PDA

Zobacz pełną wersję : R1 czy zx9r do stunt

edek
05-02-07, 15:45
nie wiem czy ten temat był poruszany czy jest z dupy czy nie ... na wiosne przymieżam się do R1 lub 9 ninje opiszczcie to czy nadaje sie czy nie ? czy kupić F3 ? w sumie to niechce hondy wolał bym yamahe albo kawe , moto głównie do lansu i stunt :rofl:z góry dzięki

evil
05-02-07, 15:46
obydwa to gówna... :fucku:

Spidi
05-02-07, 15:54
jak do lansu i stuntu to R1, jak przedewszytkim do stuntu to F3

simpson
05-02-07, 15:57
R1 do stunt hmm... Koma powinien sie wypowiedziec ale nie ma czasu, bo pewnie spawa swoja R1 hehehehe

jebac oba te sprzety

puszek
05-02-07, 16:03
a ja mysle ze jednak trza sie zastanowic czy do lansu czy do stuntu
bo do tego i tego ciezko

MarQs
05-02-07, 16:11
niektorzy sie lansuja stunt dziwkami, ja bym zdecydowanie polecil moto guzzi jakies - nadaje sie do wszystkiego!....

:lol3:
poza jazda
a tak serio to musisz sie zastanowic kolego co chcesz w zyciu robic, a pozniej zacznij to robic.
:D

ToMaSh
05-02-07, 16:22
a tak serio to musisz sie zastanowic kolego co chcesz w zyciu robic, a pozniej zacznij to robic.
:D

jarac blunty ? :fucku:

OLO
05-02-07, 16:22
hehe... 9tka jest super. zglebisz tajniki spawania i obrobki aluminium. poznasz jak rozlozyc i zlozyc caly motor w jeden weekend... potem juz tylko swietlana przyszlosc w serwisie Kawasakiii...

tak serio to ani jeden ani drugi sie nie nadaje do stuntu (tylko znowu pytanie co dla kogo jest stuntem), R1 to jak chcesz agresywnie polatac po okolicy, a 9 jak masz w planie dlugie szybkie przeloty - do tego jest niezastapiona.
a wogóle to kup CB500. bo inaczej moc Cie przerosnie.
:cycki:

edek
05-02-07, 16:30
hehe... 9tka jest super. zglebisz tajniki spawania i obrobki aluminium. poznasz jak rozlozyc i zlozyc caly motor w jeden weekend... potem juz tylko swietlana przyszlosc w serwisie Kawasakiii...

tak serio to ani jeden ani drugi sie nie nadaje do stuntu (tylko znowu pytanie co dla kogo jest stuntem), R1 to jak chcesz agresywnie polatac po okolicy, a 9 jak masz w planie dlugie szybkie przeloty - do tego jest niezastapiona.
a wogóle to kup CB500. bo inaczej moc Cie przerosnie.
:cycki:

CB500 :lol3: po co mam kupywać CB500 ja mam wsłużonego Bandita 1200 N ;] i jakoś moc mnie nieprzerasta jeszcze , teraz się poraz zastnwoić na 900 albo 1000 :)

MELANZ_666
05-02-07, 16:37
jak dla mnie temat z dupy tyle jusz bylo napisane wlasnie o tym jakie moto ..............ale to tszeba poszukac ..a nie korwa na latwizne....:]

Tom
05-02-07, 16:59
edku drogi ani na tym ani na poprzednim-motodawcy.com- nikt nie lubil takich pytan so FUCKK OFFFFFFFFFFFF

Gresus
05-02-07, 17:13
a ja mam takie pytanie bo zastanawiam sie nad kupnem wózka widłowego tylko nie wiem czy bede mogl na nim uprawiac stant i np polansowac sie po miescie z chlopakami czy moze kupic beczkowoz do odciagania szamba na takim sprzecie chyba tez mozna poszalec co wy na to ???

Adrian.moto
05-02-07, 17:21
Gresus sądze że kómbajn byłby do tego idelany :okay:

Ostan
05-02-07, 18:04
Gresus sądze że kómbajn byłby do tego idelany :okay:

albo rozrzutnik gnojówki :D

es.r1
05-02-07, 19:55
:banan:napisz do "Swiata Motocykli" to ci pan Dziawer napisze , ze najlepsze do stuntu jest nowe BMW bo je supermoto nazwali :banan:........no i po problemie

Pazur
05-02-07, 19:57
Bierz R1 - latwo później o części ;-)

Boro
05-02-07, 20:02
R1 .. za dużo jej wszędzie

Do Kawy mam sentyment ..

Ja bym wziął kawe najlepiej w zielonym kolorku :okay:

Zwierzu
05-02-07, 20:42
HONDAAAAAAA nie bierz r1 na stunt psiaka chyba ze lubisz marnować kase na części a zamiast jazdy spawanie po nocach... co do kawy to Olo z forum chyba moze ci sprzedać cały motor tyle ze bez ramy :D ale to rame sobie kupisz najlepiej ze 3 na zapas ;D

Tom
05-02-07, 21:40
wy wszscy gowno wiecie :D
powinniscie polecic drogiemu edkowi NAJNOWSZA YAMAHE T6 BY ORDI
JEDYNA TAKA W POLSCE,SERIA LIMITOWANA !!!!!!!!

http://moto.allegro.pl/item164142919_yamaha_t6_limitowana_wersja_.html

mencio
05-02-07, 21:57
o kurde dobry motyw hehehehhehehe na allegro to wszystko kupia!! akurat cos może zarobisz. pomysł wyjebany :banan:

edek
05-02-07, 22:02
wy wszscy gowno wiecie :D
powinniscie polecic drogiemu edkowi NAJNOWSZA YAMAHE T6 BY ORDI
JEDYNA TAKA W POLSCE,SERIA LIMITOWANA !!!!!!!!

