Zobacz pełną wersję : R1 07 & 1000rr 07 & K7
kurwa bez spamu(w sumie to niemozliwe) dawajcie swoje za i przeciw i dlaczego tak a nie inaczej.....
GADAC ! :lol3:
Jak bym miał chajs to moja kolejność:
K7
R1
ZX10R
CBR1000RR
K7 bo najladniejsza z całego towarzystwa :mrgreen:
piszcie ogolnie co do wszystkich argumentow(silnik, zawiecha, stylistyka itd) a nie tylko BO LADNA I HUJ.....:twisted:
K7 bo najladniejsza z całego towarzystwa :mrgreen:
optycznie wolałbym K5/K6 od K7 w K7 nie podoba mi się przednia lampa...Tomasz łykaj jakaś ładną K6,tylko na chuj komu taka moc????Dla mnie wystarczające byłoby K3-K4 i tak bym tego na drodze nie wykorzystał
Oj Tomek moto musi mieć to cos co TOBIE sie podoba parametry parametrami ale wiadomo ze duzy wplyw (jak nie najwiekszy bo kto by kupił np R1 jakby wychodziła z fredzelkami przy kierownicy i wiatraczkiem z odpustu przy owiewie :lol3: ) ma wygląd ;) stąd moja wypowiedź. Kupuj to co Tobiie sie podoba :okay:
Dario chodzilo mi o tą trojke ktora wymienił CBR bo optycznie to ja bym wolał K4 ;) ale o gustach sie nie dyskutuje.
zx 10 - bo ladna i chuj :fucku: watpie zeby ktos Ci w tej chwili powiedzial cos na temat silnikow poza tym co napisal producent w katalogu z danymi
OLEY no tak mi musi sie podobac ale kurwa chcem znac wasze zdania!
co kto sadzi i jakie sa opinie i dlatego zapytalem....
jestescie moja rodzina! :lol3: :lol3: :lol3:
R1 dla pedałow
Honda dostaje od wszystkich po dupie
Suzuki bierz :)
zx 10 - bo ladna i chuj :fucku: watpie zeby ktos Ci w tej chwili powiedzial cos na temat silnikow poza tym co napisal producent w katalogu z danymi
Właśnie wszystko to samo.Czy ma 192KM czy 195KM jeden chuj...bierz to co Ci się podoba optycznie
R1 dla pedałow
czemu?? ?? ??
Pierdolicie pany , R1 king !!!!
Adrian.moto
07-03-07, 18:46
chuj wie na żywo jeszcze nie widziałem ale jak na foto to suzuki tylko k5/6 a ZX10 04-05r. :okay:
Zobaczymy jak nowy gixer wygląda na żywo.:)
A R1 hmmmm w sumie moja mi się podoba i dokurwiście się nią jeździ :twisted: :banan:
Dlaczego nie ma do wyboru dychy kawy??:bija: K7 jest w chuj szpetne z tymi tłumikami i tą dupą ale jesli "konkurs" jest bez kawy to dla mnie K7 górą
czemu?? ?? ??
Wystarczy na R1 popatrzec... piekne to to jest. A piekne to pedalskie słówko...
zależy do czego chcesz. Jak do dawania to polecam 1000RR - wiadomo - HONDA :]
Jak na tor lub do szybkiego zapierdalania na trasie to bierz ZX10 lub R1 - dla mnie R1 ładniejsza niz najnowsza 10tka... Ale to już twój wybór
K7 odpada bo... ...to suzuki więc padnie zanim sie spostrzeżesz :lol3:
heheh
motor ma byc do szybkiej jazdy przelotowej....
czemu nie ma kawy bo nowy model jest paskudny....
