PDA

Zobacz pełną wersję : kawasaki ex 650

Bartek1
28-11-06, 22:28
witam Wszystkich serdecznie :) jestem nowym uzytkownikiem forum:) mam taki maly problemik.. sprowadziłem ze stanów kawasaki ex 650 rocznik 2006 po delikatnym ślizgu i potrzebuje 3ęści, a mianowicie manetki hamulca recznego i podnozki lewej kierowcy... lipa troche z tym ze ten motorek nie jest rozpowszechniony na naszym rynku i trudno mi jest cokolwiek tu do niego znalezc :/ jesli by Ktoś wiedzial gdzie moge załatwic takie częsci do tego modelu to prosze o pomoc :) z gory dzieki pozdro Bartek

karol128
28-11-06, 22:55
z takimi rzeczami to najlepiej zrobisz jak kupisz w aso lub jakieś zamiennki ale z nimi też będzie ciężko bo to dosyć świerzy motocykl. Oryginalne powinieneś kupić za około 300zł a jak nie chcesz tyle wydawac to szukaj podnóżka z innego modelu a po klamke do aso albo larssona.

Bartek1
29-11-06, 12:03
wiesz co ale szukalem na stronce larssona i wogole nie ma do wyboru tego modelu to nie wiem czy nie aktualizowali stronki od dluzszego czasu... chyba bede tak musial zrobic ze poprostu bede chcial dopasowac tą raczke i podnozke moze bedzie pasowac od innego modelu kawy :/ dzieki za rade:) chyba ze bedzie mi ktos mogl cos jeszcze pomoc... i moze mial ktos stycznosc z tym motorkiem:):)

IGŁA
29-11-06, 12:55
klamka napewno podpauje od innej kawy tyle ze w larsonie jeszcze pewnie nie ma ja tego modelu moto.. nie wierze ze specjalnie do tego moto kawaski zrobilo inna klame.. pojedz do kawasaki i popatrz na inne moto napewno zjadziesz klamke.. a co do podnówka to jesli ci cos z niego zostalo to postaraj sie zreanimowac a jak nie to masz cala zime przed soba i napewno cos znajdziesz...