http://moto.allegro.pl/item164142919_yamaha_t6_limitowana_wersja_.html

nie bo niechce mi się robić uprawnień na ogrodnika a z prawkiem u mnie cieszko :lol3: zostane przy R1 a później kupie może jaką starą cbr albo suke gsx

Lukasz_Se
05-02-07, 23:51
Jak ktos sie pyta ktore moto do stuntu to mozna go olac cieplym moczem odrazu bo z tego co widze to jak narazie w 90% osoby zadajace te pytania maja predyspozycje do uczenia sie efektownych gum na jedynce do odciecia spod swiatel, do tego kazde moto sie nada. Zobaczcie jak Igla dawal na R1 i jakos mu sie nie jebala...

edek
06-02-07, 00:00
Jak ktos sie pyta ktore moto do stuntu to mozna go olac cieplym moczem odrazu bo z tego co widze to jak narazie w 90% osoby zadajace te pytania maja predyspozycje do uczenia sie efektownych gum na jedynce do odciecia spod swiatel, do tego kazde moto sie nada. Zobaczcie jak Igla dawal na R1 i jakos mu sie nie jebala...

gówno prawda :dupa:

Redzi
06-02-07, 01:09

Igła przed r1 juz dobrze radził sobie na bladym więc teoryzując nasuwa mi sie wniosek: jak juz "coś" potrafisz to r1 krzywdy może i niezrobisz, jak chcesz r1 do nauki to niebardzo:| a może to gówno prawda:]

Sosna 83
06-02-07, 01:10
:banan: pan Dziawer AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHA

_Misiek_
22-04-07, 23:32
ja mam r1 po rf900 i na gume idzie na jedynce bez problemu nawet kaleka potrail by ja postawic fakt trzeba uwazac bo plecki mozna zobaczyc od razu z klamki z dwojki tez idzie bez problemu dziewiatka jest ciezdza i slabsza przynajmniej ta z rocznikow do 98 99 wi gabarytowo bardziej krowa a r1 jest chuda zwarta przyjemnie sie jezdzi ostatnio bylem nia na bemowie zrobilem 500kmw jeden dzien i nie czulem sie bardzo zjebany rano wstalem i dalej moglem jezdzic jedyna mankament to skrzynie ,yamaha jako jedyna jak i kawa wprowadzila jakies smieszne zabezpieczenia dla drugiego biegu w postaci 3 lozysk i to p[odobo sie pierdoli i np przy 9 tys w r1 trudnoz jedynki wpiac dwojke jest zgrzyt lub opor a np w cbr dwojka wpina sie bez problemu ale coz kazdy motor ma jakies wady,ostanio ogladalem skrzynie u znajomego mechanika z gpx wiec wiem czemu kawy i yamahy maja problemy ze skrzynia wlasnie przez pierdolone trzy male lozyska wystarczy je wyjac i skrzynia chodzi git ale zeby to zrobic trzeba rozjebac cala skrzynie

IGŁA
23-04-07, 00:33
temat jest z lutego wiec po chuj go odswiezac?? nie kumam :banan:

BTW jakie kurwa łozyska.. wycieraja sie wodziki i rozpierdalaja tryby w mak.. pozatym np w 954 skrzynia chodzi jak w Żuku a w R1 chodzila pieknie i wcale nie mialem zadnych problemów przy zmienie czy redukcji przy kazdych obrotach... nie pamietam dobrze ale w moim starym bladym mialem problem ze nie dopinalem 2 do konca przez zle ustawiona dzwignie i potrafila wypadac.. po jej przestawienu chodzilo git ale i tak praca skrzyni mi sie mniej podobala jak ta z R1.. naprawde ładnie pracuje skrzynia w R1 tyle ze jest problem z jej trwaloscia.. choc i to nigdy mnie nie spotkalo... a R1 (w sumie dwiema) zrobilem 20tys i zadna sie nie posypala (jedna dalej jezdzi ma juz ok 28 tys jak kupilem ja miala 12 sprtzedawalem miala 21 i dalej wszystko z nia git )

Gixer
23-04-07, 08:46
ja mam r1 po rf900 i na gume idzie na jedynce bez problemu nawet kaleka potrail by ja postawic fakt trzeba uwazac bo plecki mozna zobaczyc od razu z klamki z dwojki tez idzie bez problemu dziewiatka jest ciezdza i slabsza przynajmniej ta z rocznikow do 98 99 wi gabarytowo bardziej krowa a r1 jest chuda zwarta przyjemnie sie jezdzi ostatnio bylem nia na bemowie zrobilem 500kmw jeden dzien i nie czulem sie bardzo zjebany rano wstalem i dalej moglem jezdzic jedyna mankament to skrzynie ,yamaha jako jedyna jak i kawa wprowadzila jakies smieszne zabezpieczenia dla drugiego biegu w postaci 3 lozysk i to p[odobo sie pierdoli i np przy 9 tys w r1 trudnoz jedynki wpiac dwojke jest zgrzyt lub opor a np w cbr dwojka wpina sie bez problemu ale coz kazdy motor ma jakies wady,ostanio ogladalem skrzynie u znajomego mechanika z gpx wiec wiem czemu kawy i yamahy maja problemy ze skrzynia wlasnie przez pierdolone trzy male lozyska wystarczy je wyjac i skrzynia chodzi git ale zeby to zrobic trzeba rozjebac cala skrzynie
Ale pierdolenie z kosmosu :lol3:
Najlepiej skrzynie chodza w Suzuki i Kawasaki :]
Mialem kiedys R1: przy 16tys.km poszlo sprzeglo a przy 18tys.km wyjebala sie dwojka w skrzyni.Po drodze jeszcze sie posypal automat zmiany biegow.... Dla mnie R1 to syf jakich malo....

