Zobacz pełną wersję : Brak Lampy I Czachy
jak w temacie. mam problem. znalazłem moto które chętnie bym kupił, ale ma ono pewną wadę. Otóż nie posiada czachy oraz lampy. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić oraz czy koszty naprawy będą wielkie??
o ja pierdole no ludzie prosze...
1 jakie moto
2 tak to straszna wada
3 temat z dupy
4 sprawdz na allegro se ile czacha lampa... zreszta ile Ty masz kurwa lat ze nie mozesz sobie z takim dylematem poradzic :bija:
pomysl logicznie kupujesz czache lampe i zakladasz ewentualnie stelaz jak jest rozjebany... bardzo skaplikowane naprawa? a koszty jak masz K6 to koszty duze jak f2 to mniejsze a jak popierdziawke to male
nie noo kurwa po co ja to pisze.... :lol:
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić
WTF???:shock:
KURWA NIE WIERZE .....cwudz.... prosze cie !!!!!
O lol :lol3: moge si sprzedać tanio lampe od komara :lol3:
Moze bez przesady z tymi nowymi tematami
tego jeszcze nigdzie nie grali - nawet na preclowie :lol3:
koles przegioles z tem tematem:rotfl:
Cześć hehe :)
Mam problem :/ Kupiłem ogara 205 w dobrej kasie, zrobiłem do niego klatke, stelaż, pizza 80 zębów prosta kiera, ufo i ogólnie psiak jest sztunti, ale..... nie ma silnika :/... czy to poważna awaria? da sie bez tego dzidować czy nie bardzo, no i czy to bedzie mozna jakoś naprawić...
Napiszcie prosze, sam sobie nie poradze:owca:
:lol3:
to mnie pojechaliscie......
ale SGT185 to juz troche przegial..... ale coz... za glupote sie placi.....
a to moto to f4 jest.
jak w temacie. mam problem. znalazłem moto które chętnie bym kupił, ale ma ono pewną wadę. Otóż nie posiada czachy oraz lampy. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy to poważna awaria i czy można ją dosyć sprawnie naprawić oraz czy koszty naprawy będą wielkie??
człowieku z kąd sie urawałeś, chyba forum pomyliłeś :mlotek:
człowieku z kąd sie urawałeś, chyba forum pomyliłeś :mlotek:
z dupy się urwałem... i fora nie pomyliłem....
spytałem bo nie wiedziałem... jestem laikiem jeżeli chodzi o motory i dlatego pytam, a na tym forum chyba można pytać, co???
aha. nad ortografią popracuj...:lol3:
wrzuc foty moto to bedzie jasne
Lepej odpusc sobie to moto.Jak nie umiesz szukać czesci na allegro i uzywac telefonu to pewnie nawet nie bedizesz wiedzal jak to zlozyc.Pozatym jak sie nie znasz to mozesz widec ze moto ma tylko rozjebana czache a tak naprawde moze miec mnóstwo innych rzeczy do wymiany( lagi, kolo,rama cos z silnikiem) .
cwudzin gadalem kiedys z Toba na gg wiec wiem ze jestes w porzadku :P
poogladaj ceny tych czesci co brakuje na allegro i porownaj koncowa cene moto+czesci z cena calego moto...
doradz sie Jaca z lawless (chyba w jednym internacie mieszkacie) raczej on bedzie wiedzial ocb :okay:
cwudzin gadalem kiedys z Toba na gg wiec wiem ze jestes w porzadku :P
poogladaj ceny tych czesci co brakuje na allegro i porownaj koncowa cene moto+czesci z cena calego moto...
doradz sie Jaca z lawless (chyba w jednym internacie mieszkacie) raczej on bedzie wiedzial ocb :okay:
nie ma mnie obecnie w internacie i dlatego póki co z nim nie pogadałem...
a moto znalazlem na allegro...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M354651
mi sie wydaje w porządku.
Lepej odpusc sobie to moto.Jak nie umiesz szukać czesci na allegro i uzywac telefonu to pewnie nawet nie bedizesz wiedzal jak to zlozyc.Pozatym jak sie nie znasz to mozesz widec ze moto ma tylko rozjebana czache a tak naprawde moze miec mnóstwo innych rzeczy do wymiany( lagi, kolo,rama cos z silnikiem) .
na tyle głupi nie jestem, aby samemu kupować moto gdy się za bardzo na tym nie znam. Oczywiście, że bym poprosił o pomoc kogoś kto zna się na tym lepiej niż ja.
ty to ma lagi pojebane. niewidzisz tego??
jak sie przyjrzę to widać, bo na pierwszy rzut oka nie zauważyłem...
miszczu jak tego moto nie sprawdzisz "namacalnie" i przede wszystkim na żywo to nie wiesz w jakim jest stanie... arekqq dobrze ci radzi... i nie mów, że temat nie jest z dupy.. Mogłeś sie lepiej kogoś na pw spytać albo arkqq'a na gg :|
pozdro cwudzinjr :owca:
dobra... zablokujcie ten temat już... albo i usuńcie też...
Moim zadaniem sie nie oplaca.Bo koszt czesci bedzie taki ze spokojenie kupisz takie w normalnym stanie:](czyli odmalowane przez kogos:twisted::twisted:)
Zobaczcie ze moto dostalo z tej strony z ktorej niema fotek z lewej strony bak jest nie zle wgiety.Poza lagmi pewnie wyjda inne rzeczy.
Rudisz czyba za taka chcial 12tys. z lekko przerysowana owiewka.
już wychodzi na to, że koszta naprawy wyniosą mnie więcej niż normalne moto z tego samego rocznika...
dzięki za pomoc!!!!! kolejnego takiego tematu z dupy z mojej strony już nie będzie!
i do tego przednie kolo zmienione... stare pewnie troche sie pojebalo.
Moim zadaniem sie nie oplaca.Bo koszt czesci bedzie taki ze spokojenie kupisz takie w normalnym stanie:](czyli odmalowane przez kogos:twisted::twisted:)
Zobaczcie ze moto dostalo z tej strony z ktorej niema fotek z lewej strony bak jest nie zle wgiety.Poza lagmi pewnie wyjda inne rzeczy.
Rudisz czyba za taka chcial 12tys. z lekko przerysowana owiewka.
rudisz sprzedał za 11,500 boczne owiewki przerysowane i brak lusterka, reszta ok.