Zobacz pełną wersję : Głupi żart?
W trakcie wczorajszej wieczornej trasy,napotkała mnie dziwna sytuacja. Do dwóch drzew, po obu stronach jezdni,przywiązany był stalowy drut... Zdarzenie wyglądało po prostu jak z filmu. Samochód wyszedł bez szwanku,ale nie chcę nawet myśleć co mogłoby się stać, gdybym akurat jechal motorem... To tak dla informacji dla Was,żeby w każdej sytuacji zachować czujność...
:o_O::o_O::o_O::o_O::o_O::shock::shock:
kurwa to sie w bani nie miesci?!
Ludzka głupota nie zna granic :bija:
Kumpel dwa lata temu zginął na moto przez pieprzony łańcuch - jakiś stary zgred zawiesił sobie łańcuch, żeby nikt nie wieżdzął na kawałek asfaltu, który sam położył..... Z początku pozwalał nam gibać na tym małym odcinku, aż kiedys gdy chcieliśmy pogibać na moto, pojechaliśmy tam jakby nigdy nic i kumpel "nadział" się przy wieździe :|
a gdzie to dokladniej bylo??
takich ludzi co to robia trzeba wywozic do lasu i zabijac....
Rok temu znajomy mojego starego natknoł się na takie coś w lesie, jechał cr 250 na szczęście drut był poniżej kiery bo tak by głowę urwało, a tak tylko cały się połamał i pół roku w betonie było. Tyle że to było jeszcze w miare zrozumiałe bo pewnie jakiemuś mocherowi przeszkadzało że koleś czasami jeździł między działkami.
Ale kurde na jezdni. Przegięcie w huj :/ Nie wiem jak to możliwe ale ten temat świadczy o tym że jednak rodzą się ludzie głupsi odemnie niestety :/
W trakcie wczorajszej wieczornej trasy,napotkała mnie dziwna sytuacja. Do dwóch drzew, po obu stronach jezdni,przywiązany był stalowy drut... Zdarzenie wyglądało po prostu jak z filmu. Samochód wyszedł bez szwanku,ale nie chcę nawet myśleć co mogłoby się stać, gdybym akurat jechal motorem... To tak dla informacji dla Was,żeby w każdej sytuacji zachować czujność...
no nie pierdol :o_O: kurwa gdybym takiego zlapal to bym mu jaja tym obwiazal i go ciagnal po tej drodze do zajabania. jacy idioci sa na tym swiecie to sie w bani nie miesci :o_O:
O w kurwe...Takich ludzi co rozwieszaja to trzeba ,,zamiatać, u mnie w okolicy ktoś rozwiesił drut kolczasty i jeden gość się wmontował ale przeżył ...Zajebac tych co to robią !!!!!!!!!!!!!!
glupota i bezmyslmosc ludzka nie zna granic.
obejrzal jakis debil Pile i chcial efekty zobaczyc.nie pomyslal ze moze zabic kogos.....tylko azajebac takiego dowcipnisia
Ostry,a moze byles tak juz najebany,ze wjechales komus w brame i tylko Ci sie wydawalo,ze to jakis drut:lol3: Jezeli nie to akurat w Piszu sam wiesz,ze pelno tych jebanych dzieciakow!!Kiedys Ci mowilem,ze kurwa napierdalalem z Darkiem po jego osiedlu i dzieciaki nam dyskorolke pod kola rzucili !! Jebane szczyle za leb i do matek!! Po prostu O.S.T.R.Y trzeba uwazac !
mój kumpel kiedys tak zrobił(tylko On rozwiesił jakis tam cienki sznurek, no ale na moto jak by ktos jechal to pewnie gleba jak nic)tylko ze powiesil taka duzą kartke na tym sznurku z napisem objazd............mi sie znowu kiedys sasiadka chujowa przytrafila i jak jechalem moto to od razu stawała na drodze z miotłom i próbowała mi zajebac jebana:p
kiedy w Rykach kumplowi zdjela z tylnego siedzenia dziewczyne linka na ktorej kolesie holowali paralotnie czy cos, tez niezla paranoja, prawie poderznela jej gardlo, fart, ze wolno jechali
u nas w augustowie koles taki mieszka na na ulicy nadrzecznej i w sumie to taka ulica ze jak wjedziesz to ta sama musisz wrocic chyba ze chce sie jechac przez las i jak gosc zobaczy motory ze jada na koniec tej ulicy to czeka z miotla juz jak sie wraca i macha nia jak pojebany...
p.s. pamietasz jarzabas jak sie zatrzymalismy obok niego...?
hehe
TAA! było,było..
