www.mlody125.blog.onet.pl
www.lulejko.pl
www.nostuntlimits.com
Sponsors:
****B&B MOTORS****
www.motoserwiscichosz.pl
DfD drink from dick
Porównując jazde na kole F4i i 600RR, stwierdzam że F4i jest dużo bardziej przyjemna w jeździe. Bardzo fajnie sie ja prowadzi, łatwo wyczuc balans itd. Natomiast 600RR jest bardziej raptowna, balans jest 'daleko do tyłu'. Jeśli ktoś ma wybierac między F4i a 600RR do stuntu to zdecydowanie radzę F4i! Ja kupiłem 600RR gdyż nadażyła się okazja...
Tak, widziałem różne klatki. Różni ludzie różnie robią. Ja postanowiłem zrobić taką klatke jak pokazałem wcześniej - według mnie powinna dać radę![]()
Ostatnio edytowane przez Ordi ; 10-01-07 o 11:04
Ordi - kumpel ma 600rr i grzeje mu sie jak pojebana - nawet przy smiganiu po miescie.. Raz chwilke palil kapcia w kolo.. Zagotowala sie i wyjebalo plyn z chlodnicy. Pomysl naprawde nad dodatkowym wentylatorem bo szkoda silnika..
słabo to wygląda
Tylko zauwaz ze teraz nie ma 20-25 stopni ciepla w cieniu tak jak bylo w lipcu
słabo to wygląda
ordi a ile kosztuje plastikowa nakladka baku.. powiem ci ze lipa latac na zbiorniku ktory nie jest wklepany :/ nawet nie tyle ze sie slizgasz ale na wklepanym jakos sie lepiej siedzi i nogi same robia szpagat.. troche zamotalem ale wiecie ocb
za nakładkę trzeba dać 400zł
Wiem, że na wklepanym baku dużo lepiej. Gdybym miał metalowy bak to nawet bym sie nie zastanawiał tylko bym klepał. Niestety karbon sie pali a nie topi
Ale dam rade. W R6 i RR latałem na seryjnym. 600RR tez latałem w jeansach na seryjnym i nawet przy przeskakiwaniu dawałem rade. Obkleje go czyms aby dupa dla pewności nie spadała i powinno być ok.
Narazie to szukam jeszcze tych wypełnień co ida od baku do czachy. W polsce nowe takie 350zł za sztuke. Za używki krzyczą 250zł za sztuke!!! Chyba ich zdarłoZa to na ebay'u widziałem używki w igła stanie za 20$. Niestety do modelu 05-06r
![]()
ogólnie z częściami do 600RR jest tragedia ceny wymyslaja w kosmosu no ale trzeba szukac
Ordi naprawde dobry projekt
mam pytanko czy dlugościa crashpadow mozna jakos wyeliminowac ta tendencje do nakrywania sie moto bo z tym ze moto sie przechyla na bak to 100% racja i nalezy dodac jeszcze ze nózki od hamulca i biegów sie wyginaja
właśnie o to chodzi, że długość crash padów raczej nic nie zmieniaNo, chyba, że zrobisz takie metrowe to wtedy pomoże
Ja próbowałem z krótkimi i długimi i wciąż to samo. Poza tym wiadomo, że motor jak leci na bok to nie leci powoli, tylko wali mocno o glebę - a to sprzyja temu, ze sie przechyli na bak. Dlatego trzeba dobrze przykombinować z klatką aby dawała radę. Na domiar złego bak w 600RR jest plastikowy więc może odrazu pęknąć (tzn jego nakładka).
Oczywiście, przy konkretnych dzwonach nawet przy idealnych klatkach i innych motocyklach nie zawsze da się zapobiec, że motor nie poleci na bak. Czasem to zwykłe zrządzenie losu...
No, ale jakby nie było, to trzeba próbować temu zapobiegać
Ostatnio edytowane przez Ordi ; 10-01-07 o 21:03
Zakładki społecznościowe