Zobacz pełną wersję : FZR 1000 a stunt
Na samym początku chciałem powitać zgraję nie całkiem normalnych ludzi. :fucku:
Mam pytanko, znudziłło mnie już zwykłe dzidowanie i zastanawiam się czy FZR 1000 nadaje się do stuntu. (smarowanie te inne techniczne sprawy). Czytam to forum i nie znalazłem nigdzie wzmianki o tym modelu. Osobom niezainteresowanym tematem dziękuję.
pierwsza sprawa-powitalnie jest gdzie indziej a i regulamin powiatań tez jest tam jasno ustalony i określony...
druga sprawa- kiepski wybór...
O FZR 1000 nic nie ma ale za to o fzr 600 i 750 jest sporo więc poczytaj bo sporo rzeczy będzie wspólnych...
Spidi juz Ci pojaśnił kwestie powitań.
A co do fizzera tysiąc to średnio sie nadaje, nawet pomijając kwestie panewek, na dłuższą metę ma nawet za słabą głowice, u znajomego na 20 zaworów wymienionych było 16, i chwile poźniej pojebała się reszta.
Smarowanie jest identyczne jak w fzr 750, odszukaj temat Ola i zobacz jak on dorobił przekładke do miski olejowej i jak kombinował ze smokiem.
I ostatnie to kwestia spalania, na zmienionych przełożeniach ta kurwa będzie palić 15l:)
kwiatek86WHS
22-02-07, 15:00
Jasin (na forum Zajebysław) mial w tamtym sezonie fzr1000, to moze Ci troche o niej powiedziec.
Moim zdaniem juz fzr 600 lepsza do stunt'u:/
zwróc uwagę na to ile osób czyms takim lata ...nie tylko w polsce i sam sobie odpowiedz ...
temat na forum wałkowany pare razy... jest opcja "szukaj" :|
pierwsza sprawa-powitalnie jest gdzie indziej a i regulamin powiatań tez jest tam jasno ustalony i określony...
druga sprawa- kiepski wybór...
.
1. Tylko że regulaminu otworzyć nie mogę
2. O to mi chodziło thx
hehehyehe jasne... jak piszesz tego posta to znaczy ze dziaął forum a jak forum to i regulamin!
http://www.stuntpoland.net/showthread.php?t=1374
Kosmo: co ty nie powiesz. To znajdź mi taki temat. Chodzi mi o konkretny model, a nie ogólne zasady.
Spidi: nie moge przecytać tego linku bo mi każe się zalogowac za każdym razem, ale nie "wpuszcza". Pewanie coś w ustawieniach mam pop....
a moze jeszcze mamy Ci sami przerobić motor i zatankowąc pod korek!?
dostałeś odpowiedź chłopie w pierwszych kilku postach wiec nie wiem czego jeszcze oczekujesz!?
Przeciez ci nie wyczarujemy recepty bo jej nie ma- wszyscy tutaj do wszystkiego dochodzimy wspólnymi siłami najczęściej metodą prób i błędów...
Zadałem pytanie, uzyskałem odpowiedź i thx. A kosmo nie niech czyta dokładniej.
A motorek możecie mi tanknąć, nie mam nic przeciwko. O przeróbkach w 750 czytałem. Myślałem że ktoś coś będzie wiedzial odnośnie trwałości podzespołów w 1000.
No problemo
Chlopiec, kiedys zatankowalismy jednemu , do dzisiaj go szukaja.
Myślałem że ktoś coś będzie wiedzial odnośnie trwałości podzespołów w 1000.
Bedziesz pierwszy ;] informuj nas na bieżąco