Zobacz pełną wersję : Kombinezon - PADANA
Jeździ ktoś w kombinezonach od nich??
Cena jest super! Słyszałem, że jakość tez ok!
http://www.padana.pl/new/index.php?a=
Co o tym myślicie????
model beast odbieram na expo w niedziele :D w poniedzialek ci napisze jak sie lata
Cały zeszły sezon przelatałem w ich kombi PGS. Daje radę. W chłodniejsze dni jest w nim trochę zimno, przez takie przewiewne wstawki. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń, problemów też nie miałem. Fakt, że nie jeździłem nigdy w niczym lepszym (droższym), więc nie mam porównania... A, no i za minus można wziąć jeszcze to że w spodniach nie ma żadnych kieszeni, a w kurtce tylko jedna. Rękawice Padana Race też polecam :)
Cały zeszły sezon przelatałem w ich kombi PGS. Daje radę. W chłodniejsze dni jest w nim trochę zimno, przez takie przewiewne wstawki. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń, problemów też nie miałem. Fakt, że nie jeździłem nigdy w niczym lepszym (droższym), więc nie mam porównania... A, no i za minus można wziąć jeszcze to że w spodniach nie ma żadnych kieszeni, a w kurtce tylko jedna. Rękawice Padana Race też polecam :)
w kazdym kombi jest chlodniej o to chodzi zeby w upalne dni sie nie gotowac a zkieszeniamimw kombi 1-cz sie nie spotkalem:/
ja polecam kombi 1-czesciowe smigalem w 2 teraz kupilem 1 i powiem ze roznica jest wielka
1.zawsze masz spodnie a nie jeansy
2.nie wieje po nerkach
3.lepiej lezy i lepsze dopasowanie
zalezy tez jak kto smiga ale naprawde polecam kombi 1cz
Ok wielkie dzięki!!
W takim razie pozostje jechać do wrocka i poprzymierzać kombi, bo w bydzi nic poniżej 2,3 tys znaleźć nie mogę...
Ok wielkie dzięki!!
W takim razie pozostje jechać do wrocka i poprzymierzać kombi, bo w bydzi nic poniżej 2,3 tys znaleźć nie mogę...
Po co odrazu do Wrocławia...
http://www.padana.pl/new/index.php?id_document=9
Poznań i Piłe masz pod nosem
Jedź z Bad Boyem do Berlina. Wybór w pytę...
Niestety Pazurku jest kpl
Siemka jak szukacie to mam namiar na kombika Suomego rozmiar 54 igielka czerwono czarny z dodatkami białego, dwuczęściowy tylko pare przejazdzek, jak cos to walic na gg !! Cena to okolo 1600 zł!!
brachol teraz kupil kombi z tej samej stronki co ja www.fc-moto.de Berick za 2400 1-czesciowy i musze powiedziec ze zajebiste wykonanie ochraniacze na kazda czesc ciala a w garbie jakis dziwny stelarz do tego pokrowiec na kombi powiem szczerze ze nawet Berick lepiej sie stara niz Alpinestars
padana to firma z pakistanu. poszukaj w google t oznajdziesz. to co u na s oferuje importer to tylko kilka sztuk na dodatek stare, zobacz co oferuje producent.
fakt to wykonania alpiny mozna sie przyczepic!! Ja mam arlen w kangurze i z wkladkami titanium i naprawde jest miodzio!! Nie mam żadnych zastrzezen Garb duży ma!! No jedyny minus lub dla niektorych plus np. dla mnie, ze jest jednoczęsciowy!!!
mam do sprzedanai kombi Alpinestar - czerwono czarny 2 czesciowy spodnie nie uzywane wogole koles od ktorego kupilem nawet ich nie ubral a kurtka uzywana pare razy bo odrazu na opoczatku jazdy sie wyłożył - wiec jest niewielki slad na rekawie ale tak to prawie nowka - kupilem niedawno przez neta bez przymierzania i nie pasuje - rozmiar 56 niedługo zapodam foty cena 1500 - tyle za niego dałem i za tyle chce sprzedac -
ja mam kurtke tej firmy, tyle ze ze stanow przywieziona i wykonanie jest zajebiste. Jezeli nie robia fuszerkki na inne rynki to kombi powinny byc zajebiste..