Jebaniec we mnie kiedys rzucił szpadlem,jeszcze Kosy imbrykiem w tedy latałem...
..ale nie trafił sqrwiel,heh
mnie z kijem koles zawsze ganial jak mialem 12 lat i mu zasuwalem motoryna 6 dych pod domem po zuzlowce :D
mial szklane oko i byl zły
to byl hardcore hehe
Do mojego kumpla babcia z procy strzelała i psami szczuła jak jej pod domem jeździł :lol:
Ktos sie Kryminalnych naogladal.
2 lata temu w borsku cygan wpadł na line z paralotni...
Szczęście że nie jechał szybciej bo lina uderzyął w owiewke i ją przecięła a gdyby zapierdalał ostrzej to by trafiłą wyzej i by nam "pape-stanta" podzieliła na dwoje...
Na serio,ludzie nie zdają sobie sprawy,że stwarzają niebezpieczenstwo dla motocyklistów- większe niż motocykliści dla nich...
p.s:Kilu akurat wczoraj byłem trzeźwy...:lol3:
u nas w augustowie koles taki mieszka na na ulicy nadrzecznej i w sumie to taka ulica ze jak wjedziesz to ta sama musisz wrocic chyba ze chce sie jechac przez las i jak gosc zobaczy motory ze jada na koniec tej ulicy to czeka z miotla juz jak sie wraca i macha nia jak pojebany...
p.s. pamietasz jarzabas jak sie zatrzymalismy obok niego...?
hehe
...a przyjebac mu w ryj to sie nieda ?:o_O:
ja kiedys samochodem z kumplem jechalismy to miedzy drzewami byl papier toaletowy :D
Ostry gdzie to było????Niedaleko Piszewa????Kurwa powiesiłbym za jaja takich cweli co robią takie coś na tym ich drucie
Oni nie zdaja sobie sprawy ze dla motocyklisty to zagrozenie zycia.... samochoden najwyzej sobie troche przytrzesz ale na moto ... ehh szkoda gadac. Powalony kraj:-x
ja kiedys samochodem z kumplem jechalismy to miedzy drzewami byl papier toaletowy :D
Ostro:lol3: :lol3: :lol3:
nie gadaj ze masz kumpla co ma samochod :lol3::lol3:
kurwa jacy to ludzie spierdoleni są, dorwać i zajebac!!!
Kiedyś jak byłem gówniarz to sie na takie coś nadziałem ale to było przy wjeździe na posesje wujka, drut był rozciągnięty bo płot robił a ja nie zauważyłem ale nic sie nie stało, a jechałem wtedy takim potworem jak Jawka 50 heheh:) na jedynce wolno, dobrze że kiere puściłem.:):)
OstryMRE a sprawdzales czy to byla stalowa linka???
Slyszalem ze gowniarze przewieszaja przez ulice sznurek, lub biala nitke, ktora w swietle reflektorow sprawia wrazenie dosyc grubej linki???
Osobiscie nie widzialem jaki to efekt sprawia...
Fakt faktem nawet jezeli to nie linka to jadac moto ja bym wolal polozyc motocykli niz zeby mnie z niego sciagnelo???