_Misiek_
24-04-07, 12:51
swego czasu yamaha i kawa stosowala jakies zabezpieczeniue drugiego biegu koles mi poazywal skrzynie z gpxa i mowil wlasnie ze te trzy kulki jak sie wyrobia to potem dwojka sie pierdoli gosc jest mechanikiem moto i w oddatku dobrym wyjal te kulki gpx smiga zajebiscie a co dokladnie z tym chodzilo to nie wiem bo sie nie znam

monia900
24-04-07, 16:23
Ale pierdolenie z kosmosu :lol3:
Najlepiej skrzynie chodza w Suzuki i Kawasaki :]
Mialem kiedys R1: przy 16tys.km poszlo sprzeglo a przy 18tys.km wyjebala sie dwojka w skrzyni.Po drodze jeszcze sie posypal automat zmiany biegow.... Dla mnie R1 to syf jakich malo....

pytanie które roczniki miałes bo w tych od 2004 roku skrzynie sie nie jebią, i nawet ciężko porównywac z poprzednikami bo to praktycznie zupełnie inne motocykle

es.r1
24-04-07, 16:32
pytanie które roczniki miałes bo w tych od 2004 roku skrzynie sie nie jebią, i nawet ciężko porównywac z poprzednikami bo to praktycznie zupełnie inne motocykle
..i to jest powód dla którego moja nastepna dzida to bedzie R1

Gixer
24-04-07, 16:36
Mialem 98r.
I masz racje,te od 2004 sa zupelnie inne:zero dolu i charakterystyka 600-ki.:-x Dziekuje bardzo,wole GSXR:fucku:

monia900
24-04-07, 16:42
Mialem 98r.
I masz racje,te od 2004 sa zupelnie inne:zero dolu i charakterystyka 600-ki.:-x Dziekuje bardzo,wole GSXR:fucku:

troszke sie mylisz

a co do r! es to w Pyrlandii nowe erki możesz znaleźć np pod latarniami :P

Gixer
24-04-07, 16:46
troszke sie mylisz
Troszke sie myle???
To pojezdzij troche na R1 do 2003 albo na jakimkolwiek GSXR1000 a potem przejedz sie na R1 2004/2006:poczujesz sie jak na 600-ce:-x

monia900
24-04-07, 16:49
słuchaj miałam gixa 03 , miałam r1 04, teraz mam 06 , i wuem jak sie nimi jeździ i jaka jest róznica. A może poprostu nie potrafisz jeździć mocniejszymi sprzetami?

a no i żeby nie było 600-tkami tez sie najezdziłam i jednak jest delikatna róznica

no k7 daje radę :)

Gresus
24-04-07, 17:01
ja chce taka R1 spod latarni czemu u mnie takie nie rosna :D

Madzik
24-04-07, 17:02
troszke sie mylisz

a co do r! es to w Pyrlandii nowe erki możesz znaleźć np pod latarniami :P
No właśnie Monia też to widziałam...co za ludzie nooo..brak słów,ta r1 to nawt nóżki nie miała ...porażka:] :lol3: :lol3: :lol3: Właściciel powinien dostać na dupe...:banan: ...a gdzie ta spod śmietnika???

Do GISXR....prosze Cie co Ty gadasz???:o_O: R1 z 2006,jak 600 w porownaniu do Gsxr-y 1000??Sądze ,że jedyną okazją jaka Ci sie nadarzyła, jechać R1 to była jakaś gierka komputerowa bądz symulator...tylko K7 może brać R1 z 2006r ,ale to też zależy od umiejetności kierującego....Generalnie widze ,że jestes zwolennikiem SUZY wiec pewnie żadne argumenty do Ciebie nie dotrą...szczególnie kobiet.....

Gixer
24-04-07, 17:55
słuchaj miałam gixa 03 , miałam r1 04, teraz mam 06 , i wuem jak sie nimi jeździ i jaka jest róznica. A może poprostu nie potrafisz jeździć mocniejszymi sprzetami?

a no i żeby nie było 600-tkami tez sie najezdziłam i jednak jest delikatna róznica

no k7 daje radę :)

No właśnie Monia też to widziałam...co za ludzie nooo..brak słów,ta r1 to nawt nóżki nie miała ...porażka:] :lol3: :lol3: :lol3: Właściciel powinien dostać na dupe...:banan: ...a gdzie ta spod śmietnika???

Do GISXR....prosze Cie co Ty gadasz???:o_O: R1 z 2006,jak 600 w porownaniu do Gsxr-y 1000??Sądze ,że jedyną okazją jaka Ci sie nadarzyła, jechać R1 to była jakaś gierka komputerowa bądz symulator...tylko K7 może brać R1 z 2006r ,ale to też zależy od umiejetności kierującego....Generalnie widze ,że jestes zwolennikiem SUZY wiec pewnie żadne argumenty do Ciebie nie dotrą...szczególnie kobiet.....
Taaa...macie racje,jezdzilem tymi sprzetami w Tourist Trophy :lol3:
Szkoda gadac z Wami dziewczyny,jestescie zabujane w R1 (jak to baby) i zadne argumenty nie trafiaja:lol3:
A stwierdzenie ze R1 2006 moze lyknac tylko K7 to smiech na sali,chyba zapomnialas o 1000 K5/K6 a jesli chodzi o moc ponizej 8tys.obr to nawet 1000K1 jest lepszy :fucku:

monia900
24-04-07, 18:08
eee każdy ma swoje racje, ja wiem swoje , ty wiesz swoje i gra :]

nie jestem zabujana w r1, chociaż jeździ mi sie zajebiście i nie mam na co narzekac, no moze tylko na to że nie mam szejka w rodzinie :P

Adrian.moto
24-04-07, 18:36
Kumpel ma 1000 k2 i teraz kupił r1 06r. To mówił że gixer 2tyś obrt. i jedzie a R1 dopiero od 5tyś obrt. :| Więc coś w tym jest co mówi Gixer :)

Adriano
24-04-07, 18:44
ja bym brał gixa, R1 jest za bardzo przereklamowana dla pedałów a dla bab r6

Adrian.moto
24-04-07, 18:45
Dla pedałow to jest honda prawda Gepradzie? :okay: :lol3:

Gresus
24-04-07, 19:35
ja bym brał gixa, R1 jest za bardzo przereklamowana dla pedałów a dla bab r6

ty ty chyba ani R1 nie jezdzil ani R6 powiedz mi ze R6R jest dla bab moze i tak ale dla takich z jajami

Madzik
24-04-07, 19:38
Taaa...macie racje,jezdzilem tymi sprzetami w Tourist Trophy :lol3:
Szkoda gadac z Wami dziewczyny,jestescie zabujane w R1 (jak to baby) i zadne argumenty nie trafiaja:lol3:
A stwierdzenie ze R1 2006 moze lyknac tylko K7 to smiech na sali,chyba zapomnialas o 1000 K5/K6 a jesli chodzi o moc ponizej 8tys.obr to nawet 1000K1 jest lepszy :fucku:
Zakochuje sie tylo w ludziach nie w motocyklach:fucku: ,tak jak Monia napisała...Każdy swoje wie, bedzie obstawiał to na czym jeździł ,bądz jeździło mu sie najlepiej i gra...Fakt R1 to tak popularny teraz sprzet jak kiedyś tam maluch, ale swoje wyciaga i np. taki motocyklista jak ten np.który zostawia swojego Erłana pod śmietnikiem, bądz latarnią robi z nią takie cuda, że niejeden przysłowiowy "sracz" wysiada...Mowie o K1 w góre ,żeby potem nie było, że nie wiem co to srad....:lol3:

es.r1
24-04-07, 20:16
GIX jest jeden cykl do przodu R1 04-06, odpowiada k5-k6 ! w pierwszych porównaniach modeli 07 gix -nieznacznie ale jednak dostał po pizdzie od r1! Miałem okazje przetestowac K7 ,a R1 07 -to nawet nie widziałem na zywo wiec ciezko sie wypowiadac ale róznice na ulice sa pewnie niezauwazalne....a co do starszych GIXów to ludzie ,którzy przesiadali sie z K3 na K5 mieli wrazenie ,ze to moto jest słabsze bo było mniej agresywne ,a jednak znacznie szybsze !!!!

Gixer
24-04-07, 20:26
GIX jest jeden cykl do przodu R1 04-06, odpowiada k5-k6 ! w pierwszych porównaniach modeli 07 gix -nieznacznie ale jednak dostał po pizdzie od r1! Miałem okazje przetestowac K7 ,a R1 07 -to nawet nie widziałem na zywo wiec ciezko sie wypowiadac ale róznice na ulice sa pewnie niezauwazalne....a co do starszych GIXów to ludzie ,którzy przesiadali sie z K3 na K5 mieli wrazenie ,ze to moto jest słabsze bo było mniej agresywne ,a jednak znacznie szybsze !!!!
No widzisz,a ja mialem juz mozliwosc smigania K7 i R1 2007r.(na tej ktora stoi za moja Busa na tej focie http://w2.bikepics.com/pics/2007/04/16/bikepics-866737-800.jpg ) i wg mnie K7 stracil troche momentu obrotowego na nizszych obrotach co zblizylo go charakterystyka mocy do R1....Co dla mnie jest porazka i nadal wsrod litrow numerem 1 jest 1000 K5/K6:twisted: I prosze,nie pisz mi ze K5 wydaje sie slabsze i mniej agresywne od K3,chyba ze swoje zdanie opierasz na odczuciach Dziawera :fucku:
A porownujac K7 z R1 2007 to nie dosc ze K7 jest tanszy od R1 o 6 tys.zl to posiada wiecej praktycznych dodatkow jak:wyswietlacz biegow (brak tego w R1 2007 to poprostu smiech na sali),regulowane podnozki,mapy zaplonu regulowane z kierownicy,elektronicznie regulowany amor skretu itd. Wiec ten kto kupuje nowe R1 zamiast K7 jest poprostu choro zakochany w niej:]

filar
24-04-07, 20:40
Gixer babnie przegadasz......wiec nie masz co walczyc miszczu ...a ja wiem ze największą frajdę dała mi jawa ts350 ...bo była pierwsza i najwięcej uczucia w nią zainwestowałem heheheh

IGŁA
24-04-07, 20:58
Ale pierdolenie :D:D:D gixxer dobrze prawi R1 powyzej 2003 nie chce jechac z dolu nawet jej poprzedniczka lepiej ciagnie w calym zakresie jak ta 2004 i wyzej... od r1 slabsza jest honda ale nieznacznie podobnie silnik z dolu nie ciagnie jak ten z nowej R1 ogolnie GSXR i kawa 10R

es.r1
24-04-07, 20:59
suzuki same stuki :fucku::fucku::fucku::fucku::fucku::fucku::fucku:: fucku::fucku::fucku:

