jakies pozytywne newsy> ktos cos gdzies? czy dalej syf kila i mogila
jakies pozytywne newsy> ktos cos gdzies? czy dalej syf kila i mogila
ssij kij
Kupuj POLSKIE produkty !
http://pionki24.pl/aktualnosci/1532/...uz-za-rok.html
Chyba ruszyli swoje dupy troche i coś zaczyna sie dziać![]()
Shut up bitch swallow
Potrzebujesz w życiu jedynie dwóch rzeczy – WD-40 i taśmy klejącej. Jeśli coś się nie rusza, a powinno, użyj WD-40. Jeśli coś się rusza, a nie powinno, użyj taśmy klejącej
zajebisciebedziem latac w przyszlym roku
![]()
ssij kij
Kupuj POLSKIE produkty !
Nowaku miałeś już odpuścić motóry coś słyszałem
Do pionek mam 10km więc trzeba wracać do polski![]()
Shut up bitch swallow
Potrzebujesz w życiu jedynie dwóch rzeczy – WD-40 i taśmy klejącej. Jeśli coś się nie rusza, a powinno, użyj WD-40. Jeśli coś się rusza, a nie powinno, użyj taśmy klejącej
jak tam postepy?
No mialem dac spokoj, ale wiesz jak to jest... raz sie zarazisz i dupa do konca zycia. W garazu 636 ale moze zamienie na R6, a moze znow na R1i jazda na tor o ile go wkoncu wybudujaOdpuscilem temat mieszkania, wiec nie musze odkladac kazdej zlotowki. zycie krotkie trzeba sie bawic
![]()
ssij kij
Kupuj POLSKIE produkty !
Cisza na chwile obecną ale śledze temat na bieżąco więc jak sie pojawią jakieś nowe wieści to dam znać
Shut up bitch swallow
Tak się składa, że mam info z pierwszej ręki. Obecnie zamykany jest raport środowiskowy, a dokładniej raport ornitologiczny. Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to pod koniec roku będzie pozwolenie od Ochrony Środowiska, a tylko ono blokuje pozwolenie na budowe. Zostaje się modlić do allaha, żeby wszystko zostało wydane na początku roku, wtedy nitka toru powstanie w 8 tygodni i pozniej track day za track day-em![]()
Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
Nie ma Boga, jest Motór.
wkońcu coś blisko stolicy.
...jadą świry jadą...
kur... sam tam pojadę i wystrzalam te ptaki i będzie spokój.
Zamienię kobietę w ciąży na motocykl z koszem
SPEEDBIKE.PL Najszybsze motocykle w Polsce.
Zakładki społecznościowe