Gowniarzom sie nudzi niestety, ludzie bez wyobrazni.... Powinno sie potem przewiesic przez droge taka linka, tylko zamiat do drzew powinna byc przywiozana do jaj tych gowniarzy!!!:twisted: i tak sobie jezdzic :D
Jak wam sie wydaje czy nastepnym razem by sie zastanawiali???:o_O:
pozdrawiam
kiedys do mnie koles wyskoczyl z tekstem ze jak sie nie odczepie od takiej jednej panny to jak bede od niej wieczorem wracal to przeciagnie drut przez ulice i mi leb urwie:) dostal wtedy odemnie traki wpierdal ze wybil sobie ta mysl raz na zawsze z glowy...
to u nas spokojnie jest jak adriana mial gixa to babka pierw dziecko sadzala na moto a jak dawal na kolo to kurwa go tak wyzywala i po policje dzwonila :fucku: :fucku:
a ja sam juz dostalem kilka razy tez miotla jak smigalem jawa 350 ts ech smiac mi sie w tedy chcialo :lol3: :lol3: a babce sie jeszcze na zlosc robilo :banan: :banan:
mój kumpel raz dostał łopata przez plecy jak gościowi zorał pole na CRE, hehe;] mi to jeszcze za czasów motorynkowych gość wyskoczył z siekierą, kurde, był przypał niezły
ale to z ta linką to ja pierdole, jakiś konkretny pojeb musiał być
czyli wygraliscie >>>>>>>>to była meta!!!!!!!!!!!11:lol3:
Dawno, dawno... temu jezdzilem po lesie jawa 350ts i gosciu mnie zdjal za pomoca jakiegos kija, zaczail sie gdzies i zajebal mi centralnie w leb, mieszkal niedaleko i nie pasowaly mu moje rajdy po lesie, zszyli mi leb i tyle.
Dawno, dawno... temu jezdzilem po lesie jawa 350ts i gosciu mnie zdjal za pomoca jakiegos kija, zaczail sie gdzies i zajebal mi centralnie w leb, mieszkal niedaleko i nie pasowaly mu moje rajdy po lesie, zszyli mi leb i tyle.
A kolesiowi nic nie zszywali?:lol3:
Z jakies 15-20 lat temu Śp. ojciec mojego kolegii i jego kumpel jechali na dwoch CZ 350 i bylo juz ciemno i nie zauwazyli zwisajacy drutow elektrycznych nad droga. Ojciec mojego kolegii jechal z tylu a jego kolega wpakowal sie w te linie i odcielo mu glowe...widok tla tego ojca musial byc straszny gdy widzial jak ucielo glowe temu koledze. Na szczescie sam jakos wyhamowal przed tym ale rowniez byl blisko smierci...
Z jakies 15-20 lat temu Śp. ojciec mojego kolegii i jego kumpel jechali na dwoch CZ 350 i bylo juz ciemno i nie zauwazyli zwisajacy drutow elektrycznych nad droga. Ojciec mojego kolegii jechal z tylu a jego kolega wpakowal sie w te linie i odcielo mu glowe...widok tla tego ojca musial byc straszny gdy widzial jak ucielo glowe temu koledze. Na szczescie sam jakos wyhamowal przed tym ale rowniez byl blisko smierci...
Chujnia kurwa:| Pamietam ze niedaleko dziury gdzie mieszka moja pra-babcia kiedys cos sie stalo z kablami wysokiego napiecia z tych poteznych slopow ze zwisaly okolo metra nad ziemia, przechodzila jaka grupka mlodziezy, z tego co pamietam dwoch z nich sie usmazylo...
A kolesiowi nic nie zszywali?:lol3:
Mialem wtedy 13-14 lat, powiedzialem na pogotowiu co mi sie stalo, psy wora mu krecili troche , jakas sprawa miala byc ale ucichlo pozniej to jakos .
Chujnia kurwa:| Pamietam ze niedaleko dziury gdzie mieszka moja pra-babcia kiedys cos sie stalo z kablami wysokiego napiecia z tych poteznych slopow ze zwisaly okolo metra nad ziemia, przechodzila jaka grupka mlodziezy, z tego co pamietam dwoch z nich sie usmazylo...
Rzeczywistosc... kurde wystarczy poczytac ten temat i sie widzi ile ludzi zginelo przez glupote ludzka:o_O:
Adrian.moto
19-02-07, 14:05
to u nas spokojnie jest jak adriana mial gixa to babka pierw dziecko sadzala na moto a jak dawal na kolo to kurwa go tak wyzywala i po policje dzwonila :fucku: :fucku:
a ja sam juz dostalem kilka razy tez miotla jak smigalem jawa 350 ts ech smiac mi sie w tedy chcialo :lol3: :lol3: a babce sie jeszcze na zlosc robilo :banan: :banan:
ahahahahahahaah były piękne czasy u kumpla pod domem przejechał 929 dwa razy na kole i do mnie jak nie postawisz to się nie obedzie to też a potem kurwa pół godziny wyzywania :twisted: :lol3: :banan:
Ja niedawno przekonałem się, że nie tylko po za miastem trzeb uważać...
Mój tata jechał sobie ul. Jana Pawła (Warszawa) i ktoś do niego strzelał z procy naładowanej kamieniami (brali je z torowiska). Trafili w owiewkę boczną 10 cm od kolana. Motor był rozpędzony do około 150 a siła z procy też nie mała, więc o mały włos po kolanie by było... Nie mówiąc, co by mogło się wydarzyć gdyby np w kask trafili!
Jak ich złapał to nie wiedział co zrobić. Gnojki po 14 lat !!! Tłumaczyli się że nie mogą spać jak motory jezdzą w nocy i hałasują (Mój tata jechał XX'em i miał orygonalne wydechy więc go w ogóle nie było słychać).
Jak im coś przeszkadza to niech sobie kurwa kupią zatyczki do uszu za 1,99 zł w aptece a nie próbują zabić człowieka...
!!! Zajebać takich ludzi półki oni nas nie zajebią !!!
Przeciez za takie cos mozna gosciowi zrobic taka sprawe ze skurwysynom sie odechce brania do lapy procy lopaty czy czegoklowiek do konca zycia. jak bylem maly to sie kiedys wieszalo nitke przez droge z karta objazd ale to byla nitka a nie kurwa drut. Sa ludzie pojebani
Ojciec mi wlasnie opowiedzial jak kiedys niedaleko mojej miesciny gowniarze namalowali pasy na drodze (wczesniej nie bylo) tyle ze przed bardzo ostrym zakretem w prawo pasy szly w lewa strone a na drodze poukladali jakies belki z siana, krzaki itp wiec wygladalo jak zakret w prawo...tacy cwani byli ze nawet znak zmieni z niebezpieczny zakret w prawo na niebezpieczny zakret w lewo. Oczywiscie zrobili to w nocy, jakis warszawiak akurat jechal ta droga i wyjebal sie do rowu a potem w pole, niezla afera podobno byla bo to tez nie byle jaki warszawiak jechal a ktos z "wyzszych sfer"...;-) Ludzie sa pojebani:]
jak bylem maly to razem z kolegami lubilismy odwalac niebezpieczne dowcipy, i pewnego razu wymyslilismy ze powiesimy kogos na niby na drzewie w parku i bedzie ludzi straszyl:) wzielismy taki gruby sznur i zawiazalismy kolesiowi na szyji i do galezi, drugi sznurek(ten na ktorym wisial) przywiazalismy do paska od spodni i do galezi. jak jakas babka szla do kosciola to go widziala, stala wtedy i krzyczala "o matko boska" a kumpel w tedy łłłłłłaaaaaaaaaaaaaa i babcie tak sie baly ze spierdalaly stamtad nawet juz nie do kosciola a w druga strone:fucku: To byly czasy
OstryMRE a sprawdzales czy to byla stalowa linka???
Slyszalem ze gowniarze przewieszaja przez ulice sznurek, lub biala nitke, ktora w swietle reflektorow sprawia wrazenie dosyc grubej linki???
Osobiscie nie widzialem jaki to efekt sprawia...
Fakt faktem nawet jezeli to nie linka to jadac moto ja bym wolal polozyc motocykli niz zeby mnie z niego sciagnelo???
