Zobacz pełną wersję : AMORTYZATOR SKRĘTU gdzie kupić? jakiej firmy? i za ile?
Witam,
Od miesiąca szukam używanego amorka skrętu w dobrym stanie, ale znaleźć nic nie mogę nawet w fatalnym stanie. Poprostu nic nie ma... Ewentualnie bez mocowań a to mnie raczej nie urządza, chyba że ktoś wie jak dorobić mocowanie do amorka skrętu, ale nie jak jest standardowo w GIXERach w przodu tylko od góry??
Gdzie mogę kupić jakiegoś amorka skrętu nowy albo używka najlepiej do 800zł no max 1 tys i w co warto a w co nie warto zainwestować Słyszałem że LSLa jak kupie to najlepiej od razu wymienić olej na gęstszy, bo są słabe.
kup SCOTTSa z ebay.com Cena 404$. W polsce ta cena jest x2 lub x3 :o_O: Napewno nie będziesz żalował...
A o LSL słyszałem, że lubia się posikać...
LSL jest spoko, mają w ofercioe bardzo dobre amorki Showa, ale wtedy cena jest wyższa od standardu.
ogólnie jest OK, a na ulicę 7-stopniowa regulacja starcza.
Sam używam LSL od 2 lat, nie ma z nim żadnych problemów, a 7 stopniowa regulacja starcza nawet na wyjazdy na Nuerburgring od czasu do czasu.
jest znacznie lepszy od np. Hyperpro, które w większości wylewają (kiepskie uszczelniacze).
najlepszy jest Ohlins, ale cena...
ale jak na ebayu?? jak oni mi to prześlą? Jest mozliwośc za pobraniem odebrać takiego amorka? Sory za moze głupie pytanie ale nigdy nie zamawiałem z za granicy nic...
Dzwoniłęm do poznania i LSL mają ale tylko mocowany z przodu i za 1,1 tys. a ja muszę od góry mieć pocowanie. Od góry tylko do 954 niby...
Poszukaj w temacie kupie sprzedam Jaca ma Ohlins-a 20 stoniowego za 700zł, moze cos przypasi...
edit:
tu masz linka:
http://www.stuntpoland.net/showthread.php?t=2196
pozdro
Przemek929
17-04-07, 19:39
Ja mam Hyperpro 24 stopnie regulacji tylko jest to ciulstewko ujebane,ten cypelek co mocuje sie sie do lagi
moj Hyperpro RSC ma juz rok i nic nie leci.... ;] tylko tej regulacji za duzo, moglyby byc 3
1. przeciskanie sie w korku
2. latanie po miescie
3. ostre dzidowanie
wiecej mi nie trzeba,
Będzie to pasowało do 929??????
http://allegro.pl/item183226264_amortyzator_skretu_ohlins_honda_cbr_ f4_f4i.html
amorek spoko ,ale to mocowanie przy zbiorniku za wysokie ...
dzięki, a nie wiesz moze od czego takie mocowanie by podeszło ewentualnie?
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
właśnie znalazłem mocowanie i to jeszcze pod domem:
http://allegro.pl/item187191106_mocowanie_amora_skretu_arrow_honda_c br929_00_02.html
jutro pojadęgo obejzeć.
Pzdr.
fajnie, koleś sprzedaje Ci mocowanie w cenie sklepowej???
a mi sie wzial i spierdolil GPR
taka jedna oska od dzwona oberwała i sie wysrał olej, jesli nie uda mi sie dorobic tego to bede musial kupic amora...
na allegro sa 2 zajebiste ohlinsy do f4i
http://moto.allegro.pl/item183226264_amortyzator_skretu_ohlins_honda_cbr_ f4_f4i.html
niby fajnie cacy zajebisty amor i cena do przezycia ale kurwa jak to jest zamontowane, przeciez pierwsze nawet niekonkretne tazanie motocykla i po amorku :roll:
cena sklepowa to 500 zeta więc bez przesady. Ale moze jeszcze starguje coś z niego.
Bidziu, proszę... mam Arrow w ofercie i wiem, ile kosztują mocowania. i sam amorek.
a sa jakies mocowania tych Arrow tak zeby ten amorek byl w miare bezpieczny? chodzi o to, zeby tak nie wystawal w chuj nad polka :roll:
myslalem tez o nim bo mam zacne zanizki w intermotors :]
Gdzie w ofercie? Ja lukam na ścigacz.pl i tam jest 492zł... W takim razie ile w Twojej ofercie kosztuje kpl. amor z mocowaniem od góry do 929?
Kup chinski :lol3: naklejk jakieś firmowe naklejki i bedzie jak firmowy :lol3: po co przepłacać:banan:
Proponuje ebay.de - http://fahrzeugteile.search.ebay.de/lenkungsdaempfer_Motorrad-Kraftradteile_W0QQcatrefZC12QQfromZR8QQsacatZ14780 QQsatitleZlenkungsdQe4mpfer
Od koloru do wyboru :) Mogę pomóc w ściagnięciu. W zeszłym roku kupiłem włoskiego FG Gubellini do 929 z mocowaniami, 20 kilka stopni regulacji, działa jak dla mnie bomba za niecałe 80euro ....
Mocowania mam juz od arrowa, szukam teraz jakiegoś taniego amorka z regulacją 6-7 stopniową, na torze to nie będzie jeździć zeby inwestować w ohllinsa or sth. Z niemiecki Ebayem jest problem tej natury że słabo "szprecham" po niemiecku. Ale poszukam spróbuje. Jak znajdę coś ciekawego to odezwę się na priv.
Pzdr.
W zeszłym roku kupiłem włoskiego FG Gubellini do 929 z mocowaniami, 20 kilka stopni regulacji, działa jak dla mnie bomba za niecałe 80euro ....
zalatw mi tez takiego:p
Ja mam najtansze ścierwo jakieś za 150 zł na alegro zapodałem ( od r1 seryjny to jest chyba) i daje rade wystarczająco Max prędkość przy opadaniu na nim mam 180 km/h i jeszcze mi sie nic nie działo a jeżdzę 6 miesięcy na nim A w sumie nigdy nie miałem jakiegoś lebszego Droższe nie znaczy chyba zawsze lebsze Chociaż nie wiem nie znam sie na innych
Pozdro SWC
tak sie zastanawiam czy do zwyklej jazdy jezeli nie wpadam na tor itd do takiej jazdy po miescie to musi byc ohlins ?? mam f4i i wydaje mi sie ze moze cos tanszego?? i nie wykorzystac nawet czesci potencjału który w nim drzemie
tak sie zastanawiam czy do zwyklej jazdy jezeli nie wpadam na tor itd do takiej jazdy po miescie to musi byc ohlins ?? mam f4i i wydaje mi sie ze moze cos tanszego?? i nie wykorzystac nawet czesci potencjału który w nim drzemie
No masz racje stary Ale patrz też na to że taki ohlins ładniej wygląda od jakiegoś dziada za 150 zł no wiesz ma prezęcję wdzięk i lans Jeśli ktokolwiek wie co to jest z lukajacych motor (przechodniów laseczek ) bo na 10 oglądających z 2 wie co to jest i po co
Pozdro SWC