Zobacz pełną wersję : Różnice F4i, F4 sport, F5
czy moze ktos wyjasnic czym sie roznia te modele.Ja wiem ze kanapa i grafika czy cos jeszcze ?? :|
http://download.yousendit.com/C5E46E6068C5A466
zanim założysz temat poszukaj troche po forum ;-]
f4i to jest f4 na wtrysku, ma jedną kanape, na srebrno malowany silnik, rame. f5 ludzie czasem nazywają (albo w dowodach mają wbite) te nowsze f4i alo f4is. nowsze f4i mają czasem tez malowany silnik na złoto i rame na czarno, ale wciąż jedną kanape
f4isport ma dzieloną kanape, czarną rame i złote malowanie silnika (delke itd.)- ale to jest europejska wersja, bo amerykańskie f4isporty z dzielonymi kanapami mają czasem srebrną rame i niczym się silnikowo nieróżnią od f4i zwykłych
reasumując najlepiej kupić F4i sport europejską wersje, bo ma wzmocnioną rame koło główki, jakieś modyfikacje silnika lekkie i skrzyni biegów
kolejny malolat bez moto pierwszy swoj post w garazu daje.. niech ktos mu pojedzie bo mi sie nie chce nawet...
bo ma wzmocnioną rame koło główki, jakieś modyfikacje silnika lekkie i skrzyni biegów
F4i Sport ma podwójne sprężyny przy zaworach, zmniejszony wznios krzywek zaworów ssących , 8 zamiast 7 tarcz sprzęgłowych i któtsze przełożenia 5 i 6 biegu.
Pozatym ma dzieloną kanape , brak stopki centralnej i wzocnioną rame.
kolejny malolat bez moto pierwszy swoj post w garazu daje.. niech ktos mu pojedzie bo mi sie nie chce nawet... nie w garazu tylko w "ogolne" :P dzieki bart za info
zacznij od przedstawienia sie w odpowiednim dziale, potem naucz sie korzystać z opcji SZUKAJ!!!!!!!!!!!
i dopiero kiedy czegoś faktycznie nie będzie zakładaj tematy i zadawaj pytania