Gowniarzom sie nudzi niestety, ludzie bez wyobrazni.... Powinno sie potem przewiesic przez droge taka linka, tylko zamiat do drzew powinna byc przywiozana do jaj tych gowniarzy!!!:twisted: i tak sobie jezdzic :D
Jak wam sie wydaje czy nastepnym razem by sie zastanawiali???:o_O:
pozdrawiam
Tak sprawdzałem i to był drut stalowy taki jak na wsiach używają do pastuchów ten drut jest wystarczająco mocny aby narobic nieszczenscia8-) pozatym w robocie się dowiedziałem że jakiś czas temu w tamtej okolicy zginoł ojciec z synem jadąc motocyklem właśnie przez takie coś :-/
[QUOTE=Ostrymre;47241]Tak sprawdzałem i to był drut stalowy taki jak na wsiach używają do pastuchów ten drut jest wystarczająco mocny aby narobic nieszczenscia8-) pozatym w robocie się dowiedziałem że jakiś czas temu w tamtej okolicy zginoł ojciec z synem jadąc motocyklem właśnie przez takie coś :-/[/QUOTE
o kurwa:o_O:
jak bylem maly to razem z kolegami lubilismy odwalac niebezpieczne dowcipy, i pewnego razu wymyslilismy ze powiesimy kogos na niby na drzewie w rarku i bedzie ludzi straszyl:) wzielismy taki gruby sznur i zawiazalismy kolesiowi na szyji i do galezi, drugi sznurek(ten na ktorym wisial) przywiazalismy do paska od spodni i do galezi. jak jakas babka szla do kosciola to go widziala, stala wtedy i krzyczala "o matko boska" a kumpel w tedy łłłłłłaaaaaaaaaaaaaa i babcie tak sie baly ze spierdalaly stamtad nawet juz nie do kosciola a w druga strone:fucku: To byly czasy
moi kumple robili kukłe duża i ją wyrzucali z 7pietra w bloku jak jacys ludzie przechodzili w takie krzaki a drugi kumpel siedzial w krzakach i wychodził i hasło"ale żem sobie pierdolnął"..........:lol2:
jak bylem maly to razem z kolegami lubilismy odwalac niebezpieczne dowcipy, i pewnego razu wymyslilismy ze powiesimy kogos na niby na drzewie w rarku i bedzie ludzi straszyl:) wzielismy taki gruby sznur i zawiazalismy kolesiowi na szyji i do galezi, drugi sznurek(ten na ktorym wisial) przywiazalismy do paska od spodni i do galezi. jak jakas babka szla do kosciola to go widziala, stala wtedy i krzyczala "o matko boska" a kumpel w tedy łłłłłłaaaaaaaaaaaaaa i babcie tak sie baly ze spierdalaly stamtad nawet juz nie do kosciola a w druga strone:fucku: To byly czasy
moi kumple robili kukłe duża i ją wyrzucali z 7pietra w bloku jak jacys ludzie przechodzili w takie krzaki a drugi kumpel siedzial w krzakach i wychodził i hasło"ale żem sobie pierdolnął"..........:lol2:
nie no kurwa takie żarty to ja rozumiem...
Respekt chłopaki!!!:lol3: :banan:
nie pamietam czy juz to tu pisalem ale kuzyn mi opowiadal a propo stalowych linek ze jak mial z 18 (teraz 30) obmiezyli dokladnie wysokosc policyjnego lazika do dachu i zamontowali linke i wtedy pod komisariat na simsonach i trabienie i wyzwiska no ty psy w poscig i scigali tak dlugo dopuki im sie cos nie urwalo :):)
hehe....u nas podobnie, wchodzili na taki wysoki komin, zaczeli się wydzierać i zrzucili worek, a drugi koleś wychodził z krzaków i hasło: ale żem się spierdolił
WYPAS!!!!! O KURWA trzeba bedzie cos takiego nagrac:lol3: :lol3: :lol3:
a ja to znowu robilem tak z kumplem ze jak wracalismy z imprezy tak gdzies ok 3-4w nocy to stawalismy pod jakims blokiem i drzemy ryja ile wlezie"Ludzie, Ludzie" kilka osób wyjżało z okien a my hasło "czemu Wy kurwa jeszcze nie spita":lol2:
No ale co zrobić 14-latkowi?
Zasadzić takiego kopa żeby przez tydzień nie usiadł i wszystko.
Policja, sprawy, rodzice to bez sensu!
Hehe... To to sa zarty:salut: a nie jakas linka ktora moze kogos zabic. Takie jazdy to najlepiej nagrac. Pozniej ogladajac brecht jest 2 razy wiekszy:okay:
no kondzik widze ze wy tez macie czasami niezle jazdy:okay: