Zobacz pełną wersję : cbr 600 f3 VS. gsxr 600
klasyka1986
21-01-07, 13:52
witam.jakie opinie ? co bardziej warte zakupu ?
awaryjnosc ?
ogolnie prosze o Wasze opinie.
teamt z dupy, uzytkownik z dupy,
bez moto i przedstawienia to najwyzej wyjebac temat mozna. ;/
po 1 przedstaw sie
po 2 fotki dup
po 3 F3
klasyka1986
21-01-07, 14:11
sprawa prosta.nie kazdy trenowal olo,nie kazdy ma moto,ale ktos moze chce sie zaopatrzyc w moto ?
uzytkownik poczatkowy-degradowany ?
temat do rozwiniecia-bo na forum cala masa hondo-prze chuji ktorzy wielbia np . f3
jezeli zas chdozi o gixy tez sporo fanatykow .:banan:
klasyka1986
21-01-07, 14:14
dupy sa www.google.pl (http://www.google.pl) :)
jezeli chodzi o zalacznik nr 3 -dlaczego f3?
klasyka1986
21-01-07, 14:17
przeciez nie pojde na preclowo zeby sie zorientowac w temacie skoro tu moge dostac bardziej konkretne odp.
PRZEDSTAWIĆ SIE TO OBOWIĄZEK!
druga sprawa, pytać mądrze to też sztuka a z twoijego pytania chuj wynika- pytasz co lepsze?
Odpowiedź na twoje pytanie- Hmmmm.... lepszy będzie GSXR bo ma fajny schwek(do jazdy po browar do spożywczaka)...
3ci spraw anie spamuj pisząc po zdaniu w nowym poście jeden po drugim tylkoużywaj opcji edytuj...
i nie skacz bo jestes świerzak i narazie conajwyżej mozesz dostać bana.
4te- uprzedze pytanie- tak jestesmy nie mili dla świerzaków bo za dużo tu spamerów i innych pianobijóćw i dopuki sie nie wykarzesz będziesz świerzak i będziesz użytkownikiem 3ciej kategorii...
klasyka1986
21-01-07, 14:30
ok.rozumiem.bede tez edytowac .
a jezeli chodzi o samo pytanie-sedno to - cos tam czytalem na necie na scigacz.pl itp. ok wiec konkretniejsze pytanie bo nigdzie nie moglem znalezc na zadnej polskiej stronie - czy gsxr 600 jest duzo wiekszym moto w plastikach od f3 w takowych?
jezeli chodzi o awaryjnowac-sprawuja sie tak samo?
czy roznica w 3 koniach - jak podaja - f3 107 ,gsxr 110 jest odczuwalna w manetce?
dalej sie nie przedstawiles, jestes na dobrej drodze do banaNA
klasyka1986
21-01-07, 14:40
ok . sebastian 21 lat.prawie.chwilowo w bieszczadach .zamieszkaly na stale w zgorzelcu.
teraz bylaby ok odp na konkretne poprzednie pytanie -right?
kurwa jest dzial przywitalnie do tego... CZYTAC UMIESZ??
napisz po co, do czego ci ten motocykl potrzebny. bo jak spidi napisał, "gsxr lepszy bo ma schowek że piwo się zmieści". nienapisałeś jaki roczkim gixa itd. sprecyzuj bardziej o co ci chodzi to ci ludzie pomogą
klasyka1986
21-01-07, 14:45
rok gixa np. 98 .motor nie do stuntu chociaz czasami jakies gumiaczki beda odchodzic zapewne.
a barcie w poprzednim poscie sprecyzowalem 3 pytanka.
3 konie różnicy to można odczuć w Simsonie :D
sam możesz sobie odpowiedziec po części na pytanie numer 3 czyli czy trzy konie to duża różnica
co do tego jakiej one sa wielkości w plastikach, to co to za różnica?
a co do awaryjności to honda najczęściej jest bardziej wytrzymała i się lepiej trzyma w cenie, ale jak masz szczęście to i honda ci się sypie
klasyka1986
21-01-07, 14:50
jest jakas wyczuwalna roznica na pewnej wysokosci obrotow ? doczytalem sie ze honda do 6 tys jest spokojna a dopiero pozniej lapie jak glupia,jak sprawa wyglada z gixem?
jeżeli to jest twój pierwszy motocykl (chyba tak z tego co piszesz) to i tak będzie to dla ciebie mega przyspieszenie, niezależnie od obrotów ;]
powyżej 6ciu zaczyna jechać a nie łapie jak głupia... łapie jak głupia to kawa zx10 jak masz na blacie ok. 10 000obrotów...
jak zadajesz takie pytania tzn. że o motorach masz pojęcie raczej mgliste i jak te motory rózniło by 30km a nie 3 to jeszcze długo byś tego nie odczuł bo nie będzie potrafił ich wykorzystać...
Co do wielkosci w plastikach to chyba gix jest obszerniejszy.
Awaryjnośc- teoretycznie cebra lepsza ale życie sprawia wiele niespodzianek i gwarancji nikt ci na nic nie da...
klasyka1986
21-01-07, 15:01
bart wczesniej cbr 125.teraz przesiadka na cos WIEKSZEGO.tzn dla mnie wiekszego.spidi dzieki za odp.
rozumiem nawet ze teraz ze mnie przyszydzicie-ale nie mam przy takiej opinii jaka narazie mam duzo do stracenia-wiec - czy na f3 nie wyglada sie wiesniacko jezdzac w 2 osoby ? pytam bo z braciakiem wspolnie kupujemy motor ,czasami napewno bedziemy latac razem.przynajmniej dopoki on nie zrobi prawka.
pytam poniewaz jak spidi napisal gix jest obszerniejszy i mialem okazje byc pasazerem na tym moto ,nawet duzo miejsca dla pasazera,ogolnie warunki ok dla osoby z tylu.jezeli wlasnie zas chodiz o cebre nie mam pojecia a jka patzylem na zdjecia np na bikepics to troszke mniejszy wydaje mi sie to motor i dla 2 osob nie bardzo ... ?
pisales ze na preclowo nie chcesz isc ....a pytaia rodem z preclowa wlasnie....... kupuj giksa..jak sie wyjebiesz to moge ci czesci sprzedac.... nie mialem nigdy f3 ale giksa mialem i jestem mega zajbscie zadowolony z tego moto....bierz gsxr...to dlaprawdziwych facetow a F>>>> z frajerami si e kojarzy ....R>>>>>>Rzeznicy.....
klasyka1986
21-01-07, 15:20
hahah:) :)
jakby ktos mogl to bite odpowiedziec na poprzednie pytanie
człowieku jak się widzi takie pytania to ręce opadają
wieśniacko to wygląda dwóch dorosłych gości na rs 50
a ty moto kupujesz na pokaz czy do jezdzenia??
klasyka1986
21-01-07, 15:56
nie no do jezdzenia.pytanie jak pytanie bart.nie prosciej odp ?:)
a wyglada inaczej!pytanie uwazam ze glopie!jezdze er 5 i w dupie mam to jak na nim wygladam!wazne ze dobrze sie przy tym bawie!
nie no do jezdzenia.pytanie jak pytanie bart.nie prosciej odp ?:)
Bierz GSX-R!!! Wiecej lasek spod dyskoteki na ciebie poleci,bedziesz normalnie krol powiatu i okolic!:banan:
klasyka1986
21-01-07, 16:12
fuckkkk nie chodzilo mi o lans .tylko o wymiary moto ?ciezkoto rozroznic?
odnosnie odp.barta-
mi chodzilo czy na f3 wyglada wiesniacko 2 gosci:)
ale dziekuje za posrednia odp
mialem wizje i spotkanie z Wielkim Makaronii.... i powiedział mi ze nei bedziesz tak lubiany jak Gerard.....
klasyka1986
21-01-07, 16:20
shit happens :)
bierz Gixa, bo fajniejszy.
Kup Kawasaki! :) Wiesz, tą Ninje...będziesz taki niby siewca cichej śmierci :co: laski na to lecą, a schowek pomieści wystarczającą ilość kondomów :lol:
tylko zielony! Bo zielony to taki szybki kolor! Kurwa ale spam...
Przemek929
22-01-07, 09:16
Bez urazy ale jak czytam twoje wypowiedzi to wydaje mi się że jesteś z leksza przygupi,złóż sie jeszcze ze starym będziecie śmigać w 3 i naucz się najpierw normalnie jeździć a potem myśl o stundzie.Ja bym wybrał F3 ale to kwestia gustu bo niema jakiejś przepaści między tymi motocyklami
podejscie dosc wpieprzajace + wypowiedzi ale mam podobny dylemat.chlopie (klasyka czy tam klasyku) wez sobie podjedz do komisu w zgorzelcu tam ,czy okolicach i obczaj scigawki !!!!!!! a nie robisz raban na forum i typkow wpieprzasz.pozdrooooo
Mam gixa 600 na sprzedaż 97 rok, salon polska, 4 własciciel, niebiesko-biały
Bezwypadkowy. Jak jesteś zainteresowany pisz na PW- tylko bez bicia piany!
Bez urazy ale jak czytam twoje wypowiedzi to wydaje mi się że jesteś z leksza przygupi,złóż sie jeszcze ze starym będziecie śmigać w 3 i naucz się najpierw normalnie jeździć a potem myśl o stundzie.Ja bym wybrał F3 ale to kwestia gustu bo niema jakiejś przepaści między tymi motocyklami
Co do pewnych kwestji to sie zgodze... ale z tym ze nie ma roznicy pomiedzy F3 a gixxem to za chooy.. CBR F3 to muł!! a gix naprawde ciagnie bude pozatym zawieszenia, rama silnik to inne lata.. ja bym wolal gixxa
ja bym wolal gixxa
o i to rozumiem daj Wojtus pyska:cycki:
kwiatek86WHS
22-01-07, 22:45
po mojemu, jesli chodzi o stunt to chyba f3..... silnik żywotniejszy na pewno (nawet bez przeranbiania smarowania;p), czesci chyba tansze i ogolnie o wiele latwiej MOIM ZDANIEM wyczuc f3 niz gixa. To dzikie jebanstwo:p
i Jakos wizualnie f3 mniejsze sie zdaje chyba;>
do stuntu oczywiscie ze F3 ale jak ktos szuka moto na codzien zeby sobie pozapiedalac to wolal bym napewno Gixxa a do stuntu jak bede szukal to napewn F2/3 lub 900RR
hmm gixx z tego co wiem tez ladnie wchodzi na gume .stoppie tez bezproblemowo ,owiewkowany czy zrobiony na psa -whatever-wszystko jedno.moze minimalnie truniejszy do opanowania niz f3.takie sa moje osobiste obserwacje ,podkreslam.