taki jak Geparda to spoko ale nowy - nieee
to jest k6 czy k7??sasiad ma takie cos i mi sie zajebiscie podoba tylko zeby w innym malowaniu byla;-]
http://img75.imageshack.us/img75/9272/p1000955pj1.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/3979/p1000956hl6.jpg
to jest k6 czy k7??sasiad ma takie cos i mi sie zajebiscie podoba tylko zeby w innym malowaniu byla;-]
http://img75.imageshack.us/img75/9272/p1000955pj1.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/3979/p1000956hl6.jpg
K6.............:]
Twój sąsiad to chyba hamerykański precel jest
ZX-10R z 2005 roku.. pozniej K5-6 a pozniej 1000RR nie bierz R1 bo nie chce jechac z moto z 07 roku to nic ciekawego nie powiem bo jak do tej pory to mialem przyjemnosc pomacac tylko R1 i tylko tyle ze ładniej wyglada ale tak naprawde niewiele sie zmienilo jesli chodzi o silnik wiec pewnie dalej bedzie kupa choc moge sie mysli bo nie latalem.. jesli R1 to tylko 2002-2003
heheh
motor ma byc do szybkiej jazdy przelotowej....
czemu nie ma kawy bo nowy model jest paskudny....
taki jak Geparda to spoko ale nowy - nieee
Z pyska wyjęte. Kawa poprzednia jest kozak, obecnie lampy są przekombinowane...
Z wyglądu RR kopie dupę!
Przemek929
07-03-07, 20:25
K7 powód -najbardziej zaawansowana technicznie i tyle
Twój sąsiad to chyba hamerykański precel jest
dlaczego tak sadzisz??ze wszystko seryjne ma w moto dlatego??
btw.no pewnie ze precel i to jak chuj nie wiem czy kiedykolwiek w ten moto doznał 6tys.obr:lol3::lol3::lol3:
R1 dla pedałow
Honda dostaje od wszystkich po dupie
Suzuki bierz :) w rylo chciales gejozo ;)
Co do tematu, praktycznie wszystkie japonskie tysiace (poza Honda) jada tak samo. Dylemat lezy tylko w stylistyce, co ladniejsze, co sie komu bardziej podoba. Fortepian najladniejszy wg/m, ale i tak juz na mnie nie robia te konie takiego wrazenia. W 98' R1 wywalila wszystkich na cyce wygladem i osiagami, wtedy to byl szok. Teraz, moze gdyby ktorys mial z 250KM to bym chcial takim poganiac jeden dzien. Nie jest mi taki sprzet potrzebny. Wszystko.
aaaaaaaaaaa
DO SZYBKIEJ JAZDY PRZELOTOWEJ TO TYLKO HAYABUSA
Twoja R1 ma tylne koło szerokosci malego fiata, wiec niech bedzie, że nie pedalska hehe
jesli patrzymy na wyglad to fakt faktem 1000rr mi najbardziej lezy
musisz kupic cztery, my Ci potestujemy i powiemy co jest fajne...
K7<---------- King!!!!!!
Rr<---------- Moze Byc
R1<---------- Idz Pan W Huj!!!
Dla mnie R1 to najładniejszy motocykl, wszystkie roczniki:) Fakt dużo tego jeżdzi po ulicach i może dlatego ktoś uważa że to taki lans moto:)
Bo konstrukcyjnie wcale nie jest gorszy od reszty!!!!!!!
Do stuntu to może i niezbyt dobry wybór, ale do śmigania jak najbardziej TAK!!!
W Bydzi R łanów jak psów, do wyboru do koloru , był nawet taki jeden co założył oponę od TIRa czy cuś he he
Ja też o nim słyszałem ale to była opona od biełaza czy czegoś takiego.
Cyganiątko dorze gada - te wszystkie nowe szpeje to jeden ch...
Poza tym te ostatnie wypusty to takie delikatne zabaweczki bez jaj, a 1000RR to całkowita kaszana.
jedynie wygląd lub cena wchodzi w gre ,tak myśle ,bo strach je sprawdzać w ich źywiole na poważnie-ta "MOC to walka o klientana "-chyba że odcinasz na wysokoich biegach w czasie jazdy,.......to te ułamki sekund są naprawde WAŻNE !!!!!!!!! hehehee
Jeszcze jedno... DUCATI 1098
wyglądem przebija wszystkie plastiki...
szkoda że to nie rzędówka:(
żadnym jeszcze nie jeźdizęłm wiec cięzko sie opierać tylko na testach z gazet czy sprawach wizualnych ale jak nalegasz...
to ja bym celował w R1 bo jest w pyte ładna(najładniejsza z litrów i to już od wielu lat w tym względzie nie ma na nią mocnych) a gixy mnie już męczą(strasznie ich dużo u nas).