a ja sie ciesze ze nie kupilem kombi bo kupe kasy bym wydal na cos niepotrzebnego!
jaki mam rozmiar szukać na siebie? mam 190cm wzrostu i 100kg wagi... koło 58-60? bo myślałem o tych waszych ofertach ale rozmiary 54-56 chyba będą małe... :|
Dlaczego niepotrzebnego?? Wcześniej jeździłem a goretexie ale przy małym szlifie do wyjebania...
jaki mam rozmiar szukać na siebie? mam 190cm wzrostu i 100kg wagi... koło 58-60? bo myślałem o tych waszych ofertach ale rozmiary 54-56 chyba będą małe... :|
Dlaczego niepotrzebnego?? Wcześniej jeździłem a goretexie ale przy małym szlifie do wyjebania...
powinienes wejsc w 56
w 56 raczej odpada , 58-60 zalezy ile masz w klatce
ja mam 186cm wzrostu i waze prawie 80kg i 54 jest dla mnie lekko za luzny wiec mysle ze dla niego 56 max 58 bo napewno nie 60
Stawiam na 58 w numeracji motocyklowej.
W klatce mam na wdechu koło 120, wybiore sie poprzymierzać jakieś kombi do sklepu w przyszłym tygodniu jak będe miał trochę czasu to się okaze mniej więcej co by było na mnie dobre;)
Pablo2x zapodaj fotki moze faktycznie bym się wcisnął :dontknow:
W klatce mam na wdechu koło 120, wybiore sie poprzymierzać jakieś kombi do sklepu w przyszłym tygodniu jak będe miał trochę czasu to się okaze mniej więcej co by było na mnie dobre;)
Pablo2x zapodaj fotki moze faktycznie bym się wcisnął :dontknow:
nie mam mowy z tymi rozmiarami co podałeś...ja kupiłem ostatnio Alpinestarsa GPU rozmiar 56,mam 172cm wzrostu i waże 93kg i w klacie mnie ciśnie i na bicepsach.W klacie się zmieścisz,ale z długością kurtki będzie gorzej.Dla Ciebie rozmiar 58 a nawet 60.Jesteś wzrostu Camara z forum,a on nie mieścił się w kurtkę 58 Alpinestarsa
ja mam 188 cm wzrostu przy wadze 90kg i 56 alpinki jest na mnie akurat
Camaro nie jest bardzo wysoki(chyba coś jak ja) ale jest byk i dlatego sie nie mieścił w tamte kurtki.
ja mam 186cm wzrostu i waze prawie 80kg
nie masz sie czym chwalic :lol3::lol3: :fucku::fucku: :lol3:
Moj Alpinestar bedzie dobry na kogos postury i wzrostu Spidiego - ja mam 185 wz i 95 kg ale ostatnio mi brzuch w huj urusł i kurtka lekko ciasna spodnie ok - jednak zanosi sie ze jeszcze sie rozrosne wiec wole kupic cos wiekszego na zapas :P) bo w sumie mogl bym i nawet w tym jezdzic .
Foty ponizej - ale to nie moja aukcja wiec nie pisac i nie licytowac - bo to aukcja z ktorej ja kupilem- ale mozna zobaczyc jak kombi wyglada
http://moto.allegro.pl/it...stage_2_pc.html
Przemek929
23-03-07, 18:47
Ja mam 192cm i 94kg (płaski błaski brzuch :) ) tagże chyba nie wejde
korwa linka przestal dzialac - wstawie nowe fotki po weekednzie
http://moto.allegro.pl/item162238480_kombinezon_alipinestars_stage_2_pc.h tml
o ten link sie rozchodzi??
no własnie - a wiec chodzi jednak :)