Ostatnio edytowane przez baton ; 17-11-08 o 15:41
Stunt gadżety--> zębatki, sety, klatki i inne bajery. Potrzebujesz? Napisz...PW; baton32@vp.pl kom. 796104301
Ogolnie to mnie wkurwia Twoje podejscie Baton i co niektorych innych "producentow" . Jakis czas temu uzgodnilismy z Mokiem i Simpsonem ceny za czesci (Klatki, przekladki i inne)
Jednak jak widac na zdrowa konkurencje jeszcze sporo czasu bedzie trzeba poczekac. Bo po co przyciagac potencjalnego nabywce renoma, wykonaniem itp. jak mozna zrobic "atrakcyjna" cene ktora wynika z tego ze jeden z drugim zrobi sobie cos na zasadzie fuchy w robocie i zadowoli sie minimalnym zyskiem bo ma wszystko za darmo.
Na moje to albo sie ustusunkujecie do kolezenskich zasad na tym forum albo poprostu WYPIERDALAC z takimi akcjami w tym miejscu i zaczniecie sie oglaszac na Allegro.
Wiem, wiem- ogolna bieda kazdy chce kupic jak najtaniej itd. ale zasady powinny byc.
a Ty myślisz ze ja o tym nie wiedziałem???
Oczywiście ze wiedziałem i mowiłem o tym simpsonowi ze narazie jest taka niska cena, ale niebawem miałem ja podniesc... I kurwa co sie stało? Wielkie gówno bo sprzedałem zaledwie kilka sztuk i na palcach jedej reki mogł bys tą ilosc policzyc,
bo kto Ci teraz kupi przegrode za 250zl kiedy moze ja juz kupic za 50zl???
albo sety do f4 tez za 250zl kiedy to shaft ogłosił ze bedzie miał po bardzo niskiej cenie???
Jestem w takiej samej sytuacji jak Ty i inni, a pretensje to miej do kogo innego
Miałem podniesc cene, ale teraz to juz nie ma po co, bo nie ma nabywców
Stunt gadżety--> zębatki, sety, klatki i inne bajery. Potrzebujesz? Napisz...PW; baton32@vp.pl kom. 796104301
Rozszerzenia oferty… zębatki stalowe o różnej grubości i do każdego moto,
pasują na łańcuchy o grubości 420, 428 , 520 , 525 i 530
Dowolna ilość zębów, szybkie terminy, możliwość wykonania indywidualnego wzoru
dla klienta. cena 160zl Oto przykładowe wzory
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
![]()
Ostatnio edytowane przez baton ; 24-04-11 o 21:24
na czym robisz ten zebatki ? na CNC ? czy laserem czy jak ?
robisz rysunek w Autocadzie ? jak obliczasz te wszystkie srednice dla ilości zebów ?
A i z jakiego materiału ...
Ostatnio edytowane przez Skiba ; 20-01-09 o 23:24
baton, z jakiego materialu to jest robione i jakie ceny ?
Pozdro
zebatki wycinane są laserem CNC oczywiscie wykonane z materiału S355J2G3+N
obliczam w specjalnym programie do ugnx3,
a ten program generuje dxf-a to jest plik cadowski
Cena ?
10znakow
Zakładki społecznościowe