Zobacz pełną wersję : ZX-6R rok 2001...
Mam do Was pytanie w związku z moim moto... Posiadam kawasaki zx-6r z 2001 roku. Chcę zacząć bawić się w stunt bardziej poważnie,a różne są opinie na temat tego modelu(szczególnie ramy),wiec stąd moja prośba o info! Jak ktoś ma taki sprzęt, albo ktoś znajomy i coś wiecie to dajcie znać... Z góry dzięki!
pogadaj z olem. On ma zx9r.....
powiem Ci ze kawa na pewno Cie nie zawiedzie....
mozesz byc pewny....
ocywiscie tego ze zapoznasz sie z najblizszym zakladem spawajacym alu <lol>
daj se siana. szczegolnie stoppie zabija ramy w zxach.
Masz szczescie, pojezdzisz bez problemu (patrz spidi zx9r, rama cala)...nie masz szczescia, nie pojezdzisz...(patrz OLO zx9r, ram 7?9? Nie pamietam:lol3: )
Olo jaki jest zwiazek miedzy kolesiem ktory nazywał sie "mocho" i latal na Waszych pierwszych filmikach VTR 1000 a tymi tłumikami sprzedawanymi na allegro?
Sorry za małe ot :P
Mam do Was pytanie w związku z moim moto... Posiadam kawasaki zx-6r z 2001 roku. Chcę zacząć bawić się w stunt bardziej poważnie,a różne są opinie na temat tego modelu(szczególnie ramy),wiec stąd moja prośba o info! Jak ktoś ma taki sprzęt, albo ktoś znajomy i coś wiecie to dajcie znać... Z góry dzięki!
Miałem ZX 636 z 2002 roku, co prawda ostrego stuntu nie bylo ale gumowania bardzo duzo i rama dawala rade . Jedynym slabym punktem tego mojego moto bylo sprzeglo, ale to chyba z mojej winy . Koledzy moi mieli starsze wersje Kawasaki i w obu przypadkach niestety ramy nie wytrzymaly.
Olo jaki jest zwiazek miedzy kolesiem ktory nazywał sie "mocho" i latal na Waszych pierwszych filmikach VTR 1000 a tymi tłumikami sprzedawanymi na allegro?
Sorry za małe ot :P
niebieska albo granatowa...i robil tlumiki.... cos kiedys z kolesiem mialem za biznes jakies czesci bral... ale dzwiwny koleszka...
Młody,
puzio dobrze gada, to ten sam.
ja tam sie na ten temat nie wypowiadam,
btw, ale vtr byl malinka . 200 km przebiegu
żal mi go sprzedać bo to dobra dzida i ogólnie malina dlatego mam dylemat... głównie właśnie o tą rame chodzi, bo że reszta jest ok i daje rade to wiem!
Olo, a gdzie zwykle pękają te ramy- przy główce?
Czyli ogólnie mam jasność- dzieki wszystkim za info!
pękają na podłużnicach które idą wokół silnika...
moja 9tka ani razu nie pekła a lekko nie miała- reguły nie ma ale drugi raz chyba bym nie ryzykował:P
To sam już nie wiem.. Może ją pogonie i kupie 636 jakąś szlifniętą. To chyba będzie rozsądniejsze?!
ale tylko wtryskacza. Taniej wyjdzie jednak CBR 600 na wtrysku...
ja jakoś za hondami nie przepadam! same hondy wszędzie, a kawa bardziej zapierdala!! no myśle o 636 od 2003 roku, bo ten wcześniej jak myśle ma ramę taką jak ja...
2003 w góre jak najbardziej daje rade
ja mam z 97r jeden sezon i juz 2 razy spawalem. teraz trzeba bedzie ja puscic gdzies dalej zeby kto inny sie meczyl