Zobacz pełną wersję : Uvex
Czy ktos moze mial, albo wie cos o kasku Uvex Supersonic, czy jest dobry czy raczej olac i kupic cos innego z gory dzieki za info.
Uvex raczej srednie kaski
Modelu o którym piszesz niestety nie znam ale Uvex to wcale nie są złe kaski... fakt moze mało popularne, zupełnie nie lanserskie ale jakościowo całkiem spoko.
moj kumpel mial 2 kaski Uvexa i to calkiem nie tanie jak na ta marke, po sezonie srodek wygladal jak scierwo
ja mam jeden kask Uvexa ze średniej pólki cenowej już od...hmm 5ciu lat?... i nie zauważyłęm nic takiego o czym piszesz.
Teraz już w nim nie jeżdże 2 sezony ale pożyczyłem kumplowi który morduje go cały czas od tamtej pory i mimo że jest na niego 2 numery za mały nic złego sie nie dzieje!:D
Braciak mój tez miał 2 Uvexy tyle że wysokie modele i bez zastrzeżeń.
Może kolega twój jakiś trefny ;)
Nie mówie że to liga Araia ale bez jaj- jest nieporównanie lepszy niż te wszystkie Nitro i inne badziewie.
od nitro pewnie tak, ale na moje jaj nie urywa, w tym przedziale cenowym mozna poszukac czegos lepszego, mi przynajmniej sie tak wydaje, ja bym w uvexa nie zainwestowal ale to nie o moja kase sie rozchodzi :), po za tym pisze ze srednie a nie za chujnia
Dzieki za info, ja chyba sie skusze na tego Uvexa bo unas kosztuje prawie 2k a bede go mial za 700 a moze jeszcze cos zbije z ceny.
Po sezonie sie okarze czy chujnia czy nie jeszcze raz dzieki za info.
Ja miałem Uvex boss 3000 po 6 sezonach wstyd mi ten kask na dwór wynieść, szyba mi popękała (małe pionowe pęknięcia na całej szybie), od spodu wykończenie się wysypało, powylatały wywietrzniki.
Co trzeba przyznać, szyba nie parowała do konca i wyciągała się do umycia w 3 sekundy , kask tyle sezonów wytrzymał....
A że sie zeszmacił - miał prawo.
wadą jest to, że nie rozbierał się do końca żeby sobie go uprać
kosztował 800 zł
Dzieki za info, ja chyba sie skusze na tego Uvexa bo unas kosztuje prawie 2k a bede go mial za 700 a moze jeszcze cos zbije z ceny.
Po sezonie sie okarze czy chujnia czy nie jeszcze raz dzieki za info.
jak za taka cene to pewnie ze brac. ja kupilem dwa lata temu wing-3 za 550( w sklepie kosztowal jakies 1100-1200) i jestem zadowolony. z parowaniem tez nie ma lipy, chyba ze napierdalasz z ranca w jakas mega ulewe...