Pzoatym najnowszy model(K7 znaczy) jest cięższy od poprzedniego o 6 kilo wiec gupio im to wysżło, do tego ma paskudne dwa wydechy i jakoś wizualnie mnie nie przekonuje...
1000rr wogóle mnie nie kręci i nigdy nie kreciła ale dopiero w sezonie sie okaże faktycnzie co te motorki warte(K7 już u nas są wiec oblatam ale R1dyny jescze nikt u nas chyba nie ma na obecna chwile... ale moe sie to zmieni niedługo)
.
to ja bym celował w R1 bo jest w pyte ładna:twisted:mi tez sie er łana podoba..a or6 nowej nie myslales??? CEBEERZE
CBR chyba wazy tyle co nowa R6 <lol>
K7 odpada bo... ...to suzuki więc padnie zanim sie spostrzeżesz :lol3:
i tu sie niezgodze , mam w garazu wszystkie 4 japońskie marki i własnie w suzuki nic jeszcze niepadło , niema jak 600rr łożysko wiatraka sie rozsypało ( pewnie w polskie)
brał bym tylko i wyłacznie k7 no i ten fabryczny yoshimury pakiet ( na usa :P)
r 1 te pojebana plastiki gdzie niema jak padów założyć , wytniesz dziure to sie motocykl rozpadnie i to rozwiazanie z ciegłem sprzegła przy deklu , jakis qrwa tunningiem wsk zalatuje
Zx10 albo K7 ... innych opcji nie przewidywalbym gdybym mial wybierac...
w weekend usiade do tlumaczen do przetlumacze Ci test z tego tygodnia wszystkich nowych 1000 ( zrodlo MCN UK)
K7 wymiata
a co do parametrow to kazdy z tych sprzetow daje rade w koncu to calkiem sieze motory, na twoim miejscu kierowalbym sie raczej walorami wizualnymi a to juz indywidualna sprawa
:twisted:mi tez sie er łana podoba..a or6 nowej nie myslales??? CEBEERZE
r6 w trasie trzeba zapierdalac non stop wajcha od biegow, ona musi byc wysoko bo inaczej nie idzie...
tak jak jezdzilem starszym modelem to zeby wyprzedzic z 3 tiry i 2 samochody osobowe to musisz co najmniej do 3 biegu zredukowac....
a tysiacem pyk cyk i huj....:banan:
wiem ale mi sie podoba.... to najwyzej zmienisz piec i wsadzisz z r1 i po sprawie....
ale pierdolenie...
na drogę brać to, co się komu podoba, różnicy wielkich się nie zobaczy.
a Ordi pierdoli głupoty... Suzuki mu padnie, chyba na mózg.
EHHH, chcialbym miec taki dylemat...
...
a Ordi pierdoli głupoty... Suzuki mu padnie, chyba na mózg.
Zesra sie od dawania predzej niż ty po grochuwie :lol3:
nie wiedziałem, ze jesteś tak wybitnym znawcą konstrukcji silników poszczególnych firm i po zdjęciach oceniasz wytrzymałość poszczególnych jednostek napędowych...
ale cóż, tak zacna ekipa, jak S(towarzyszenie) T(echników) C(ukrowników) zawsze na topie...
:fucku:
nie wiedziałem, ze jesteś tak wybitnym znawcą konstrukcji silników poszczególnych firm i po zdjęciach oceniasz wytrzymałość poszczególnych jednostek napędowych...
ale cóż, tak zacna ekipa, jak S(towarzyszenie) T(echników) C(ukrowników) zawsze na topie...
Dobrze, że Torn jest a topie, a może wkońcu będzie jak Ciebie niebedzie w ekipie :) :fucku:
o, przyszła dziwka Ordiego i pysk pruje...
skończyłeś już łykać poranne kluchy?
o, przyszła dziwka Ordiego i pysk pruje...
skończyłeś już łykać poranne kluchy?
a ty nauczysz sie jeździć czy dalej baby będą Cie wyprzedzać? :fucku:
mi wystarcza świadomość ze Ciebie bym zjebał jak psa... :twisted:
http://img222.imageshack.us/img222/3171/dzielkosztukird2.jpg (http://imageshack.us)
Ot taki sobie mały,jadowity skurwysynek....