Qdłaty
24-04-07, 21:27
suzuki same stuki :fucku::fucku::fucku::fucku::fucku::fucku::fucku:: fucku::fucku::fucku:
Tak, tak. A najlepsza jest i tak chąda, chąda, chąda. Oczywiście chąda R1!!!

zajac
24-04-07, 22:08
Ale pierdolenie :D:D:D gixxer dobrze prawi R1 powyzej 2003 nie chce jechac z dolu nawet jej poprzedniczka lepiej ciagnie w calym zakresie jak ta 2004 i wyzej... od r1 slabsza jest honda ale nieznacznie podobnie silnik z dolu nie ciagnie jak ten z nowej R1 ogolnie GSXR i kawa 10R

Sie zgadzam sie.
Próbowałem sie moim zdechłym k3 z r1 05 i 06.
Właściciel tej 05 nie ma doświadczenia i powiedział że jak odjechałem to pomyślał że rusza z dwójki a jak się przejechał k3 to powiedział że r1 to rower jest.
Właściciel tej 06 to inna bajka, jeżdzi se na tor, zapierdala dosyć i w życiu nie powie że coś jest lepszgo niż r1. Próbowaliśmy się 6 razy, trzy razy on poszedł w przód a trzy razy ja. Jak sie zamieniliśmy to jak ruszałem jamą i przy 4 tyś obrotów pusciłem do końca sprzęgło to pomyślałem że zdechła tak to idzie. A rozjebane suzuki podniosłoby przednie koło:fucku:

es.r1
25-04-07, 08:08
Panowie kazdy litrowy motocykl sportowy budowany jest po to ,zeby zapewnic najlepsze mozliwosci poruszania sie po torze a wiec złagodzenie charakterystyki liniowe oddawanie mocy jest celowe .Starsze modele miały nagłe wzrosty mocy dające odczucie agresji co nie koniecznie pomaga w szybkim pokonywaniu winkli -w sporcie oczywiscie! Chodzi mi o to ,ze pomimo tych cech są znacznie szybsze ! Jezeli najwazniejszy jest dół to panowie kupcie wszyscy haje wpierdolcie nitro ,albo sprezarke i zostancie mistrzami prostej..:okay:

Gixer
25-04-07, 11:13
Panowie kazdy litrowy motocykl sportowy budowany jest po to ,zeby zapewnic najlepsze mozliwosci poruszania sie po torze a wiec złagodzenie charakterystyki liniowe oddawanie mocy jest celowe .Starsze modele miały nagłe wzrosty mocy dające odczucie agresji co nie koniecznie pomaga w szybkim pokonywaniu winkli -w sporcie oczywiscie! Chodzi mi o to ,ze pomimo tych cech są znacznie szybsze ! Jezeli najwazniejszy jest dół to panowie kupcie wszyscy haje wpierdolcie nitro ,albo sprezarke i zostancie mistrzami prostej..:okay:
Pojezdzij troche na sprzetach z dobrym dolem to juz nie bedziesz chcial nic innego:banan:

SGT
25-04-07, 12:06
dol to talapka vfr duci i wszystko co ma V. W wiertarkach taka zabawa rzeby krecic

Gixer
25-04-07, 16:22
dol to talapka vfr duci i wszystko co ma V. W wiertarkach taka zabawa rzeby krecic
I tu sie mylisz:sa rzedowy co ciagna z dolu jak opetane i sa V-ki co z dolu nie jada...

SGT
25-04-07, 16:28
no to ta rozmowa nie ma sensu.... ocenic to jest tylko w stanie szymek dziawer po kilkukrotnym przetestowaniu kazdego z wyzej wymienionych sprzetow..... :F

monia900
26-04-07, 00:03
gixer ja juz nie wiem co ty chcesz, ma ciagnąć z dołu, z góry czy moze z boku :|

i jeszcze żeby sie nie pierdoliło
... takie rzeczy to tylko w erze :mlotek: :P

IGŁA
26-04-07, 00:48
motocykl klasy 1000ccm powinien miec dól... ale ty jako kobieta to pewnie niewiesz o co chodzi w tej rozmowie... poprostu R1 jest ładna i tyle.. szkoda pewnie ze rózowych nie bylo :/ kurwa szkoda gadac

wojtas
26-04-07, 12:10
ja nei wiem skad to ogolne przekonianie ze r1 jest ladna... mi sie wizulanie nie podoba juz od jakis 3 lat..

Lukasz_Se
26-04-07, 12:36
ja nei wiem skad to ogolne przekonianie ze r1 jest ladna... mi sie wizulanie nie podoba juz od jakis 3 lat..
Popieram:okay:

Maly-PMI
26-04-07, 14:14
Wojtas masz normalne wlosy ? Lukaszowi mozna wybaczyc...

Gdyby R1 nie byla w posiadaniu tylu pierdolonych gogusiowatych pedalow (ofc nie wszyscy) to by byla naprawde zajebista :]

Lukasz_Se
26-04-07, 14:22
Wojtas masz normalne wlosy ? Lukaszowi mozna wybaczyc...

:fucku:
Dla mnie nowa R1 stala sie troche zbyt pedalska, starsze modele wygladaly znacznie agresywniej

Dr.Patologia
26-04-07, 14:23
najbardziej agresywna jest moja stara z rańca

es.r1
26-04-07, 14:47
Jezeli przeszkasza wam ,ze jest ładna to OK ! przeciesz macie prawo nie lubic ładnych ..... tylko nie wrzucajcie fotek tego co aktualnie pitkujecie prosze !!!:cycki:

es.r1
26-04-07, 14:48
..............a wogule to w temacie chodzi o STUNT.....wiec zadna sie nie nadaje.!

