Zobacz pełną wersję : Podsumowanie sezonu 2006
Zimowy czas, czas bilansu. Czyli jak uplynol Wam freestyle'owy sezon??? Pucujcie sie kto sie polamal, jakich kontuzji sie nabawil, jak rozbil moto itp.
Troche narzekam na lewy staw lokciowy i dwa palce obslugujace dzwignie sprzegla i HB, chyba sobie nadwyrezylem bo zadnej bomby ma lokcia nie mialem. Jakos tak w calym sezonie mocno nie przyglebilem, zalatwilem dwie klatki, zlamalem prawy trojkat z podnozkiem i pekla mi lewa pokrywa silnika ( troche sie wkur**** bo dopiero jezdzilem 15min.) a i ostatnio kiere zlamalem..... Podsumowujac, caly sezon na jeden wielki ''+''
W pizdeczke temat Cygan!! Dawajcie swoje osiagniecia, kto co wykrecil w tym sezonie a po swietach bedzie z tego mila niespodzianka!! ;) Piszcie kto sie przełamal w tym sezonie, kto juz kreci 2 a kto 18 cyrkli ;) Ja to potem skleje w calosc i zobaczycie co z tego wyjdzie ;)
Ja osobiscie w tym sezonie nie zrobilem nic poza pojsciem po rozum do glowy, opdlozeniem troche grosza na psa itd... Do wiosny powinno wydac ;)
Moje osiągnięcia na filmie już niedługo ;-)
chujowo mi ten sezon minał... zaczał się zajebiście już zaczełem konkretniej latać na przodzie tzn długo i mnie nie znosiło, roździewiczyłem stelarz coś tam na stojaka już zaczynałem pomykać a dalej to już...
http://img296.imageshack.us/img296/4866/skanujtf4.jpg
http://img113.imageshack.us/img113/3005/7065102or9.jpg
zwierzu kleknales na spinacz biorowy???
wspolczucia!
btw. ladnie wydepilowana noga!
pierwszy duzy 4t
pierwszy japoniec
pierwsze zatarcie 4t
wrazenia z jazdy na to odrabiaja :okay:
ja w tym sezonie rozjebalem jedna klatke, 1 kierownice, 2 sety, 4 felgi, 1 rol gaz, 2 stopki, 2 stelaze, 2 tarcze hamulcowe, kilka klamek sprzegla i ham i jeszcze kilka pierdolek ale na szczescie mi sie nic nie stalo!!! ogolnie sezon zajebisty ale nastepny bedzie jeszcze lepszy
ja też rozjebałam kierownicę :F
kwiatek86WHS
14-12-06, 23:56
kupilem f3 pod koniec czerwca, w lipcu rozjebałem dekiel+blok silnika...
miesiac pozniej to samoz drugiej strony.
poza kilka klamek, pogieta felga.
wszystko,co potrafie to nauczylem sie tego pod konbiec sezonu. czyli całe nic :lol:
co tu duzo mowic... od tego sezonu zaczal dopiero cos tworzyc w strone freestylu i na pewno zrobilem postep z porownaniu z poczatkiem sezonu, ale jeszcze DUZO przede mna. Przy okazji zmienilem motor na f4i, po czym ja skasowalem na kole(przy okazji rozdziewiczylem kombinezon :) ), i jestem w fazie wypuszczanai streeta, wiec przyszly sezon pelna mobilizacja!
Odkurzylem kosiarke w oczekiwaniu na cos lepszego po ponad roku przerwy, w 3 tygodnie od marnego podrywania przedniego kola do jakis tam combosow i cyrkli, wkoncu sie przelamalem i juz sie nie boje polozyc sprzeta, teraz sprawia mi to przyjemnosci, ogulnie bardzo milo wspominam chwile spedzone na mojej miejscowce, swietny sposob na nude i stres, zobaczymy jak bedzie w nastepnym sezonie, mam nadzieje ze bedzie jakis porzadny sprzecik do katowania.
http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/01/bikepics-692090-full.jpg
http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/01/bikepics-692109-full.jpg
http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/01/bikepics-692102-full.jpg
http://w2.bikepics.com/pics/2006/10/01/bikepics-692085-full.jpg
ten rok to moj pierwszy sezon kiedykolwiek, nauczylem sie dawac na kolo, robic stopale i zaczalem pomalutku przymierzac sie do endosow.