A w Kawasaki jeszcze mają nówki 2005 i to w malowaniu "GOLD TITANIUM" czyli matowe złoto.Wyjebane są.Za śmieszne pieniądze.
A głosowałem na K7.Weź się nie wygłupiaj z ta Hondą,chyba,że chcesz ciagle zostawać z tyłu...
mi wystarcza świadomość ze Ciebie bym zjebał jak psa... :twisted:
to fakt, bo 2 razy w życiu jezdzilem po torze i to kartingowym. Jeszcze jakbyś tak robil z konkurentami, z którymi się ścigasz to bylo by ok bo jak narazie to tylko pierdolisz non stop pedalskie głupoty. Pozdro chłopie :cycki:
http://img222.imageshack.us/img222/3171/dzielkosztukird2.jpg (http://imageshack.us)
Ot taki sobie mały,jadowity skurwysynek....
A w Kawasaki jeszcze mają nówki 2005 i to w malowaniu "GOLD TITANIUM" czyli matowe złoto.Wyjebane są.Za śmieszne pieniądze.
A głosowałem na K7.Weź się nie wygłupiaj z ta Hondą,chyba,że chcesz ciagle zostawać z tyłu...
Gepard, to twoja dzida? Świeżak jestem i nie obczajam :( . Tą naklejke pod napisem Ninja na przodzie (smoka) miałeś? Nie wiem czy dobrze kojaże, ale profilaktycznie zapytam czy wiesz co oznacza?
jeden lubi to drugi tamto ci co mają hondy powiedzą bierz honde itd. Yamaha z zewnątrz fajna ale jak się usiądzie na niej i spojrzy na zegar kurwa jakie to szerokie naprawde jak fortepian :twisted:
ja bym brał K7 :lol3: tylko bym sie odrazu rozejrzał za wydechami bo te to kupa ale moja opinia jest mało obiektywna bo gsxery u mnie zawsze będą na pierwszym miejscu :okay:
Gepard, to twoja dzida? Świeżak jestem i nie obczajam :( . Tą naklejke pod napisem Ninja na przodzie (smoka) miałeś? Nie wiem czy dobrze kojaże, ale profilaktycznie zapytam czy wiesz co oznacza?
Ten Smok pochodzi z bajki o "Żwirku i Muchomorku" i oznacza,że Arlen Ness jest pedałem.
Poza tym oznacza równiez,że każdy kto na niego patrzy może mi wyssać rodzynki z dupy (smok=>ssanie) oraz,ze Erni ma pryszcze,zeza i zażywa czopki :bija:
Ten Smok pochodzi z bajki o "Żwirku i Muchomorku" i oznacza,że Arlen Ness jest pedałem.
Poza tym oznacza równiez,że każdy kto na niego patrzy może mi wyssać rodzynki z dupy (smok=>ssanie) oraz,ze Erni ma pryszcze,zeza i zażywa czopki :bija:
co za pierdolona gejoza!
(...) jak narazie to tylko pierdolisz non stop pedalskie głupoty. Pozdro chłopie :cycki:
a może ci przywalę plaskacza po pedalsku, po którym naprawi ci się zez i spadną pryszcze z japy?
a może ci przywalę plaskacza po pedalsku, po którym naprawi ci się zez i spadną pryszcze z japy?
.... i pogadane. Sam sobie przypierdol, może zmądrzejesz.!:fucku:
Tomek :lol: Suzuki i tak nie kupisz bo nie lubisz tej marki :) (?) Chyba że coś Ci sie odwidziało :P
Ale ja głosuje na K7...gdyby można było ZX10R to...no :) pozdro.
I za to kocham nasze forum :banan:
I CHUJ WAM W DUPĘ !!!
