Zobacz pełną wersję : co na poczatek ?
I co tu wybrac zeby sobie nie zrobic od razu kuku ?? myslalem ze moze jakis cros czy cos w tym stylu. A od razu mowie ze ma byc na totalny poczatek zaczynam od zera. Doradźcie coś ! ;-)
Yamaha DT 125 :-P DT rlz na początek, przynajmniej tak myśle ;-)
Suzuki GS500, Honda CB 500, Yamaha XJ600 to moje typy
Cross odpada ze wzgledu na charakterystyke silnika . Juz predzej enduro, nie baw sie czasami w 2T. Czapla teraz sprzedaje dobry sprzet (Dr 350), idealny do nauki i zabawy ;-)
na poczatek dokladnie poczytaj forum bo od groma tematow jest!!! podbij do marcio 90 czy jak m tam i pogadajcie sobie we 2 on tez ma dylemat
CZŁOWIEK DYLEMAT ZAGADKA
ja nie mam dylematu :-P tylko robie rozeznanie w temacie zeby sie nie wpierniczyc w jakies gowno 8-)
F1 od igly jakbym mial jakas kase to bym przyinwestowal i kupil ale qrwa na koncie zostalo mi 5pln
I co tu wybrac zeby sobie nie zrobic od razu kuku ?? myslalem ze moze jakis cros czy cos w tym stylu. A od razu mowie ze ma byc na totalny poczatek zaczynam od zera. Doradźcie coś ! ;-)
DR 350 bierz ...
kolejny temat o tym samym... :roll:
Yamaha R-1 '07, 1000RR '06, GSX-R 1000 K7, ZX-10 K6 - szukaj coś w tych typach...
Yamaha R-1 '07, 1000RR '06, GSX-R 1000 K7, ZX-10 K6 - szukaj coś w tych typach...
tez tak mysle....
ale nie zapomnij i kompletnym wydechu akropa lub yoshi, powercomandera i ...... podtlenku i to bedzie w SAM RAZ :ave: :-F
temat z dupy więc i odpowiedzi z dupy będą... :lol2:
Honda R1 ninja K3 :okay:
temat raczej do kosza :-?
Suzuki GS500, Honda CB 500, chlopaki to nawet na gume nie idzie i za ciezkie;] na poczatek honda cbr 600 f1 jak ktos nie jest poryty i sie nie zabije w pierwszy dzien. Te hondki tez sa fajne :D ja zaczynalem od f 1 i jestm zadowolony;] a do tego one sa tanie:ave: pozdrrrrrr
alke dobre sa tez endurka .\../ wlasnie chyab najlepiej bedzie jak kupisz honde enduro jakies xr 500 albo ktm 600lc jak masz monete :)
GS i CB latają na kole aż miło :)
GS i CB latają na kole aż miło :)
Może nie "aż miło" ale da sie smigac ;-)
oczywiscie mowie o seryjce...
kurwa pisal kiedys pazur na taki temat wypracowanie-i co?gowno..kazdy i tak ciagle to samo jedzie...
hehe no moze i z dupy bo szybko zakladany ale potrzebne mi byly podpowiedzi na szybko dopiero teraz poszperałem troche na forum :-F ale od razu bulwersowac sie nie musicie :-P
a Krystian gdzie to wypracowanie jest bo jakos dokopac sie do niego nie moge ? moze na starym forum było ?
a co powiecie na rg80, na poczatek?
mam 15lat i chce cos zarejstrowanego,a akurat takie mam na oku...
stunter 13 na takim smigal 9chyba jeszcze ma) wiec moze być choc polecam 125 zarejestrowane na 50
np: http://moto.allegro.pl/item138627542_honda_mtx_125_r_enduro_zarejestrowan a_50.html
bardzo ciezko znalezc rg 125 na motorower jest jedno ale elektryka do zrobienia, a poza tym troszke zaduza jak dla mnie nawet jej niepoderwe
elektryka to nie problem jesli sa schematy na necie to poszukaj dt 125 czy to musi byc pseudo scigacz??? lepiej crossa o tej pojemnosci albo najlepiej supermoto
ile chcesz wydac???
narazie mam tylko 3500, niemusi byc pseudscigacz
http://moto.allegro.pl/item139014027_yamaha_dt_125_dokumenty_50cmm_motoro wer_.html
wypierdalasz te owiewki z przodu wstawiasz fajna lampe ufo i jest bez lipy w sam raz dla 15 latka do stuntu:)
http://moto.allegro.pl/http://moto.allegro.pl/item136452555_yamaha_tdr_125_50.html
szukaj czegos w niemcowni tymbardziej ze masz blisko
jakias 125 z poczatku lat 90 lub senda jakas napewno sie trafi
lol , przeciez za 4000 zł mozna spokojnie dorwac DT z 96-97... Za 3500 tez cos sie trafi.
Jaaaaaaa mam RG 80 na 50 :P Jak cos to wal na PW, z checia ja opierdole bo tylko miejsce w garazu zajmuje :evil:
Witam:) Mam pytanko. Jakie moto moge kupic do nauki cena to okolo 10tys.??
najpierw wypadaloby sie przywitac w powitalni :-? pozatym poszukaj bo jest od chuja napisane "co na początek"
rozkurwioną w drobny mak hayabusę :lol2:
w L-oku do nauki uzywaja gn250 :) :lol:
co za pytanie! jak na początek to tylko GS 500 :D na każdym innym pewna śmierć :D :D
nie zapomnij o kamizelce!! :-P
co za pytanie! jak na początek to tylko GS 500 :D na każdym innym pewna śmierć :D :D
nie zapomnij o kamizelce!! :-P
No, jeszcze Tymbark na odwagę i możesz jechać :lol2: :aaaa: :dog:
hahah Ario :beer:
MELANZ_666
05-12-06, 14:01
mi tam duzo nie potrzeba na poczatek podeslij swoja laske na weekend i bedziesz swoj chlop...... :lol2:
Ario takie posty w połaczeniu z Twoim avatarem zdają sie być bardzo przekonywujące! :lol2: ;-)
najlepsza na poczatek do stuntu jest moja cebra :mrgreen: zreszta jest tez najlepsza do turystyki, crosu, niedzielnego lansu, podróży międzygalaktycznych i chu wie do czego jeszcze :mrgreen:
Ario takie posty w połaczeniu z Twoim avatarem zdają sie być bardzo przekonywujące! :lol2: ;-)
ktoś musi bronić młodzież przed kupowaniem szlifierek :D
jak miejski lans to najpierw na GS 500 a później GlodWing Santa Claus Edyszon = milion lampek/1m^2 :ave: :ave:
btw możesz zamówić kamizelkę z logiem Ginkofaru czy Geriavit Pharmaton, w razie wypadku obrażenia zmniejszają się o 33% - lepsze od zbroi :weed:
http://moto.allegro.pl/item149590229_komar.html
ja proponuje cos takiego duzo osub na tym zaczynało...
a i do stuntu sie nadaje rozjebac nie szkoda:):)