Zobacz pełną wersję : Sklep z odziezą moto Niemcy
Orientuje sie ktos czy w poblizu granicy oczywiscie chodzi o granice w Zgorzelcu
sa jakies sklepy motocyklowe gdzie mozna by kupic kombinezon Alpinestar lub Arlenness jak cos to wrzucac adersy albo liniki
pozdro
Orientuje sie ktos czy w poblizu granicy oczywiscie chodzi o granice w Zgorzelcu
sa jakies sklepy motocyklowe gdzie mozna by kupic kombinezon Alpinestar lub Arlenness jak cos to wrzucac adersy albo liniki
pozdro
Kombinezon Arlena Nessa rozmiar 52.Prive do mnie.Mi się znudził.
Gresus na pewno w Berlinie jest Louis i podobno jest tez niedaleko mnie we Frankfurcie n/O ale jeszcze tego nie sprawdzilem.
No co Ty Gepard, już sprzedajesz!!!??? :shock:
Gepard npisz mi jakie masz wymiary i czy kombi jest dobre na ciebie
A ile Astars kosztuje w Szwablandii?
to zalezy od modelu ale z wyliczen taniej wychodzi z usa tylko jeszcze nie wiem jak z przesylka kasy ile prowizji za 1,2tys $
Gresus na pewno w Berlinie jest Louis i podobno jest tez niedaleko mnie we Frankfurcie n/O ale jeszcze tego nie sprawdzilem.
Jakbyś był i sprawdził, to daj gdzieś znać na forum :)
I jakie ceny w porównaniu do Polski.
apropo kombików, to miał ktoś z was styczność z firmą TSCHUL, bo wizualnie wyglądają na solidne, cenowo też bardzo ok.
tak, podobno Adolf H. miał skórzaną pidżamę TSCHULa...
Ewa Braun maila stringi tej firmy..ale jak sie nosily ..nie mam zielonego pojecia...
Jakbyś był i sprawdził, to daj gdzieś znać na forum :)
I jakie ceny w porównaniu do Polski.
znalazlem sklep online w niemczech ceny nawet spox i wysylka do Polsski chyba nie jestem pewien nie znam niemieckiego koles ma mi sie zorientowac w temacie tu macie linka:
http://shop3.webmailer.de/cgi-bin/ePages.filereader?45aff734000335212718ac172c2705e6 +DE/catalogs/34311
ze zgorzelca najblizej drezno. jest tam sklep polo. naprawde tanie ciuszki. strona www.polo-motorrad.de
tak jak napisał JOHNMUST + w Dreźnie jest bankowo Hein-Gericke i Louis. Polo jest po lewej stronie autostrady, zjazd przy takim wielkim kompleksie handlowym (widać go bardzo dobrze z autostrady). Do Hein-Gericke jedzie sie tak jak do Polo tylko trzeba tą samą ulica jechać dalej prosro i za mostem w prawo i dalej prosto (jak ktoś choć troche gada po niemiecku to tubylcy pokierują). Co do Louisa to też bankowo jest ale nie byłem więc nie moge nic podpowiedzieć co do lokalizacji. Mapki (przynajmniej do Polo) są na stronce internetowej.
Co do terminu jaki jest najlepszy żeby kupować to właśnie teraz jest najkożystniejszy okres bo oni mają teraz wyprzedaż tego co zostało z zeszłego roku (o ile zostało), np.: ja na kurtce FLM zaoszczędziłem 70 euro, a kumpel na kasku Sharcka 120!! Często są też promocje na rękawice i pasy nerkowe, aktualnie w Louisie są przeceny do 80% na wybrane artykuły (od narzędzi, przez ubrania po akcesoria).
Niemcy nie robią problemów z wysyłką do Polski, a przy zakupach powyżej bodajrze 100 euro (przynajmniej w Polo) dają rabat 10% (niesty karta rabatowa "działa" dopiero przy następnych zakupach).
To tyle co wiem na temat zakupów w DE, polecam wszystkim ze względu na ceny i liczne rabaty oraz profesjonalne podejście do klijenta.
co do Tschule to kolega kupił taki kombi i baaardzo sobie go chwali ...pożądna skóra niezłe protektory i cena....900 zeta z dostawą pod drzwi ... także temat warty zastanowienia. PO wypłacie chcę się przejechac do Berlina także jakbedziecie coś mieli do kupienia mozna śmiało walic. Przed wyjazdem zamelduję się na forum
Do Berlina nie jest daleko a w marcu sa targi, jezdzimy co rok, nie dosc ze wystawiaja sie wszystkie firmy to wyprzedaja kupe ciuchow-za grosze...co niektorzy sprytni ceny sobie obnizali ;), lub co innego robili :D
(jest kilka hal i jest to ogromne!)
http://www.berliner-motorrad-tage.de/
W Niemczech przez całą zimę odbywają się targi motocyklowe pod wspólnym hasłem "motorrad-messe". Są lokalizowane w dużych miastach i Niemcy dobrze to reklamują. Ja byłem na czymś takim w Lipsku, dwie potężne hale a w nich wszystko co wiąże się z motocyklami + :cycki:
Co do cen na tych imprezach to nie ma fajerwerków ale czasami na koniec targów w damym mieście jak nie chce się jakiemuś wystawcy pakować wszystkich gratów to robi wyprzedarz i wtedy to jest miód :twisted::fucku:
ja sie wybieram do Polo w Cottbus po oponki :P
Jak macie sobie kupować w POLO,Hein Gericku i Louisie to lepie od razu pierdolnijcie sobie kurwa wór pokutny na łeb i sandały.Ja pierdolę.Gdzie ja mieszkam.Jak zdychac na ulicy to z klasą a nie w preclowych łachmanach ! :fucku:
Jak macie sobie kupować w POLO,Hein Gericku i Louisie to lepie od razu pierdolnijcie sobie kurwa wór pokutny na łeb i sandały.Ja pierdolę.Gdzie ja mieszkam.Jak zdychac na ulicy to z klasą a nie w preclowych łachmanach ! :fucku:
dzisiaj ma mi przyjsc paczuszka z niemiec kombinezon alpinestar MX-1 black :DDDD kurwaaaa gdzie ten kurier :D
Gresus to gdzie w koncu zamowiles ??
Gresus to gdzie w koncu zamowiles ??
www.FC-moto.de wysylaja na cala europe przez UPC a na stronie kuriera mozna monitorowac gdzie paczka byla o jakie godzinie. No i z przesylka wyszlo mnie to mniej o tys. niz u nas w 4bikes wolali a do tego nie mieli na stanie :/
paczuszka juz odebrana goraco polecam ta stronke naprawde maja duzy wybor jesli chodzi o kombinezony i o wiele taniej niz u nas nawet mi jeszcze od ceny ze strony 20 ojro spuscili i przesylka wyszla gratiss