*a tak serio Erni,czy poza tym,że ten smok to logo Arlena Nessa,to doszukałeś się w nim jakiegoś głebszego i ukrytego sensu ? Bo wiesz,jeśli to jest symbol Japonskiej Federacji Gejów to chyba go zdejmę :lol3:
wiem, może zrobię to, co twój facet Ordi zrobił puzonowi - jebnę ci bana??? :lol3:
Kurwa Gepard nigdy sie twa kurwe napatrzec nie moge juz sie nie moge doczekac Ryk i targania jej za manete jak na chwile z niej zejdziesz, zeby sie odlac :D
prawda jest taka, że dopóki ich wszystkich sie nie wytarga na tor to nikt na drodze większej różnicy nie zauważy. RR na torze w porównaniu do R1 czy Suzuki praktycznie dostawała po dupie a biorąc pod uwagę zmiany w modelach na 07 to pewnie będzie tak dalej. Tak więc pozostaje kwestia wyglądu a o gustach się nie dyskutuje podobno so.... Mi osobiscie K7 srednio sie podoba, szczególnie czacha, RR wogole odpada i wiadomo co zostaje chociaż też mam pewne zastrzeżenia ;)
btw. jeśli chodzi o crashe do R1 zakłada sie je bez żadnych problemów, 5 minut roboty
A ja to mam pomysł ...
Kup...
BENELLI CAFE RACERA !
A ja to mam pomysł ...
Kup...
BENELLI CAFE RACERA !
sie nie podoba mi
sie nie podoba mi
się domyślam się,kobiety nie mają tak wysublimowanego poczucia estetyki
...no chyba że chodzi o porządek w kuchni...;-)
Albo o pranie skarpetek i brudnych gaci ... :]
a jak to jest z masowaniem smierdzacych stop Simpsona?
bez wala CBR954 zrob sobie fun tydzien wez na jazde probna kazdy model i wybierzesz co Ci najlepiej lezy :)
spróbuj na forum scigacz.pl, oni na pewno Ci pomogą...
erni trafil w czuly punkt :lol3: w sumie to dostal bana za farjer..
erni trafil w czuly punkt :lol3: w sumie to dostal bana za farjer..
promocja ! :lol:
buehehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierdole....
kupie chyba r1 07 i po sprawie, wpiedrole pelnego akropovica z amorem skretu i bede jezdzil.....
a na jazde probna sie ugadalem z kolega w piasecznie w suzuki na k7 - o tak zeby sie przejechac i zoabczyc czy to wogle ruszy :lol3:
Ja wiedziałem że tak będzie .... ;]
pierdole....
kupie chyba r1 07 i po sprawie, wpiedrole pelnego akropovica z amorem skretu i bede jezdzil.....
no jakos sie zmusisz pewnie, łączymy sie z Toba w bolu, wiemy ze dasz rade...
biedaczysko, jak Ty sobie z tym problemem poradzisz.... ehhh ...
:lol3:
przejebane!!!!! masz !!! wyraz wspolczucia!!! skad na swiecie berze sie tyle bolu i smutku!>>??? dlaczego nie mzoemy zyc bezproblemoow???? a tak co chwila cos....
PS. najpiew noga teraz ta sprawa z motorem... :-/
Ja mam lepszy pomysł.Obok Poland Position jest moja praca.Przejedź się K7 a potem Ci dam "skurwysynka". :lol3:
:fucku: :fucku: :fucku: :fucku:
Gepard, a czy z twojej joszimury napierdala ogniem jak schodzi w obrotow? bo mam tez taka i u mnie nie chce dziwka
Gepard, a czy z twojej joszimury napierdala ogniem jak schodzi w obrotow? bo mam tez taka i u mnie nie chce dziwka
a u mnie napierdalalo...
nie napiedrdala, bo jest zawór w wydechu i on blokuje wystrzały. ale dźwięk jest OK.
nie napiedrdala, bo jest zawór w wydechu i on blokuje wystrzały. ale dźwięk jest OK.
u mnie to jak np na 2 biegu dociagne wyzej na obroty i potem hamuje samym silnikiem to strzelalo (nie za glosno) ale strzelalo...
a wieczorem bylo widac delikatny ogien...
u mnie to jak np na 2 biegu dociagne wyzej na obroty i potem hamuje samym silnikiem to strzelalo (nie za glosno) ale strzelalo...
a wieczorem bylo widac delikatny ogien...
u mnie w SRADzie jak spuszczam z powyżej 6-7tyś obr to strzela z Yoshimury jak z armaty,a jak włożyłem K&N to wydaje mi się,że jeszcze lepiej wali...
Dario, bo Ty w Sraczu nie masz zaworu w wydechu, dlatego...
R1=remont skrzyni biegów:twisted:
a skad wiesz? co juz jezdziles r1 z 2007r i zajebales skrzynie? :bija:
własnie , problemy ze skrzynią były w modelach do 2003 r.
a skad wiesz? co juz jezdziles r1 z 2007r i zajebales skrzynie? :bija:
nie ale od r1-98r padajaca skrzynia to norma
tez jestem ciekawy co ta nowa R1 nam pokaze...
ale stuntu nie uprawiam tylko szybka przelotowa trasa....
wiec nie wierze ze od tego padnie a jak padnie to huj nie kupie wiecej yamahy :D
R1 2007 jest masa.Wyraznie czuc motocykl jest bardziej agresywny niz poprzedni model.Hamulce w 2006 byly zajebiste a te nowe 6 tloczkowe sa jeszcze lepsze.Roznica jest wyczuwalna pomiedzy starym i nowym modelem.Jesli chodzi o 1000 RR to jest bardziej potulna,grzeczna i odrobinke wolniejsza,ale zawsze to jakosc Hondy.Wracajac do skrzyn w R1 od modelu 2004 nie bylo juz z nimi problemow .:twisted: :]
mialem dwie r1 z 2002 i 2003 i nie mialem problemu ze skrzyniami.. a lekko nie mialy u mnie
no nie mialy, widialem to na wlasne oczy ":D
99,90 % tego foum moze jedynie domniemac ( w tym ja) co do jakosci 2007 sprzetow... r1 lub k7 co ci sie widzi .
i juz!!!!!!1
OK Tomek, kup sobie kurwa wreszcie to R1 07 i przestań się mazać !!!
Dario, bo Ty w Sraczu nie masz zaworu w wydechu, dlatego...
Evil, mam gixera 600 k4. pelna joszimura TRS stalowy kolektor/tytan koncowa, wyjety uklad dopalania PAIR. gdzie jest ten jebany zawor???
nie ma. skoro masz zmieniony wydech, to gdzie ma być zawór???
z tego co mi wiadomo to tylko 1000 w suzuki ma ten zawór w wydechu.
nie ma. skoro masz zmieniony wydech, to gdzie ma być zawór???
no wlasnie, czyli powienien strzelac, pierdolony. zeszlym latem zalatwiles kumplowi pelna yoshimure tri-oval tylko ze japonska wersje do takiej samej k4 600. mamy takie same modyfikacje(PC, k&n, wyjety PAIR) i jemu napierdala na pol metra ogien, a mi tylko podpierduje lekko. nie wiem co jest nie tak, bo w sumie kupilem wydzior jak sie podjaralem high-exitem i tym ogniem z rury....
widzisz... trzeba się u mnie zaopatrywać w graty. tanio i pewnie :twisted:
I co podnieca was ogien z rury ?
szczerze mowiac to smiesza mnie ludzie ktorzy sie kieruja suchymi parametrami ,prawda jest taka ze kazdy z motocykli pasowalo by pociorac i miec porownanie,ja osobiscie zakupilem sobie r1 z 98 roku poza skrzynia ktore tych modelach nie sa zbyt trwale i silniczkami krokowymi ktore tez sie sypia
(mojemu sasiadowi padl temu sylwo co mialem od niego gsa kupic:) fura na prawde daje rade rozumiem tomek ze szukasz moto do normalnego uzytku a nie do przerobki na stunt,ja zawsze cenilem honde za precyzyjnosc trawlosc i niezawodnosc cbr choc moze sa mniej wyzylowane od innych to nawet te stare pracuja bardzo rowno cicho a skrzynie to wzor do nasladowania chocby w takiej f3 czy f4i natomiast jaki jest 1000rr nie wiem znajomy ma zapierdala nim nie wasko i mysle ze nie widzi roznicy pomiedzy r jedynka ktora moze ma o 10km wiecej (przy czym to i tak do konca nie wiadomo bo te wszystkie moce sa z dolawdowaniem powietrza mierzone) r jeden jest bardzo ladna i ma najwieszke branie bo jest wedlug mnie modna a skrzynie w tych nowych nie wiem jak sie zachowuja gsxr jest tez mocny i ladny ale wiem ze k3 jest mniej wygodne od r1 mam porownanie bo mialem sie okazje przejechac ale za to nie