Zobacz pełną wersję : Lc4.....co I Jak...
MELANZ_666
05-01-07, 11:11
GLOWNIE CHODZI MI O SILNIK CO IAJK TSZEBA LUB NIE ROBIC........
a jak mam wiecej oleju wlane to wypierdala...i sie pobrudzilem przez to
normalne, tam jest chyba sucha miska, tak?
ktoś , gdzieś kiedyś na jakimś lotnisku latał na KTM -ie , Mikołaj czy ktoś taki, może on coś ci powie o przeróbkach
Faktycznie Mikołaj z M3M jeżdzi wali fajne stopale wolne i szybkie i zdaje mi się ż enic nie trzeba specjalnego z silnikiem robić
http://img444.imageshack.us/img444/7756/borsk374nx6.jpg (http://imageshack.us)
enduro chyba maja smarowanie caly czas nawet w pionie o ile sie nie myle wiec z silnikiem nic robic nie musisz
MELANZ_666
05-01-07, 12:36
o ja glupi upizgalem cale pory w oleju ...................jak ktos cos wie wiecej co i jak to chetnie a i kola szosowe szukam:]
lulejko jezdzi na lc4 i ciagle mu gdzies ten olej i paliwo wydupia. widocznie taki urok silnika :/ ma cos jeszcze ciagle z koszem sprzeglowym i sprezynami w sprzegle :|
Ja bym tylko dbał zeby olej był zawsze w normie (co jazde) lub ciut ponad norme i pełny ogień.
ty kurwa lesny zasrancu!bys sie tylko w blocie taplaal zamiast zrobic cos pozytecznego na ulicy!:fucku:
ty kurwa lesny zasrancu!bys sie tylko w blocie taplaal zamiast zrobic cos pozytecznego na ulicy!
Do mnie to było ?:P:P
Kolesiowi ode mnie w LC4 wpierdalało olej, chłopaki w KTMie kazali mu zmieniać zestaw tłokowy i teraz wszystko jest gitens..
... a swoją drogą ładnie go tam skasowali!!
MELANZ_666
06-01-07, 08:28
ty kurwa lesny zasrancu!bys sie tylko w blocie taplaal zamiast zrobic cos pozytecznego na ulicy!:fucku:
krystek??????????????? uwzaj bo przyjade jeszcze do ciebie.............na ulice i zobaczymy jaki kozak bedziesz wskoczymy miedzy auta i sie okaze...............a swoja droga sprobujesz raz w lesie i sie przekonasz ze to jest zajebista zajawa........i dobry trening na wszystkie prawie miesnie .........nie mowiac o rekach.....
nie pekaj nic lc4 po ulicy tesz pogania....
aa swoja droga qba mowisz ze to moze byc wina tloka i pierscieni?!
gadaj ile go ta zabawa wyszla?!
a skad ja mam wiedziec czy ty sie w blocie taplasz????
Qba chyba mowi ze silnik WPIERDALA olej a Ty ze wYpierdala, a to roznica.. :)
Melanz Ty miesniaku piwny!:banan: :fucku:
MELANZ_666
06-01-07, 11:49
odpierdol sie ty wschowski chudzielcu..................miesien musi byc i dlatego taplam sie w blocie lc4.........
to wiem ze jest roznica ale ciekwi mnie koszt wymiany tloka :]
Najpierw "fachury" z KTM nie mogły dojść o co tam chodzi, kombionowali na różne sposoby, w końcu po jakiś dwóch tygodniach powiedzieli że to tłok i pierscienie. Za orginalny do LC4 zawołali mu ponad 1500pln jak nie lepiej, dokładnie nie pamiętam.. ale w końcu kupił Vertexa to koszty zmniejszyły sie trzykrotnie ale i tak go kasowali 80pln za godzinę roboczą!! Więc ze wszystkim zostawił tam ponad 2000pln.
Ale teraz wiadomo co jest przyczyną i na przyszłośc to bedzie tylko koszt tłoka, pierscieni i ew. robót związanych z tym!
MELANZ_666
08-01-07, 07:46
czyli rozumiem ze za tlok + pierscienie zaplacil 500 pln i 1500 za robocizne ?! o fak czesci w miare jeszcze ale robocizna to lekka przesada....nie jest tak zle
niemartw sie luju na zapas tylko rob co trzeba bo chuj wie kiedy nas wiosna zaskoczy :)
MELANZ_666
08-01-07, 09:21
ha ja sie nie martwie...............a ja nie czekam na wisne tylko gibie ile sie da po lesie i nie tylko.........i jak czas pozwala.................:banan: