Zobacz pełną wersję : cbr f3
Witam
zna ktoś to moto? co sądzicie o tej f3?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2221459
koleś chce ją oddać za 8 koła
tylko czy ktoś zna tą cbr ? czy była ostro bita? koles twierdzi ze ktos ją tak pomalował bo chciał, a jak sie go pytam gdzie była malowana w Polsce czy w Niemczech nie potrafi odpowiedziec , no i jeszcze jedno nie wie czy ma klejone plastiki bo jak twierdzi nic nie robił przy niej. podejzana sprawa....
Przemek929
25-02-07, 11:02
No to poodkręcajcie te plastiki,proste
staaaaaary , w czym ty widzisz problem ,bo mysle i nie mogę nic wymyslec? zdejmij plastiki i zobacz czy były klejone ,a jezeli dziwisz sie ,ze ktos pomalował 10 letni motocykl....to sorry
..........aaaa w Niemczech to mają co?- jakies inne lakiery ?????
Co to za roznica czy klejone czy nie??JAK moto było malowane to koles mogł kupic plastiki nie połamane.Myslisz ze dużo jest sprowadzanych 10 letnich motocykli bez wypadku??Lub wierzysz kolesiowi ze przemalował moto ktore było w idelanym stanie bo miał taki kaprys.
Zobacz jak rama,silnik i zawieszenie.Jak coś jest walniete to próbuj sie targować.
8k to chyba dobra cena bo moto ładnie zrobione.
Nie wiem czemu czepiasz sie ze moto bylo po glebie jak chcesz nie bite to szukaj w rocznikach od 2004 to może w Polsce znajdziesz takie nie bite:twisted::twisted::twisted:
wy chyba nic nie kumacie ludzie, pytałem czy ktoś zna to moto bo koleś cos mi kręcił przez fona i tyle, a tu zaraz nie przyjemne teksty.....
dobra ale nie bede sie tego czepiał zawsze znajdzie się ktoś kto bedzie miał swoją racje.
a co do moto byłem dzis u gościa. okazało sie że koleś naprawde za duzo nie miał o nim pojęcia bo dostał go w rozliczeniu za auto, obejzałem je dokładnie i wszytsko gra zawiesznie, silnik, rama wsio OK, no to kupiłem sobie cbr`ke w realu prezentuje się super . no i to by było chyba na tyle temat zakończony:)
pozdro
kupiles szpeja ? no to gratulacje :fucku:
Nastepny cbr'owiec:). Nic tylko pogratulowac:P