Madzik
26-04-07, 16:36
gixer ja juz nie wiem co ty chcesz, ma ciagnąć z dołu, z góry czy moze z boku :|

i jeszcze żeby sie nie pierdoliło
... takie rzeczy to tylko w erze :mlotek: :P
Monia... może jakby R1 ciagneła z połykiem dla niektórych byłaby zajebista:] :salut:

Madzik
26-04-07, 16:37
motocykl klasy 1000ccm powinien miec dól... ale ty jako kobieta to pewnie niewiesz o co chodzi w tej rozmowie... poprostu R1 jest ładna i tyle.. szkoda pewnie ze rózowych nie bylo :/ kurwa szkoda gadac
Masz racje kurwa szkoda czytać tych Twoich pierdolonych wywodów...:fucku:
Ta laska żyje na świecie dłużej niż Ty, jeździ o wiele dłużej niż Ty i miała w posiadaniu wiecej sprzetów niż Ty, wiec przestań sadzić takie teksty, bo jeźeli uważasz ,że życie polega tylko na lataniu na kole, koło wysypiska śmieci na Maślicach to ja Ci gratuluje..... :-?

Lukasz_Se
26-04-07, 16:52
Ta laska żyje na świecie dłużej niż Ty, jeździ o wiele dłużej niż Ty i miała w posiadaniu wiecej sprzetów niż Ty, wiec przestań sadzić takie teksty, bo jeźeli uważasz ,że życie polega tylko na lataniu na kole, koło wysypiska śmieci na Maślicach to ja Ci gratuluje..... :-?
Ale ty jestes wkurwiajaca, kto ty wogule?:|

Madzik
26-04-07, 16:57
Ale ty jestes wkurwiajaca, kto ty wogule?:|
Co Cie wkurwia?? to ,że mowie to co myśle , czy to że jestem laską i sie odzywam??:bija: A Ty kim w ogóle kurwa jesteś pajacu??:fucku:

Lukasz_Se
26-04-07, 16:59
Co Cie wkurwia?? to ,że mowie to co myśle , czy to że jestem laską i sie odzywam??:bija: A Ty kim w ogóle kurwa jesteś pajacu??:fucku:
Wkurwia mnie babska solidarnosc, skad kurwa wiesz ile igla mial motocykli i jak na nich smigal? Bo z tego co ja wiem monia latala na gsxr 600rr i teraz R1...i jakos nie widze jej jako eksperta w dziedzinie sportowych motocykli i jakos nie widze w czym jest lepsza od igly, ale chuj, jestem pajac nie znam sie:banan:
Baby do garow;-]

Madzik
26-04-07, 17:06
Wkurwia mnie babska solidarnosc, skad kurwa wiesz ile igla mial motocykli i jak na nich smigal? Bo z tego co ja wiem monia latala na gsxr 600rr i teraz R1...i jakos nie widze jej jako eksperta w dziedzinie sportowych motocykli i jakos nie widze w czym jest lepsza od igly, ale chuj, jestem pajac nie znam sie:banan:
Baby do garow;-]
Wiem kim jest Igła ile ma lat i czym smigał (nawet do tej samej podstawówki chodziliśmy , czego on nie wie...)...jestem z Wrocławia, jedyna rzeczą jaką moge powiedzieć to tyle, że to latnie na gumie mu wychodzi...Monia latala już Ci mówie...ZZR, SC28, SC33,GSXR 600, 600RR, a teraz jest to jej druga R1, wiec jakbym tego nie wiedziała siedziałabym cicho...Nikt nie mówi ,że ona chce albo ma być jakimś ekseprtem ale sie zna i sądze, że jeździ o niebo lepiej niż niektórzy tu panowie...

monia900
26-04-07, 17:07
Baby do garow;-]

plus jeszcze pare innych sprzetów, ale nie będe wymieniać bo przecież jestem tylko baba i chuja wiem o motocyklach :banan:

Igła kup sobie v jak chcesz dół i nie pierdol, bo jak słyszę te komentarze "najlepiej jakby był różowy" i takie tam to mnie to juz lekko wkurwia

Lukasz_Se
26-04-07, 17:08
Wiem kim jest Igła ile ma lat i ile miał sprzetów(Nawet do tej samej podstawówki chodziliśmy , czego on nie wie...)...jestem z Wrocławia,jedyna rzeczą jaką moge powiedzieć to tyle, że to latnie na gumie mu wychodzi...Monia latala już Ci mówie...ZZR, SC28, SC33,GSXR 600, 600RR, a teraz jest to jej druga R1, wiec jakbym tego nie wiedziała siedziałabym cicho...Nikt nie mówi ,że ona chce albo ma być jakimś ekseprtem ale sie zna i sądze, że jeździ o niebo lepiej niż niektórzy tu panowie...
Dobra ok, kurwa nie docenilem przeciwnika, chyba sie wycofuje, nie radze sobie z kobietami, GEPARD POMOCY!!!!:lol3:

Madzik
26-04-07, 17:14
Dobra ok, kurwa nie docenilem przeciwnika, chyba sie wycofuje, nie radze sobie z kobietami, GEPARD POMOCY!!!!:lol3:
To doceń czasem te "marne stworzenia", bo czasem są lepsze od facetów...Może jakaś kobieta urodzi Ci dziecko kiedyś...
PS.Monia jest bardzo ładna drobną blondyneczką i niejednemu by szczena zjechała na jej widok...:lol3:
Jak trwoga to do Geparda widze...adwokat potrzebujesz :-)??

Lukasz_Se
26-04-07, 17:19
To doceń czasem te "marne stworzenia", bo czasem są lepsze od facetów...Może jakaś kobieta urodzi Ci dziecko kiedyś...
PS.Monia jest bardzo ładna drobną blondyneczką i niejednemu by szczena zjechała na jej widok...:lol3:
Jak trwoga to do Geparda widze...adwokat potrzebujesz :-)??
Nie tyle adwokata ale moze by wam dojebal jakims fajnym kawalem o kobietach;-]

Madzik
26-04-07, 17:23
Nie tyle adwokata ale moze by wam dojebal jakims fajnym kawalem o kobietach;-]
Kawały o blondynkach, czy w ogóle o kobietach to słaby polski...przejedzone....
Gepard pewnie napisze , że baby to chuje....
Wróćmy do tematu może, bo zaraz bedzie ktoś z dupy strzelał.....

es.r1
26-04-07, 19:21
EJ, ROBACZKI LUZIK!!! DÓŁ GÓRA ,JA WOLE NA DOLE , MOJA NA GÓRZE I JEST PIKUŚ .:lol3:

unnamed
26-04-07, 19:58
skończcie pierdolić...

ps. Łukasz baba Ci nawrzucała :rotfl:

Gixer
26-04-07, 21:06
Wiem kim jest Igła ile ma lat i czym smigał (nawet do tej samej podstawówki chodziliśmy , czego on nie wie...)...jestem z Wrocławia, jedyna rzeczą jaką moge powiedzieć to tyle, że to latnie na gumie mu wychodzi...Monia latala już Ci mówie...ZZR, SC28, SC33,GSXR 600, 600RR, a teraz jest to jej druga R1, wiec jakbym tego nie wiedziała siedziałabym cicho...Nikt nie mówi ,że ona chce albo ma być jakimś ekseprtem ale sie zna i sądze, że jeździ o niebo lepiej niż niektórzy tu panowie...
No i co ze miala troche sprzetow jak nawet nie wie czym jezdzi i jakie ma zalety i wady jej sprzet??? Szkoda gadac...

monia900
26-04-07, 21:12
No i co ze miala troche sprzetow jak nawet nie wie czym jezdzi i jakie ma zalety i wady jej sprzet??? Szkoda gadac...
zapraszam do Poznania, to ci pokażę jakie ma zalety, tylko zebyś potem nie płakał zę cie baba porobiła kozaczku :]

wojtas
26-04-07, 21:13
Wojtas masz normalne wlosy ?

mam normalne :D i dalej sadze ze r1 ssie :fucku:

Cwancys
26-04-07, 21:14
A do młodych sie doczepiają..:/

monia900
26-04-07, 21:15
mam normalne :D i dalej sadze ze r1 ssie :fucku:
:fucku: a tak btw. jak jestes ze swiebodzina, Witek dalej r1 smiga?

RUDISZ
26-04-07, 21:39
Odnosnie pierwszego pytania a w temacie to kup cos trwalego czyli jesli celujesz w 1000 to najlepiej K1-K3 albo 954 i to napewno bedzie do stuntu dobre a zrob to jak np 929 erniego i bedzie tez do lansu fajne...

wojtas
26-04-07, 22:14
:fucku: a tak btw. jak jestes ze swiebodzina, Witek dalej r1 smiga?

ten koles z witoslawia? wiem, ze jeszcze w tamtym sezonie katal na sc33..

OLO
26-04-07, 23:26
ODPIERDOLTA SIE OD MONI!!!!!!!!!

no i tyle.

a do stuntu to sie nie nadaje ani jedno ani drugie...

IGŁA
27-04-07, 01:16

yyy :lol3: to mi dojebalas przepraszam teraz to juz wogole nie bede jezdzil... moze lepiej zaczne zbierac znaczki czy cos.. bo na motocyklach sie nie znam bo monia sie zna... jezdzic tez nie umiem bo monia umie ... napewno jest cos co moge zrobic lepiej jak monia... WIEM !! Zamkne sie.. bo ona ma z tym problem :fucku:

Monia może jakby ciagneła z połykiem dla niektórych byłaby zajebista:] :salut: nic dodac nic ujac :lol3:

Lukasz_Se
27-04-07, 01:30
skończcie pierdolić...

ps. Łukasz baba Ci nawrzucała :rotfl:
BANA JEJ!!! JAK MOGLA:lol3: :fucku:

Madzik
27-04-07, 10:25
:o_O: :o_O: :o_O: :o_O: Wy nawet czytać nie potraficie.....Gdzieś tam wyżej Gixer napisał ,że R1 ciągnie z dołu ,a może z góry ,a może kurwa ze środka.... wiec,czytajcie dokładnie konteksty zdań, a nie tlko same odpowiedzi bo to bylo nawiazenie do tego, że jak KURWA R1 BY CIĄGNEŁA Z POŁYKIEM BYŁABY DLA WAS ZAJEBISTA:fucku:i już nie musielibyście chodzić do Lachonarium (czytaj dyskoteka,dla mniej kumatych), szukać pnienek ,bo wasza R1 załatwiłaby wszystko....:fucku:

Igła sory ale ja nie zrozumiałam tego o czym Ty do mnie rozmawiasz????Ale luzik wiadomo przecież jestem BABĄ, co lubi różowe motoryny..... :-D

Skończmy już to pierdolenie o Chopinie...

