Zobacz pełną wersję : Mini Bike
Zastanawiałem się na kupnem takiej zabawki na allegro za około 500zł. Tylko nie wiem jak z częściami do tego itd? Ma ktoś takiego sprzęta, najlepiej mini crosa??? Bo taki mnie najbardziej interesuje.
Mini bike dobra rzecz tylko pierwszą rzeczą jaką powinieneś zrobic JESZCZE PRZED jazdą to podokręcac wszystkie możliwe srubki!!!i uszczelinć kranik bo leci z niego ostro!!
Te za 500zł do badziew... Wolałbym juz kupic uzywanego (czasami są na allegro) tego droższego powyżej 1000zł... Ja pozostaje przy motorynce z silnikiem wsk:D
Moim zdaniem szkoda na to pieniedzy... Jezdzilem na tym i szczerze powiedziawszy to jestem zawiedziony... Liczylem na cos ciekawszego... Tez kiedys bylem napalony na taki sprzecik, ale na cale szczescie mi przeszlo... :P
etam, fajnie sie tym jezdzi, ale jak mial bym wydac na to troche grosza to bym sie powaznie zastanowil....to jest dobre np do tego zeby podjechac po cos do sklepu ktory jest gdzies blisko(ja tak robilem w wakacje pracujac u jednego typa co mial tego troche) Robilo to troche zamieszania na ulicy zwlaszcza w takim malym miescie jakim jest sieradz... Ogolnie fajne ale 500zl to bym na to nie przeznaczyl
Zalezy czego oczekuje sie od takiego sprzetu. Jezeli mocnych wrazen to mozna bardzo latwo sie zawiesc:P
hujowe , części droge i strassznie wadliwe , nie wiem może ja jestem za głupi i szybko to popsułem , łańcuch pękał mi z 4 razy zajebiście cieniutki cena takiego nowego 10 euro :], o gaźniku i innych pierdołach niewspomne wszystko się bardzo szybko sypie
Tez swojego czasu (nawet nie tak dawno) zajebiscie sie na to napalilem ale na szczescie tez mi przeszlo... Pierdole wydawac 500 zeta za takie badziewie... Wiadomo, po produkcji 'Made in China' nie ma co sie spodziewac rewelacji.
Pozatym niech kcczaja sie wypowie - smiga takim bzykiem (na marginesie to jeszcze kurwa nie dala mi sie przejechac mini'm :pala: ).
rozpadł się kurwa :fucku: :fucku: ale da się naprawić... a co do reszty? na wóżku inwalidzkim bym szybciej pocinał ;-]