PDA

Zobacz pełną wersję : paciak

SZERYF
22-04-07, 01:06
piszta tu swoje paciaki ,ale jestem nakorwiony kevin se poszedl bo sie zmaczył.wyjebałem sie dzisiaj kurwa mialem z grubasem 270 na obwodnicy a wyjebalem sie przy 30 przy skrecie w lewo niewiem jak to sie stalo aaaaaaaaa,chuj.stracilem przytomnosc kraszpady od no ..a ziuta uratowalu wszystko tylko sie wajcha od biegow ujebała i dekiel lekko przytarł.co za chuj przednie koło polecialo,niewazne nieiwem co pisze ale mnie leb napierdala aaaaaaaaaaaaa

kondzik
22-04-07, 01:08
to od czego Cie wszystko boli jak glebe przy 30km/h zaliczyles??bez kasku jechales czy jak??

SZERYF
22-04-07, 09:17
pisalem tego posta najebany zdeka bylo gdzies 50km/h po wychamowaniu ,tak mysle bo z 15 metrow moto przejechal po asfalcie

ZiMnY
22-04-07, 13:04
wczoraj na treningu jak wykurwilem w pion z podnozkow to ino strzepy zbieralem pozniej.

Dupa w moto do prostowania, kiera do wymiany, bak wgnieciony, klamka polamana i huj wie co jeszcze. A najbardziej sie wkurwilem ze sobie nie polatalem zbyt dlugo.

bartMFK
22-04-07, 13:28
luz, ja jakieś dwa tygodnie temu pojechałem na trening i na husqvarnie robiąc 3 gume tego dnia mnie nakryło i się musiałem ewakuować z okrętu ;] mi się nic niestało, a moto troche poobdzierane i kiera krzywa, to się od razu naprostowało i jazda dalej

kevin
23-04-07, 20:26
hehehehh ja widziałem najlepszego paciaka kumpel zawracał na drodze predkosc rowna zeru dzinsy zaczepily mu sie o to skrzydełoko co jest przy podnuzkach biedny niemiał sie jak podeprzec i poleciał razem z motrorem na bok...:lol3::lol3::lol3:

choc ja dzisjaj nie byłem lepszy odjezdzałem z pod szkoły i zapomniałem zdjac blokade z tarczy :sciana: znaczy nie przewruciłem sie ale wstyd jak chuj:oops::oops::oops:

Vojszu
23-04-07, 20:33
ee ja bym sie chyba nie doliczyl takich paciakow jak wy piszecie :P zawsze jak gdzies jestem to sie wyjebie :P chociaz wczoraj ani jedej gleby nie mialem :)

PieNieK
23-04-07, 20:51
ee ja bym sie chyba nie doliczyl takich paciakow jak wy piszecie :P zawsze jak gdzies jestem to sie wyjebie :P chociaz wczoraj ani jedej gleby nie mialem :)

Chwalisz sie czy żalisz?

Vojszu
23-04-07, 20:53
Chwalisz sie czy żalisz?
pierdol sie zjebie, dziecko neostrady jebane! przykozacz szmato na real!

Erni
23-04-07, 20:55
3 podejście do HC :) nic mi sie niestało, troche pobolało ze 3 dni i luz. Cyba moja najgorsza gleba. W tym sezonie raz moto zamuliłem heblem i mi w pione zgasło, opadło na 2koło a ja sie katapultowałem aby jajek nie obić.

2023387782">My 900rr crash</a><br><embed src="http://lads.myspace.com/videos/vplayer.swf" flashvars="m=2023387782&type=video" type="application/x-shockwave-flash" width="430" height="346"></embed><br><a href="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.addToProfileConfirm&

alanpts
23-04-07, 21:23
Kurwa, dobrze ze kolo za toba cie nie rozjechal.....

Gresus
24-04-07, 08:38
no nie zaciekawa ta gleba ale Erni czemu glebles spadles z moto czy kiera ci krzywo wyladowala ??

ziuT
27-04-07, 20:00
kraszpady od no ..a ziuta uratowalu wszystko
przeca pisalem ze dobre sa - nie musiales kurwa ich tak od razu sprawdzac :twisted: :fucku::twisted:

Gryzak
27-04-07, 20:53
Stara już ta gleba Erniego :P

Najlepszy filmik z gleby jaki kiedykolwiek widziałem, jeśli można tak w ogóle powiedzieć. Montaż, muza, zdjęcia :)

Fart jak choy, to fakt...

jaco
28-04-07, 11:39
ostatnio sie wyjebalem jak po schodach schodzilem ... filmiku nie mam ...

tez sie zalicza?