gleby: niestety nie obylo sie bez 1 paciaka - przy schodzeniu z gumy zlapalem shimme i w ulamku sekundy lezalem na glebie. zlamana klamka, starte owiewki i czasza, poryswany dekiel , zdarty crash pad. U mnie zdarte kolana, dupa i masa siniakow. mam nadzieje ze nast sezon przyniesie nowe umiejetnosci i obedzie sie bez jakichkolwiek gleb.
w tym sezonie opanowałem wolne gumy, troche stopale i niekiedy uda mi zawrócić, w tym czasie 4 gleby
wygięta klatka,złamany podnóżek, pękniety wydech i skrzywiona przednia fela,
dość późno zdecydowałem sie na przeróbke jojka bo sierpniu, także ostro zaczeło sie dziać właśnie od sierpnia, wcześniej to takie preclowanie
mysle że jakbym zaczął od kwietnia/maja ostre dzidowanie to mógłym coś jeszcze tu dopisać :-)
ten sezon to najbardziej kozacki materiał jaki udało mi sie do tej pory zebrać:
- RSR
- terror Krakowa - Ostra Jazda
- wrzesniowa sesja z Borska
- nagrywki z Cyganem - ten dziad jest niemozliwy! nikt nie ma tyle zrytych pomyslów na sekunde :lol: !!!!!!!
- relacje z różnych zawodów
zdecydowalem sie wprowadzic SD3 na wyższy poziom wiec zabiera mi to wiecej czasu jednak nie bede zwracal uwagai na wasze zniecierpliwone posty "kiedy film", chce zrobic na serio mega wykurwisty film i potrzebuje na to wiecej czasu, zreszta sami to chyba stwierdzicie ze warto bylo poczekac "troche" dlużej :)
no i najwazniejsza dla mnie rzecz, po 3 latach modlenia sie do plakatu, wkoncu udało mi sie zakupic wymarzony motor ZX6RR model 2004, ktory zawsze mi sie najbardziej podobał.
Dziekuje z tej okazji Cyganowi który umozliwil mi kupienie go na raty bo gdyby nie to, to znowu pozostał by mi plakat..
Mam nadzieje ze do wisony 2007 uda mi sie odłożyć hajs na odpowedni ubior i zaczne sie uczyc stunterskiej sztuki :D
Nie moge sie doczekac kiedy przyjda cieple dni znowu wszyscy spotkamy sie w Borsku i zainauguruje sezon 2007 tłustym gibonem na pasie..
Jak poczujecie słodki zapach w powietrzu to bedzie znaczylo ze Fiodor jest z wami i bedziemy sie dobrze bawic (simspon zakup nowa owce) :lol:
oby do wiosny, pozdro Przyjaciele !
heh.. ja opanowalem w miare wolna gume.. zaczynalem ten rok na poziomie gumy ze stala predkoscia ok 60-70km/h a koncze maja ok 10kmh na seryjnych przelozeniach i silnik ma 1000obr :D w trakciesezonu zajebalem dwie gleby obie w miare lajtowe w skutkach bo tylko potluczenia i obdarcia.. z tym ze za pierwszym razem wsiadlem na bladego ktorym nie latalem wchoj czasu i z przezwyczajenia do R1 i jej zajebistego hamulca zajebalem niekontrolowana 12' a pozniej male rodeo :lol: a druga na R1 stopal zakonczony ryba i dzwon.. to brak umiejetnosci albo amortyzatora.. w sumie sezon na minus jednak ogolnie wsrod moich znajomych jakies 16 dzwonów z róznymi skutkami ale wszyscy zyja.,.. nie zapominajcie o mnogosci tematów na forum jak to komus nie wyszlo i juz go z nami nie ma..
Strata zajebistego kumpla przez ślepca w poldku :/ :( o dupe sezon potłuc ale coz takie zycie miejmy nadzieje jak co roku ze nastepny bedzie lepszy.