gixx to dzika bestia, mnie nie wiedziec czemu nagle wyjebalo na plecy jak na stojaco na gumie jechalem a bylo tak mlodziezowo:)
gixx to dzika bestia, mnie nie wiedziec czemu nagle wyjebalo na plecy jak na stojaco na gumie jechalem a bylo tak mlodziezowo:)
nic sie nie dzieje w przyrodzie bez przyczyny :>:>:> cos zapieprzyles :D:D
Na Kazdym Moto Sie Wyglada Wiesniacko Jak Jedzie Dwoch Kolesi
co innego typ i z tylu ladna Kobietka:))
nic sie nie dzieje w przyrodzie bez przyczyny :>:>:> cos zapieprzyles :D:D
Chuja tam, DRka mnie wyjebała na plecy po tym, jak zakreciłem gaz. Ciągle zastanawiam się ocb.
Chuja tam, DRka mnie wyjebała na plecy po tym, jak zakreciłem gaz. Ciągle zastanawiam się ocb.
Potwierdzam... :salut: Tak bylo, efektowna gleba na plecy ktorej moj aparat nie uchwycil :(
wiatr?:>..
ło jezu .na takiej f3 po zamknieciu manety tez mozna na plerach wyladowac.
co za roznica ktory lepszy? i tak nie kupujesz salonowej tylko uzywane.
patrz ktory motor jest w lepszym stanie. jak bedziesz miał do wyboru zajechana honde i zadbane suzuki to wezmiesz honde bo silnik jest trwały??
gsx-r jest ładniejszy
chlopie wez to co ci sie bardziej podoba......... a potem naucz sie jezdzic na wiekszym moto, a te 3konie zrobia ci taka roznice jak cholera
bierz gixera:lol3: moto zajebiste:twisted:
ale cos mi sie wydaje ze f3 w twoim przypadku bedzie bardziej na miejscu bo spokojniejszy jest od Rzeznika :zab: :-] jak to napizal puzio
jak to napizal puzio
tej do kiosciola nie chodzisz???????? na SP jedno z przykazan mowi ::: nie wymawiaj imienia pana swego nadaremno!!!!!!!! yastosuj sie RAFi:bija::bija::bija::bija::bija::bija:
o maryjo matko jezusa?! ale ludzie mają rozkminy tutaj ?!
proponuje żywotną RF600, w torowych plastikach - z siedzeniem pojedynczym. rozwiążesz problem za jednym machnięciem - brat nie posiedzi, motor Ci nie potarga i wygląda super!!! najlepiej żółtą!
ohhhh jeeeeeezzzzzzzzzz....................
Zblokowanego komara - o! To jedyne co mogę ci zaproponować ziom...nawet na koło idzie...10cm....ostry jest :weed:
Czy ktoś z szanownych forumowiczów zakatował już silnik od F3 lub sracza od jazdy na jednym?
Jesli nie, proszę o dostarczenie w/w modeli do mnie, gdzie osobiście sprawdzę żywotność silników wyłaniając jednogłośnego zwycięzcę plebiscytu...
minimalnie wiecej kasy i rzadzisz.
r6 !!!
tej do kiosciola nie chodzisz???????? na SP jedno z przykazan mowi ::: nie wymawiaj imienia pana swego nadaremno!!!!!!!! yastosuj sie RAFi:bija::bija::bija::bija::bija::bija:
:fucku: dostalem dyspeze od ksiedza :pop:
:fucku: dostalem dyspeze od ksiedza :pop:
ale chyba mocno nie bolało?
:lol3: :banan: :lol3:
ale chyba mocno nie bolało?
:lol3: :banan: :lol3:
dostalem ja przez telefon:lol3: nic nie bolalo:okay:
Jezeli nie mozesz sie zdecydowac ,czy F3 czy GIX , to ....bierz zx6 .. i chuj !!! a te twoje " gumiaczki " zostaw sobie na pole jak deszcz spadnie ,moze jak pójdziesz tam z bratem to nie będzie tak wiesniacko wyglądało !!!:okay:
MELANZ_666
03-02-07, 10:03
dostalem ja przez telefon:lol3: nic nie bolalo:okay:
tak to jest gadasz z dupa przez telefon i cie osrala.................:]