Zobacz pełną wersję : Psiak za 5000zł
chciałbym kupić materiał na psiaka za 5000zł qrwa wiem że za tą kwote nie ma idealnego rowiązania.... albo nie chodzi w pionie, albo słabe heble czy czylinik, czy rama.... Jest jednak może jakaś tania alternatywa....?? :?:
klatka, stelaz, wieksza zebatka, stalowe oploty itd...
to wiadomo,bo to zawsze trzeba zrobić ale np w F2 jest chyba problem z silnikiem w pionie??
to wiadomo,bo to zawsze trzeba zrobić ale np w F2 jest chyba problem z silnikiem w pionie??
Juz z 10 lat temu farias krecil cyrkle bez rak na F2 i nie narzekal, sporo osob do tej pory ladnie na tym daje, wlewasz paliwa pod korek i nie robisz trikow na stelazu dlugich i da rade :ave: A to w polsce F2 tak tanio stoja ze za 5000zl mozna wyrwac :shock: Kurwa, tutaj to sobie moge F2 kupic za ta kase ale chyba kompletnie spalona :-?
można jeszcze wstawić pompe paliwa od F3
a suzuki sv daje rade??
Zajebiste problemy zsmarowaniem, troche osob na tym daje, dopuki nie wybuchnie im silnik...jeden koles w stanach tylko w tym sezonie przeszedl przez 5 silnikow :-?
a fzr 600?? z roku około 90??
zajebyslaw
15-10-06, 13:51
FZRa calkiem fajna dzida, za 5tys to nawet 93 kupisz i to w niezyl stanie...
ale ma kilka słabych punktow :mrgreen:
łatwo zajezdzic 2bieg, slabe sprzegło, platikowa nakładka na bak, tylne kolo 18cali... :-/
ale ma tez kilka plusow - czesci do fzrek sa stosunkowo tanie, ma zajebiste heble, jest wmiare lekka, silnik z 1 bez problemu z gazu idzie na kolo a z 2 ze sprzegła tez pojdzie, troche przerobek i mozna z niej zrobic naprawde fajnego streeta... ale jak kto woli ;-)
hehe ja ci moge swoja pchnąćale to dopiero w przyszlum miechu bo teraz jest rozebrana i maluje rame :)
a co w niej zmieniłeś, jak chodzi w pionie
i ile?? zapodaj fotki
macior90r, ale kombinujesz , za 5k kupisz F2 i git. Poprzerabiasz conieco i jeszcze będziesz ją wiele motogodzin karał.
Z tyłu Felga 17 szeroka kiera teraz nowa klatka przychodzi zaczynam przerabiac smoka \( w pionie jest ok wystarczylo dolac 0,7l oleju ale chce miec pewnosc) teraz przychodzi zebatka 60z. Podstawa to stelażyk Niby jakies wyczynowe sprzeglo, stożki na gaźnikach oraz wieksze dysze, krotki wiejski i w pip głośny wydech itp.
cala podpasowana pod stunt
rok 89 sprowadzona z Włoch od dziatka przebieg licznikowy 20 tys jak sprawdzałem po kupnie sprzegło to wyglądało jak nowe.
co do ceny to za 4500 bez problemu
http://w1.bikepics.com/pics/2006/07/16/bikepics-634992-800.jpg
http://w1.bikepics.com/pics/2006/07/16/bikepics-634991-800.jpg
http://w1.bikepics.com/pics/2006/07/16/bikepics-634999-800.jpg
od którego do którego roku to f2??
od którego do którego roku to f2??
Od 91 do 95
bierz f2 - do freestyle'u nadaje sie najlepiej ze wszystkich moto w rocznikach ~90. przede wszystkim przez zajebista wytrzymalosc i niezla moc +dobre heble. minus masz taki ze za piatke wcale nie jest tak latwo wyhaczyc dobry (nie dojebany) egzemplarz.
z kolei za fzr przemawia cena.. za te pieniadze trafisz dzide w naprawde dobrym stanie. czesci od chuja, w calkiem przystepnych cenach. heble zajebiste (!!!), silnik ogolnie w 600 tez daje rade (wbrew opinii wiekszosci).. jedyny minus to to ze na bank pierdolnie ci skrzynia. zalozyc stalowy bak to pikus - z thundercata pasuje idealnie na rame. a czesci po przerobce na psa dasz rade jeszcze pchnac za niezla kase.
tak jak Mor pisze bież f2 dobry i wytrzymały sprzęt, co do jazdyw pionie to ja leje więcej wchy i jest git, ewentualnie można pompe od f3 i problem z głowy
jeszcze igla ma na sprzedaz juz pelnego psa za 3500...f1..
gsxr ja za swojego dalem sssmieszna kase (w 5 sie zmiescilem 99 rok do jazdy ) tylko musisz poszukac
btw KRS mi go znalazl wielkie dzieki chlopakowi!!! :-D
chuj. nie wiem jak wy znajdujecie TAKIE okazje :shock: :mrgreen:
macie do tego jakies patenty jak sprzedac lekko skundlone moto (plastiki po szlifie) w dobrej cenie? :lol:
gsxr ja za swojego dalem sssmieszna kase (w 5 sie zmiescilem 99 rok do jazdy ) tylko musisz poszukac
btw KRS mi go znalazl wielkie dzieki chlopakowi!!! :-D
ahahaha o Kurwaaa to ja poprosze jednego
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M303082 hmm ...
rok 95 a malowanie 92 :lol2:
wazne zeby prosty był i silnik żyleta ! ;] a plastiki, lampy i licznik sie sprzeda (;
jesli licznik ma 40 000km to chetnie sie wymienie :mrgreen:
puzio napisał/a:
btw KRS mi go znalazl wielkie dzieki chlopakowi!!!
ahahaha o Kurwaaa to ja poprosze jednego
wlec do WLKP kup karton wódki kaste piwa to znajdziemy motór jaki chcesz w jakiech chcesz cenie!!!!!
w ogłoszeniu może być nawet 10 tys pln ale jak masz dobrą bajere i wiesz co mówić to wyrwiesz za 5 tys moto warte 12 8-)
to nie są jakies puste opowiesci ale fakty prawda KRS-ie :-D :-D :-D :-D
czekamy na WAS Alkohol Tam Bojanowo
PS. upatrujesz moto i polujesz na nie róznymi sposobami...jak masz talent to kupisz rtaniooooo barrrrrrrdzo tanio :-D wyslis SMS-a an nr 2658925256* o TRESCI -kasa
*za jedyne 64914618964916 trylioningów a zdradzimy szczegóły
to nie są jakies puste opowiesci ale fakty prawda KRS-ie prawda prawda,ktos kto sprzedaje mysli ze ma jakis tam sprzet chociazby do "jazdy" jednak po wizycie dostaje takiego prania mozgu iz bedzie sie cieszyl ze sprzedal za polowe kasy gdyz bedzie przekonany ze to co sprzedawal bylo trupem ktorego by nikt innny nie kupil :) dobra bajera nie jest zla :D :D
kolesie od nas jak pojechali kupowac ZX7 i zaczeli sie czepiać ryski (bo nie było czego innego sie czepić, moto 99 rok ale jak z salonu, przebieg 5 tyś km) to kazał im spierdalać za brame bo nie będzie z nimi gadał.
ale z praniem mózgu to prawda, zależy kto trzyma, a kto nie trzyma ciśnienia :mrgreen:
my z braciakiem przerobiliśmy troche samochodów i motocykli także coś tam sie wie :mrgreen:
to nie są jakies puste opowiesci ale fakty prawda KRS-ie prawda prawda,ktos kto sprzedaje mysli ze ma jakis tam sprzet chociazby do "jazdy" jednak po wizycie dostaje takiego prania mozgu iz bedzie sie cieszyl ze sprzedal za polowe kasy gdyz bedzie przekonany ze to co sprzedawal bylo trupem ktorego by nikt innny nie kupil :) dobra bajera nie jest zla :D :D
w moim przypadku moto ma na tyle niska wartosc nawet w idealnym stanie, ze nie mialbys mozliwosci zbijac ceny.. chyba ze liczylbys ze opierdole ci szpeja za paczke fajek :-F :lol2:
jedyne moto jakie sprzedawalem w zyciu bylo jebnietym sradem.. i tak po czasie wiem ze zfrajerzylem i pchnalem za psie pieniadze dlatego teraz knuje jak sie odkuc :)
Tak z ciekawości.. Ile mogę wołać za moją F2 (ta od Rudisza 8-) ) w bdb stanie, nowy łańcuch DIDa VM Gold, nówka akumulator, żebatki i opony w bdb stanie, pali na dotyk, bez żadnych problemów?
Ceny poleciały w dół, po zimie można rozejrzeć się za czymś nowszym, ale nie chcę dostać za dużo w dupę przy sprzedaży.
Burner, jak masz sprzedawać to tylko w sezonie , ewentualnie na wiosne (początek sezonu) i myśle że tak 8k powinieneś za nią dostać.
a ja mysle ze ok 6500 bo za wiecej nikt tego nie chce ludzie wtedy czaja sie na F3 za dobra kase.. teraz strasznie trudno pogonic moto :/