PDA

Zobacz pełną wersję : Brak Lampy I Czachy

cwudzinjr
15-03-07, 18:28
jak w temacie. mam problem. znalazłem moto które chętnie bym kupił, ale ma ono pewną wadę. Otóż nie posiada czachy oraz lampy. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić oraz czy koszty naprawy będą wielkie??

czarny
15-03-07, 18:30
o ja pierdole no ludzie prosze...

1 jakie moto
2 tak to straszna wada
3 temat z dupy
4 sprawdz na allegro se ile czacha lampa... zreszta ile Ty masz kurwa lat ze nie mozesz sobie z takim dylematem poradzic :bija:

pomysl logicznie kupujesz czache lampe i zakladasz ewentualnie stelaz jak jest rozjebany... bardzo skaplikowane naprawa? a koszty jak masz K6 to koszty duze jak f2 to mniejsze a jak popierdziawke to male

nie noo kurwa po co ja to pisze.... :lol:

Lukasz_Se
15-03-07, 18:34
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić
WTF???:shock:

es.r1
15-03-07, 18:35
KURWA NIE WIERZE .....cwudz.... prosze cie !!!!!

tom2
15-03-07, 18:43
O lol :lol3: moge si sprzedać tanio lampe od komara :lol3:

Moze bez przesady z tymi nowymi tematami

ziuT
15-03-07, 18:45
tego jeszcze nigdzie nie grali - nawet na preclowie :lol3:

baton
15-03-07, 18:45
koles przegioles z tem tematem:rotfl:

SGT
15-03-07, 19:22
Cześć hehe :)

Mam problem :/ Kupiłem ogara 205 w dobrej kasie, zrobiłem do niego klatke, stelaż, pizza 80 zębów prosta kiera, ufo i ogólnie psiak jest sztunti, ale..... nie ma silnika :/... czy to poważna awaria? da sie bez tego dzidować czy nie bardzo, no i czy to bedzie mozna jakoś naprawić...

Napiszcie prosze, sam sobie nie poradze:owca:

:lol3:

cwudzinjr
15-03-07, 19:57
to mnie pojechaliscie......

ale SGT185 to juz troche przegial..... ale coz... za glupote sie placi.....

a to moto to f4 jest.

mencio
15-03-07, 19:58
jak w temacie. mam problem. znalazłem moto które chętnie bym kupił, ale ma ono pewną wadę. Otóż nie posiada czachy oraz lampy. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić oraz czy koszty naprawy będą wielkie??

człowieku z kąd sie urawałeś, chyba forum pomyliłeś :mlotek:

cwudzinjr
15-03-07, 20:06
człowieku z kąd sie urawałeś, chyba forum pomyliłeś :mlotek:

z dupy się urwałem... i fora nie pomyliłem....

spytałem bo nie wiedziałem... jestem laikiem jeżeli chodzi o motory i dlatego pytam, a na tym forum chyba można pytać, co???

aha. nad ortografią popracuj...:lol3:

adi
15-03-07, 20:07
wrzuc foty moto to bedzie jasne

Sebaa
15-03-07, 20:08
Lepej odpusc sobie to moto.Jak nie umiesz szukać czesci na allegro i uzywac telefonu to pewnie nawet nie bedizesz wiedzal jak to zlozyc.Pozatym jak sie nie znasz to mozesz widec ze moto ma tylko rozjebana czache a tak naprawde moze miec mnóstwo innych rzeczy do wymiany( lagi, kolo,rama cos z silnikiem) .

Rogal
15-03-07, 20:09
cwudzin gadalem kiedys z Toba na gg wiec wiem ze jestes w porzadku :P
poogladaj ceny tych czesci co brakuje na allegro i porownaj koncowa cene moto+czesci z cena calego moto...
doradz sie Jaca z lawless (chyba w jednym internacie mieszkacie) raczej on bedzie wiedzial ocb :okay:

cwudzinjr
15-03-07, 20:15
cwudzin gadalem kiedys z Toba na gg wiec wiem ze jestes w porzadku :P
poogladaj ceny tych czesci co brakuje na allegro i porownaj koncowa cene moto+czesci z cena calego moto...
doradz sie Jaca z lawless (chyba w jednym internacie mieszkacie) raczej on bedzie wiedzial ocb :okay:

nie ma mnie obecnie w internacie i dlatego póki co z nim nie pogadałem...

a moto znalazlem na allegro...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M354651

mi sie wydaje w porządku.

Lepej odpusc sobie to moto.Jak nie umiesz szukać czesci na allegro i uzywac telefonu to pewnie nawet nie bedizesz wiedzal jak to zlozyc.Pozatym jak sie nie znasz to mozesz widec ze moto ma tylko rozjebana czache a tak naprawde moze miec mnóstwo innych rzeczy do wymiany( lagi, kolo,rama cos z silnikiem) .

na tyle głupi nie jestem, aby samemu kupować moto gdy się za bardzo na tym nie znam. Oczywiście, że bym poprosił o pomoc kogoś kto zna się na tym lepiej niż ja.

adi
15-03-07, 20:18
ty to ma lagi pojebane. niewidzisz tego??

cwudzinjr
15-03-07, 20:22
jak sie przyjrzę to widać, bo na pierwszy rzut oka nie zauważyłem...

SGT
15-03-07, 20:22
miszczu jak tego moto nie sprawdzisz "namacalnie" i przede wszystkim na żywo to nie wiesz w jakim jest stanie... arekqq dobrze ci radzi... i nie mów, że temat nie jest z dupy.. Mogłeś sie lepiej kogoś na pw spytać albo arkqq'a na gg :|

pozdro cwudzinjr :owca:

cwudzinjr
15-03-07, 20:28
dobra... zablokujcie ten temat już... albo i usuńcie też...

Sebaa
15-03-07, 20:28
Moim zadaniem sie nie oplaca.Bo koszt czesci bedzie taki ze spokojenie kupisz takie w normalnym stanie:](czyli odmalowane przez kogos:twisted::twisted:)
Zobaczcie ze moto dostalo z tej strony z ktorej niema fotek z lewej strony bak jest nie zle wgiety.Poza lagmi pewnie wyjda inne rzeczy.
Rudisz czyba za taka chcial 12tys. z lekko przerysowana owiewka.

cwudzinjr
15-03-07, 20:46
już wychodzi na to, że koszta naprawy wyniosą mnie więcej niż normalne moto z tego samego rocznika...

dzięki za pomoc!!!!! kolejnego takiego tematu z dupy z mojej strony już nie będzie!

baton
15-03-07, 21:27
i do tego przednie kolo zmienione... stare pewnie troche sie pojebalo.

mencio
15-03-07, 21:43
Moim zadaniem sie nie oplaca.Bo koszt czesci bedzie taki ze spokojenie kupisz takie w normalnym stanie:](czyli odmalowane przez kogos:twisted::twisted:)
Zobaczcie ze moto dostalo z tej strony z ktorej niema fotek z lewej strony bak jest nie zle wgiety.Poza lagmi pewnie wyjda inne rzeczy.
Rudisz czyba za taka chcial 12tys. z lekko przerysowana owiewka.

rudisz sprzedał za 11,500 boczne owiewki przerysowane i brak lusterka, reszta ok.