujace dekiel od dolu to to jest spawane nie przygladalem sie lepiej ale wielki walek. A jak przyjechaem to kolo mi mowi ze moto bezwypadkowe cytuje "zobacz sobie kolanka od chlodnicy jak nowe ani jednej ryski" a jak go sie pytalem czy cos jest spawane mowil ze nie do puki mu nie pokazalem to powiedzial ze tak czasza jest lekko spawana ale nie wiele a jak zapytalem o dekile i silnik powiedzial ze nie i znowu mu pokazelm i mowi ze to nie on to robil i nic o tym nie wie.:] a tez byli kolesie z bielska po jakas yamahe co tam stoi bez zegarow i sprzedawca mowil ze tez nie bylo przy niej robione tylko nie ma zegarow a okazala sie wiekszym szrotem niz ta 929;]
Przemek929
14-01-07, 12:07
Typowy wałkaż w takim razie dopuki nie poażesz to jak z salonu no ale tak to już jest
No i co wy tak pierdolicie - co z tego ze moto mialo spawana owiewke czy czache? Pratycznie kazdy sprzet w polsce jest sprowadzony po glebie i naprawiany. Jak chcesz igle to idz do salonu i sobie kup. A czy spawane plastiki i odmalowane moto odrazu je dyskfalifikuje? Pierdolicie glupoty.
ernest - nie zakumałeś - jak ktoś mówi, że moto igła a po przyjeździe dowiadujesz się o ślizgu czymś tam pękniętym itd to cie chuj strzela i masz w dupie kolesia który chce ci sprzęta sprzedać bo wiesz ze masz odczynienia z jebanym wałkiem który mógł sie określić w ogłoszeniu lub rozmowie tel - a on liczył na precla który przyjedzie i mu wciśnie moto zatajając jakieś tam ślizgi pęknięcia itd - o to w tym chodzi, żeby ludzi w dupę nie jebać !!!
ernest to takie moto mozna kupic za odpowiednia cene a nie tak jak on chce za nie 18 kola a z 3 tysie musisz wsadzic;] i czemu nie napisze na aukcji albo nie powie telefonicznie a jedziesz z przekonaniem ze mot o jest ok;]
a w co chcesz wsadzac 3 tys? ernest ma racje.. chcesz moto bezwypadkowe to idz do salonu... moto ma tylko 2 kola i nie kazdy potrafi od razu jezdzic... niech kazdy spyta sam siebie ile razy do tej pory wyjebal orla badz tez nawet polozyl moto pna parkngu.. wtedy zobaczysz jak cezko o moto ktore bylo by bezwypadkowe
no to juz ci licze plastiki nowe z naklejkami i malaniem jakies 2 tysie nowy dekiel przzelacznik do swiatel malowanie baku to razme z jakis 1 tys;] wiec sie nazbiera a to jest logiczne ze nie ma moto bezywpadkowych ale jak chce sprzedac za duza kase to niech zrobi to na igle;] kurwa a nie jakies walki i jeszcze sciemnia ze nic o tym nie wie aa jak chce w takim stanie sprzedac to tez za odpowiednie pieniadze;]
dekiel 150zl, przelaczniki 100zl, malowanie baku to tyle co za jeden element u lakiernika - moze 100zl?
gdzie ty tego tysia naliczyles? :O
dekiel 150 przelacznik 100 malowanie jednego elementu najtaniej 300 zeta;] nowe plastiki nie wiem a dobre naklejki tez okolo 400 jak nie lepiej a orginal chyba ponad 1 tys
i po co???????????? wsadzac w moto 3 tys. zeby pozniej i tak tego nie odzyskac...no chyba za kupic moto za 10 tys wsadzic 3tys i ojebac za 20 to tak ale wtym pryzpadku nie widze potrzeby...
no ale jak kto lubi.... :o_O:
i tak pierdole to moto juz ;] mam nastepne na oku;d;d hehe a koels sprzedaje szroty ;;];]
Mlody,obawiam sie ze Igla i Ernest maja racje.nie skupiaj sie tak na plastikach bo przeoczysz znacznie wazniejsze sprawy.rownie dobrze ktos moze kupic nowke z salonu,zdjac wszystko co zbedne,zalozyc mega klate i dawac w pizde do odciny.i co?pposklada do kupy,przyjedziesz,dekle ladne,plastiki zajebiste,bez spawow z jednago modelu a tlucze sie panewa albo 2 nie ma...kupisz?bo bezwypadkowe?albo w papierach jakies moty.kup kilkuletni samochod bez stluczki czy wiekszej rysy malowanej...a co dopiero moto.jezeli jest prosty sprzet z dobrym silnikiem itd to az tak wam przeszkadza ze byl malowany?moze lepiej miec klejony plasti niz silnik do roboty...a moze sie nie znam
masz racje alee powiedizalem ze skoro jest cos nie tak czy wizualnie czy z silnikiem to mozna to kupic w dobrej kasie i sobie zrobic anie jak ktos chce za to o kilka tyisecy wiecej niz jest warte.
Przemek929
16-01-07, 21:37
no to juz ci licze plastiki nowe z naklejkami i malaniem jakies 2 tysie nowy dekiel przzelacznik do swiatel malowanie baku to razme z jakis 1 tys;] wiec sie nazbiera a to jest logiczne ze nie ma moto bezywpadkowych ale jak chce sprzedac za duza kase to niech zrobi to na igle;] kurwa a nie jakies walki i jeszcze sciemnia ze nic o tym nie wie aa jak chce w takim stanie sprzedac to tez za odpowiednie pieniadze;]
Troszku przesadziłeś,w hondzie to chyba chcesz kupić
tak czy siak pierdole to mot wiec temat uwazam za zamkniety koles chcial mi sprzedac walka;] teraz mam tylko klopot bo chcialbym zeby ktos jechal ze mna do ostrowca św. i mi obadal bo wlasnie mam dwie rzeczy ktorych nie umiem za dobrze rozpoznac jedna to jak sa panewki jebniete a druga to sprzeglo jak sie stuka choc w 929 jest to norma alee czasem mi to ciezko uslyszec a co do panewek to nie wiem.
nie martw sie, panewki uslyszysz... na bank...
ale to jakis fest lomot jest czy co bo kurwa w sobote planuje jechac po ta zolta aa nie mam z kim i jak a kurwa zimno jest zeby przyjehac na niej ja pierdole i nie mam skad auta skabinowac:[ kurwa kurwa kurwa jebana pogoda
Przemek929
17-01-07, 06:27
Lepsze to niż pół metra śniegu,ja nie widze problemu przejechać się w taką pogode i nie wyobrażam sobie kupna moto bez jazdy próbnej
i nie wyobrażam sobie kupna moto bez jazdy próbnej
kilka tak kupilem i tylko z 1 bylem niezadowolony...2 jebnieta... no ale cena byla dobra...a tak kupowalem w ciemno ....koles dzwoni ze cos stoi cena pasowala wiec bralem nei ma regoly...99 razy trafisz 1 pudlo
lub na odwrot :twisted:
zawsze zostaje serwis i pomiary :] wiec czemu nie a kurwa jazda probna bedzie bankowo bo sniegu nie ma ale jechac ponad 200 km do domu na moto przy 0st C lub - iles to kurwa hard korrrrrrrrr hehe a dwa wczoraj jezdzil na innym sprzecie i kurwa opona sie wcale nie tryzma wiec nie mam ochoty jechac 20 na godzine;]