A ja sie opierdalalem i nie zrobilem nic :) No moze pare prob poderwanie na gume ale huj z tego wychodzil. Przyjade do was na korepetycje :)
a ja za to poza polamaniem dwa razy ramy w moto to nie pocwiczylem NIC.
ogolnie motocyklowy sezon przepadl, ale caly rok zajebiscie przelomowy dla mnie i mimo wszystko wszystko wyszlo mi na plus, co dobrze rokuje na przyszly rok...
ja to lepiej nie bede pisal nic :D:D:D
napisze tylko troche;p
poprawilem stopale,
opanowalem wolna gume [jako tako],
nauczylem sie seatstanderow,
i w sumie to wsio
ale zaczynalem sezon tak ze nie umialem 50m na gumie podjechac;p
Ja kierownice polamalem jedna.. Pozatym zadnych strat w ludziach i sprzecie.. Zwolnilem troche gume - do ok 50 km/h - stala predkosc raczej - nieraz uda sie zwolnic do ok 10. Stopali nie cwiczylem bo kontrolka sie zapala. Troche na zbiorniku polatalem.
Ja rozpocząłem karierę GHOST SYFERA.Może kiedyś zostanę GHOST RIDEREM,ale droga to długa i najeżona niebezpieczeństwami.
NIE PALIĆ MI GUPICH ŚWIECZEK (jakby co,puk,puk) :)
*no i mam parę fajnych planów na 2007.Mniejsza kamerka i takie tam...
i ... udało mi się kupić ZX-10.No bo to też 2005/06.I strasznie się z niego cieszę
Ja też się ciesze z Twojego ZX-10R. Jeździsz jak stara baba i jak za 2-3 lata będziesz go sprzedawał to wezme go od ręki. No bo ile kilometrów można napierdolić jeżdząc z pod kolumny do 2OO:-F
Gepard to typowa kolumniana szmaciara :lol: :brawo::uklon:
Gepard, a planujesz na sezon 2007 nową skórę, tj. bez płetwy ?
A chuj Wam w dupę
http://www.speedyshare.com/901118223.html
I ugryźcie mnie w czubek chuja.Nazwałem ten film .... WYPRZEDZANIE PRECLA ! Chyba 3 minuta.I zamknąć mordy.Jako GHOST SYFER mam prawo do bycia ciotą,pizdą i lanserem !!!
Dopiero jak zmienię tytuł na GHOST HENRYKA,możecie mi jechać.
Kurwa,wódka mi się rozlała..... !!!
A Pezik też jeździ do 200,tylko,że 50 km.h ! I jeszcze się wywraca !
nie lubie Cie i jeżdze troche szybciej niż 50km/h:(
ile kilometrów można napierdolić jeżdząc z pod kolumny do 2OO:-F
Jak na razie to 11.000 w sezonie :)
To Ty chyba z pod kolumny do 2OO przez Wrocław i Hell jeździsz:F
A ja hujnia... w bednarach złamałem obojczyk (złamał mi się amortyzator tylni i poleciałem prooosto jak z procy na bark :/ ) a po za tym co zaczalem zalapywac cyrkle no i jakies pierdoly ogolnie stunt na kosiarce zaliczam za udany... pozniej zaczalem cos probowac na gs ale niestety szybko wyplul panewki i skonczyla sie jazda w tym sezonioe... teraz czekam na wymarzona f4i psa :D:D przyszly sezon bedzie masakryczny !! :D:D
u mnie rok przede wszystkim mina za szybko ale w maju udalo sie zakupic upragnionego sprzeta wiec tez dlatego nic na nim nie cwiczylem starczylo tez na kupno ochraniaczy:),za to na 2007 szukamy jakiegos psa do potrenowania :)POWODZENIA WSZYTKIM W 2007
A chuj Wam w dupę
http://www.speedyshare.com/901118223.html
I ugryźcie mnie w czubek chuja.Nazwałem ten film .... WYPRZEDZANIE PRECLA ! Chyba 3 minuta.I zamknąć mordy.Jako GHOST SYFER mam prawo do bycia ciotą,pizdą i lanserem !!!
Dopiero jak zmienię tytuł na GHOST HENRYKA,możecie mi jechać.
Kurwa,wódka mi się rozlała..... !!!
A Pezik też jeździ do 200,tylko,że 50 km.h ! I jeszcze się wywraca !
kurwa nie działa mi ten filmik...jaki trzeba mieć do niego kodek i skąd go wziąć????