Żadna z nich nie nadaje sie do stuntu i koniec tematu....

es.r1
27-04-07, 15:05
AMEN....:bija:

Gixer
27-04-07, 17:09
zapraszam do Poznania, to ci pokażę jakie ma zalety, tylko zebyś potem nie płakał zę cie baba porobiła kozaczku :]
To ja zapraszam w gory do siebie na prawdziwe drogi (zachaczajac o serpentyny w okolicach Banskiej B. na Slowacji gdzie nawet Wegrzy przyjezdzaja szalec po winklach) gdzie trzeba umiec smigac a nie po tym waszym torze zabezpieczonym ze wszystkich stron.W takich warunkach to kazda pizda w miare dobrze smiga:fucku:

monia900
27-04-07, 17:33
To ja zapraszam w gory do siebie na prawdziwe drogi (zachaczajac o serpentyny w okolicach Banskiej B. na Slowacji gdzie nawet Wegrzy przyjezdzaja szalec po winklach) gdzie trzeba umiec smigac a nie po tym waszym torze zabezpieczonym ze wszystkich stron.W takich warunkach to kazda pizda w miare dobrze smiga:fucku:

jeżeli według ciebie tor poznań jest zabezpieczony z każdej strony to ja już nie mam o czym rozmawiac

OLO thx :)

a co do tego że niby wszystko wiem i umiem najlepiej to trochę nie w tym kierunku. Poprostu uważam że motocykle klasy supersport sa pomyslane zgodnie z tym co nazwa wskazuje raczej do sportu, więc dół w nich naprawdę nie ma wiekszego znaczenia. one poprstu maja dobrze zapierdalac i tyle. Jesli chodzi o wykorzystanie ich do stuntu to naprawde chuja o tym wiem bo w tym nie siedzę.

amen

bachu
30-04-07, 09:34
nie wiem wogole po chuj sie tak tniecie skoro temat podobno z dupy...R1 jest zajebista na tor a skoro jest zajebista na tor to znaczy ze wytrzymuje tez duzo dawania po pizdzie. A rama co jebnie tak od niczego? jak nie bedzie sie nia napierdala z pelnego pionu o glebe to bedzie w porzadku! a zx9r to z torbami w trase i tyyle na ten temat.

P.S. Do dziewczyn nie ma sie co dopierdalac szczegolnie do takich ktore maja odwage jezdzic na takich moto. respect dla was

bachu
30-04-07, 09:38
a ze nadaje sie do stuntu to fani Dariusa chyba wiedza nie :> wystarczy obejrzec servin' it up

Lukasz_Se
30-04-07, 11:16
nie wiem wogole po chuj sie tak tniecie skoro temat podobno z dupy...R1 jest zajebista na tor a skoro jest zajebista na tor to znaczy ze wytrzymuje tez duzo dawania po pizdzie. A rama co jebnie tak od niczego? jak nie bedzie sie nia napierdala z pelnego pionu o glebe to bedzie w porzadku! a zx9r to z torbami w trase i tyyle na ten temat.

P.S. Do dziewczyn nie ma sie co dopierdalac szczegolnie do takich ktore maja odwage jezdzic na takich moto. respect dla was
Chuj sie znasz;-]

bartMFK
30-04-07, 11:58
a ze nadaje sie do stuntu to fani Dariusa chyba wiedza nie :> wystarczy obejrzec servin' it up

to chyba fanie dariusa ogladłeś tylko pierwszą częśc servin it upa :lol3:

bachu
30-04-07, 14:57
nie jestem fanem i nie ogladalem tylko 1

Lukasz_Se
30-04-07, 15:22
nie jestem fanem i nie ogladalem tylko 1
To ze ktos zrobi cyrkla na jakims motocyklu nie znaczy ze ten motocykl sie do tego nadaje:fucku:

monia900
01-05-07, 22:54
To ze ktos zrobi cyrkla na jakims motocyklu nie znaczy ze ten motocykl sie do tego nadaje:fucku:

to ze ktoś napierdala posta za postem nie znaczy że ma na dany temat pojęcie :fucku:

ERNEST
01-05-07, 23:05
Monia...

nie zesraj sie

monia900
01-05-07, 23:13
Monia...

nie zesraj sie

generalnbie mam to w dupie, ale wkurwiaja mnie czasami takie akcje .......i tyle :fucku:

Lukasz_Se
01-05-07, 23:44
to ze ktoś napierdala posta za postem nie znaczy że ma na dany temat pojęcie :fucku:
Napewno mam wieksze pojecie niz ty przynajmniej jesli chodzi o stunt:fucku:

OLO
02-05-07, 00:23
No kurwa bo nie wytrzymam...
przypieroliliscie sie do Moniki huj wie o co, chyba o to ze ma cycki...
a Lukaszku nie znasz jej wiec nie mow o czym ma pojecie bo gwarantuje Ci ze bys sie zdziwil - aha i jak sie do kogos zwracasz to uzywaj wilekiej litery dziecko....

Cwancys
03-05-07, 10:05
Jak ktos nadal chce R1 do stuntu to podobno Raptowny chce pogonic swoją z nowym silnikiem za 12 koła, rocznik 99

Xavi
03-05-07, 23:58
Zbanować wszystkich z Poznania, to stuntpoland.net, a nie parzeniebucanatorzepoznan.com.pl :lol3:

PS. Co nie znaczy Monia, że mi się nie podobasz :love:

Kosa
04-05-07, 08:56
Zbanować wszystkich z Poznania, to stuntpoland.net, a nie parzeniebucanatorzepoznan.com.pl :lol3:

PS. Co nie znaczy Monia, że mi się nie podobasz :love:

Hahahah!!! Cały Xavier !!! :banan::banan::okay::okay: