Zobacz pełną wersję : kaski streetfighter
witam.
http://www.allegro.pl/search.php?string=streetfighter+05&category=4075&buy=0&new=0&pay=0
ma ktoś taki kask albo wie coś o nich? wyglądaja zajebiscie (kształt a nie malowania :lol: )
wyglądają ciekawie ale cena raczej mówi wszystko o klasie akurat tych kasków(bo w oryginale sa zajebiste i kosztuja równie zajebiście)
ten kask wzorowany jest na produktach Simpson'a. tyle, że oryginał kosztuje min. 350USD. słabo nadaje się do jazdy, ze względu na bardzo ograniczone pole widzenia. większość tych kasków, to lans, no, chyba, że ktoś ściga się dragsterami. wtedy może kupić sobie model specjalnie do tego przeznaczony.
mam taki kask i szczerze go nie polecam!wyglądaja oka cena też ale jeśli chodzi o jakość i bezpieczeństwo to sa z dupy!!!!!!!!!!!!!!
a poza tym to ta grafika to są naklejki pokryte bardzo ale to bardzo cienką warstwą lakieru bezbarwnego!!!!!
co do jednego się nie zgodzę!!widoczność w tym kasku jest bardzo dobra!!!!
Prawie jak Simpson...
prawie robi WIELKA róźnice :lol:
malowanie ala "szczeki" zajebiste :twisted: mi sie podoba, jednak za te cene...jakos pewnie nie jest rewelacyjna :-/ moze ktos opisac wrazenia z jazdy??
tak:
ło, kurwa, co za chujnia! wyjebane 299PLN! :mrgreen:
jakos pewnie nie jest rewelacyjna :-/
piszac "jakos" mialem na mysli oczywiscie jakosc ;-)
kwiatek86WHS
08-11-06, 18:18
ogladalem ten kask na żywca i powiem tak - wziąłem go do ręki i od razu odłożyłem!
moim zdaniem to kicz i na zywo wcale fajnie nie wyklada (pomijajac wykonanie....)
poza tym w mikolajkach pomorskich dostalbys go za pol ceny chyba :lol:
Widoczność jest zajebista Evil chyba nie wie o czym napisał :-F
Wykończenie chujowe 8-)
Do szybkiej jazdy sie nie nadaje ze względu na szumy no chyba, że ktoś lubi 8-)
Miałem w nim wypadek fakt że było koło 90 może min. więcej i główka cała 8-)