Właśnie kurwa...nie działa :/
Wrzuć na YouTube! ;)
nie kodeki tylko quick time player - ściągnijcie sobie. Akcja z wyprzedzaniem 5:46
albo QuickTime Alternative zeby nie sciagac quick time'a
albo media player classic :)
spoko, zlepek wszystkich poprzednich movies - mi sie podoba jazda, predkosci w zupelnosci wystarczajace jak narazie - Ghost Gepardzie czekamy na postepy w przyszlosci :D
albo QuickTime Alternative zeby nie sciagac quick time'a
mam quick time i mam dźwięk,ale obrazu brak :(
Ściągnijcie sobie VLC Media Player
hmmm ja z kodekow mam ffdshow do tego kliper jako program do odtwarzania filmow (otwiera wszystko)
teraz sprawdzam ze chyba nawet nie mam qt alt.. :] a dziala heheh
Wystarczy gupi QUICK TIME ryjki.....
Sezon 2006 zacząłem tak naprawdę po 29 lipca, ponieważ wtedy miałem ślub i do tego czasu nie mogłem sobie pozwolić na żadne kuku.
Od sierpnia do listopada jeździłem tak naprawdę konkretnie jakieś 15 razy (3 x Borsk, 3x Ryki, 1x Grądy, 2 x Bełchatów i kilka razy na mojej miejscówce) i nauczyłem się jedynie wolnej gumy z przycierkami na siedząco, trochę high chaira na HB, zatrzymywania na stelażu, wolnej z nogami na siedzeniu itp. Stopali nie ćwiczyłem, cyrkli nie próbowałem (nie liczę kilku nawrotek).
W tym sezonie na jazdę nie miałem za bardzo czasu,nie było z kim trenować koło domu, ale w następnym zamierzam naprawdę konkretnie potrenować.
ja sezon pozno zaczaalem bo tak naprawde sezon na dobre sie zaczal po zmianie sprzeta z yzf750 na sledziowego gixa ktorym wg mnie duzo latwiej na gumie i cokoliwiek(nie wspomne o stopalach), i jakos tak powoli a do przodu sie ucze...poczatek najgorszy teraz czekam na sezon 07 i az skoncze szponga wtedy bedzie coco jambo i do przodu i oby pudziowe pizdeczki czesciej przyjezdzaly to bedzie git...
My nie zyjemy ze stuntu tak jak Ty musimy cieeeeezko pracowac na kazda 1zl a Tobie sponsor sypie z rekawa ile chce i kiedy chcesz wiec masz latwiej :D ;)
My nie zyjemy ze stuntu tak jak Ty musimy cieeeeezko pracowac na kazda 1zl a Tobie sponsor sypie z rekawa ile chce i kiedy chcesz wiec masz latwiej :D ;)
tak to prawda,sponsor zakupil mi motocykl,zarcie mi sponsoruje,wache,co tylko sobie zarzycze :D wogole ja to mam zajebiscie ahaha
ja sezon 2006 zaczelem ze 3 miesiace temu bo dopiero kupilem srada :) nie mialem za duzo czasu na treningi bo jezdze tylko w weekendy :( ale i tak jestem zadowolony bo jako-tako opanowalem juz dosc wolne gumy (na seryjnej zebatce).
a w moto spalilem sprzeglo i zlamalem stelarz zadupka :p
ja sezon 2006 zaczelem ze 3 miesiace temu bo dopiero kupilem srada :) nie mialem za duzo czasu na treningi bo jezdze tylko w weekendy :( ale i tak jestem zadowolony bo jako-tako opanowalem juz dosc wolne gumy (na seryjnej zebatce).
a co to dla Ciebie sa wolne gumy???
btw. skoro na 2-ce dajesz wolne gumy to niezly jestes:o_O:
Vojszu dawaj jakis filmik wolnej gumy :twisted:
tak to prawda,sponsor zakupil mi motocykl,zarcie mi sponsoruje,wache,co tylko sobie zarzycze :D wogole ja to mam zajebiscie ahaha
no widzisz!!! my po prostu nie mamy tyle czasu co Ty stad tak a nie inaczej.....:cycki:
tez bym tak chcial.....
