Zobacz pełną wersję : Gsx-r 750 Olejak czy Cbr600f1 do stuntu????
Po wakacjach planuje zakup któregoś z tych motocykli oczywiście z wykorzystaniem do stuntu i mam pytanko jak jest z dostępnością części i ich cenami, awariami, masą motocykli spalaniem. Co według Was jest lepsze? O odpowiedź proszę AcŚledzia bo on wytłukł sie na olejaku no i wszystkich posiadaczy F1 i osób które miały do czynienia z tymi moto! Z góry dzięki
A jak temat jest z dupy to go wyjeb..
Dobra powiedz mi z którego roku ten olejak ma byc?
Chodzi o motor tak koło 90 rocznika
Masę motocykli, spalanie, dostępność części i ich ceny sprawdź sobie sam. Co do awaryjności... nowe motocykle to to nie są, jak kupisz w dobrym stanie to pojeździsz. Durne pytania :mlotek:
Za CBR F1 przemawia to ze ma seryjnie montowaną pompe paliwa.. Miski tez nie trzeba przerabiac, bo jest skonstruowana tak, ze smarowanie dziala w pionie. Moto niezbyt ciezkie i dosc mocne.. Choc jezeli chodzi o gumowanie to tak jak mowil kiedys Igła: F1 to taki sam kloc jak GPZ tylko ze na 17' kolach.. Ze stopalami tez raczej ciezko.. Tomash chyba pogiął od tego lagi:/ Ale moze kto wie..
Gixer to olejak.. czytałem kiedys ze to silnik nie do zajezdzenia;> Najleprzym przykladem tego, ze dobrze sie nim smiga jest AC Śledź.. I na stopalu tez ładnie.. Nie wiem czy Śledziu cos robił z miska i pompą.. ale w pionie było oki
Wybór należy do Ciebie.. ja osobiście wybrałbym CBR F1;) Peace!!