slyszalem o problemach z jednosta napedowa, uwazam ze salonowy sprzet jest juz na tyle dobry tzn to nie to samo co kupna uzywki gdzie muszisz dowiadywac sie o mankamenty danego modelu wiec wez tylko pod uwage komfort jazdy i to co ci sie podoba mnie najbardziej ciagnie do 1000rr ze wzgledu na marke bo to honda ktora bardzo trzyma cene i mam do niej szacunek za trwalosc poprzednich modeli na drugim miejscu r1 za wyglad i na koncu gsxr choc zaden z tych sprzetow nie jest zly wiec co bys nie kupil nie bedziesz zalowal to twoj wybor a to co napisane to tylko moja opinia na pewno wszyscy sie z nia nie zgodza a wszystkich panow ktorzy sie smieja z r1 lub innych marek olej bo pewnie jak by mieli mozliwosc miec taka nowa r 1 do uzytku to wzieli by z pocalowanie w reke i nie pierdolili za plecami ze im sie nie podoba tak to jest jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
szczerze mowiac to smiesza mnie ludzie ktorzy sie kieruja suchymi parametrami ,prawda jest taka ze kazdy z motocykli pasowalo by pociorac i miec porownanie,ja osobiscie zakupilem sobie r1 z 98 roku poza skrzynia ktore tych modelach nie sa zbyt trwale i silniczkami krokowymi ktore tez sie sypia
(mojemu sasiadowi padl temu sylwo co mialem od niego gsa kupic:) fura na prawde daje rade rozumiem tomek ze szukasz moto do normalnego uzytku a nie do przerobki na stunt,ja zawsze cenilem honde za precyzyjnosc trawlosc i niezawodnosc cbr choc moze sa mniej wyzylowane od innych to nawet te stare pracuja bardzo rowno cicho a skrzynie to wzor do nasladowania chocby w takiej f3 czy f4i natomiast jaki jest 1000rr nie wiem znajomy ma zapierdala nim nie wasko i mysle ze nie widzi roznicy pomiedzy r jedynka ktora moze ma o 10km wiecej (przy czym to i tak do konca nie wiadomo bo te wszystkie moce sa z dolawdowaniem powietrza mierzone) r jeden jest bardzo ladna i ma najwieszke branie bo jest wedlug mnie modna a skrzynie w tych nowych nie wiem jak sie zachowuja gsxr jest tez mocny i ladny ale wiem ze k3 jest mniej wygodne od r1 mam porownanie bo mialem sie okazje przejechac ale za to nie slyszalem o problemach z jednosta napedowa, uwazam ze salonowy sprzet jest juz na tyle dobry tzn to nie to samo co kupna uzywki gdzie muszisz dowiadywac sie o mankamenty danego modelu wiec wez tylko pod uwage komfort jazdy i to co ci sie podoba mnie najbardziej ciagnie do 1000rr ze wzgledu na marke bo to honda ktora bardzo trzyma cene i mam do niej szacunek za trwalosc poprzednich modeli na drugim miejscu r1 za wyglad i na koncu gsxr choc zaden z tych sprzetow nie jest zly wiec co bys nie kupil nie bedziesz zalowal to twoj wybor a to co napisane to tylko moja opinia na pewno wszyscy sie z nia nie zgodza a wszystkich panow ktorzy sie smieja z r1 lub innych marek olej bo pewnie jak by mieli mozliwosc miec taka nowa r 1 do uzytku to wzieli by z pocalowanie w reke i nie pierdolili za plecami ze im sie nie podoba tak to jest jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
AMEN .....
I zajebało preclowem.Co to za nowe wynalazki powyżej ? ;-]
*a co to strzelania z wydechu to mi nie strzela ogniem,bo nie zdjąłem tej zapadki EXUP czy jakoś tak,żeby mieć mocny doł.Jestem przez to cichszy i mogę lepiej straszyć PRECLI na GS-ach przejeżdżająć im 200 parę tuż obok manetki ich złoma no i fajnie się boją w ostatniej chwili kierowcy samochodów.