Wujek Sledz juz sam nie wie ile rozebal razy moto,(5razy spawana rama),stopale ładnie podciagnalem,cyrkle na rozne sposoby w dwie strony,konkretne driftowanko,najwazniejsze ,ze zdrowko dopisuje
Wujek Sledz juz sam nie wie ile rozebal razy moto,(5razy spawana rama),stopale ładnie podciagnalem,cyrkle na rozne sposoby w dwie strony,konkretne driftowanko,najwazniejsze ,ze zdrowko dopisuje
Stronka :okay:
tylko popraw literówki na pierwszej stronie,
a poza tym jak nie masz teamu to my w Bełchatowie chętnie cie przyjmiemy:okay::lol3:
A ja wreszcie nauczyłem się strzelać ze sprzęgła ;]. Ale z paleniem gumy nadal lipa :/
Nie umiesz spalić gumy ? czy ki chuj ? :lol3:
Pożegnałem w pokoju:
2 klatki
nakładke na bak
kierownice
chłodnice
modoł zapłonu
Osiągniecia
Większa pewność siebie, typowe gumy niestety nie sa aż tak wolne (50km/h), pare razy stopala na kierze i to wszystko sezon skaczylem 2 dni temu ostatnia gleba
Dla mnie sezon zajebisty bo w sumie dopiero od początku sezonu zacząłem sie konkretnie bawić w stunt bo wcześniej to sprzęt troche nieodpowiedni był obecnej cbr szkoda było....:). Ale ciesze sie zajebiście nauczyłem sie żeczy które wydawały sie nie do zrobienia jak dla mnie a teraz spox.
W sunie to nauczyłem sie:
-wolnej gumy
-przebijania biegów
-gumy na zbiorniku z nogami za kierą
-gumy na zbiorniku z nogami na boka
-zatrzymywania na stelażu i polenia gumy na nim
-jazda tyłem
-stopale
i pare innych pierdół, ogólnie to większość widać w filmikach a jak narazie to szykuje trzoche przeróbek na wiosne, wreszcie handbreaka i pompe koniecznie bo kilka razy musiałem sie katapultować przez kiere jak zgasła:/
Wujku Śledziu, kiedy zmieniasz kask radzieckiego kosmonauty na inny ?
U mnie sezon nadal trwa, kurwa coraz lepiej idzie:twisted:
U mnie:
-8 K przebiegu
-1 set podnóżka
-dzwignia hamulca
-tylnia opona
-1 regulator napięcia
-obity bark i nerwobóle w biodrze :)
btw. Nie dostałem żadnego mandatu ;]
dawajcie jaki największy mandat ktoś dostał w tym roku :) ja to cienizna 100ka ;P
ja 400zl :|
i 10 pkt.
210/50
kurwa , połowa :kosa:
Ja dostałem 100PLN mandatu skarbowego. Za spóźnienie się o 6 dni z opłaceniem PCC-1 za TeLepkę :(
A ja zapłaciłem 3000 za niemanie winiety na drodze krajowej. Co prawda nie na moto, ale tym sprzetem co se z Ernestem do Borska jeżdzimy.
3 kafle ? hmm czym do borska gibacie? hmm ja tu wiedze ze co niektórzy to tu superlige prowadza ;D
Zajebistym transitem co to niejednego już powiózł.
Podsumowując miniony sezon:
złamana klamka sprzęgla i hamulca, pogięta klatka i kiera, rozleciało mi sie sprzęgło i 2 tarcze hamulcowe. 2 razy wyleciałem przez kierę, ale nic mi sie nie stało. Większych gleb raczej nie było. Sprzedałem 900RR i kupiłem 600RR -zobaczymy co to gówno będzie sobą reprezentowało po przeróbkach (jak ją skończe to zarzuce temat co i jak zrobić w RR).
Szczerze to nie jestem do końca zadowolony bo nie nauczyłem się tego wszystkiego co chciałem... Jednak nie ma co nażekać, bo zbliża się nowy sezon i mam nadzieję, że lepszy...:roll:
ten sezon kosztował mnie niewiele pod względem motocykla nie licząc wachy, ale samochody to utrapienie nie da rady spierdolić pałom :/ 12 pkt i 1600pln :/ i tak nie zapłace zapierdzielą mi z podatku :D
2 razy wyleciałem przez kierę, ale nic mi sie nie stało. Większych gleb raczej nie było.
Rzeczywiscie, przelecenie przez kiere to dla wiekszosci pikus:]
Ja nadal daje, dzisiaj znowu jezdzilem:okay:
MELANZ_666
08-01-07, 08:33
jesli chodzi o mandaty to ten rok byl wolny od nich................a zaczelo sie od utraty prawka na 10 miechow i 970 pln grzywny 14 styczen zeszlego roku byl hujowy.................dziekuje panie komendancie nie umiejacy czytac za zjebanie mi roku i zmuszenie do napierdalania pociagiem.................:] HUJ CI W DUPE.........
panie komendancie HUJ CI W DUPE.........
a ty okurwieńcu tylko o jednym na okragło|!!!!!! :cycki: