+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 25 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 246

Temat: pizze do motocykli sprzedam, dowolna ilosc zebow i na kazdy lancuch

Domyślnie

witam przedstawie wam nowe wzory ktore moge wykonac za zebatkach chodzi mianowicie o odchudzenia tych zebatek. praktycznie bez doplaty. to sa tarcze ale identyczne wzory moge wykonac na zebatkach. jesli znajdziesz wlasy wzor zebatki ktory ci odpowiada zrobie, jesli inetesuje cie inny wzor ktorego nie posiadam wyslij mi go twoj tez zrobie
    Ostatnio edytowane przez harryD ; 21-05-07 o 20:56

Domyślnie

posiadam jeden unikatowy wzor ale ten juz bedzie za oplata dodatkowa jeszcze nie wiem w jakiej kwocie ale nie bawem napisze

Domyślnie

a takze inne

Moderator Avatar Spidi
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

no no no!!!
    jednak konkurencja zdrowa rzecz- wy macie motywacje żeby czymś błysnac a my szarzy konsumenci korzystamy!

Brawo!!

Użytkownik Avatar ToMaSh
    Motocykl
    K6 600 / K8 750 / F4i
    Miasto
    ŁÓDŹ

Domyślnie

A nie wiecie kto dorabia tarcze hamulcowe ?? Bo slyszalem, ze jest jakis gosc w Polsce, ktory moze zrobic cos takiego w jakims fajnym wzorze... W sumie u mnie tarcza na tyle juz jest chyba do wymiany wiec chetnie bym kupil cos takiego

Moderator

Domyślnie

nie jest problemem wykonanie tarczy ale znalezienie odpowiedniego materialu. Mysle nad tym ale to trzeba bedzie potestowac na sobie najpierw, wiec dopiero blizej wiosny bedzie mozna sie bawic
    Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
    Nie ma Boga, jest Motór.

Użytkownik Avatar d0lek
    Motocykl
    F4i street
    Ekipa
    MogilnoBikerz
    Miasto
    Mogilno

Domyślnie

czyli mozna podac swoj wzor jaki sie chce miec i to bez dodatkowych kosztow, w cenie zebatki?
    www.mogilnobikerz.com
    "Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności..."

Domyślnie

sprawa tarczy jest taka ze material na tarcze mam ale to znowy jest taki problem ze tarcze mozna wykonac zwykla taka mozna powiedziec ze do czopera bo w sportach tarcze sa plywajace i chociaz dokladnosc wykroju jest bardzo wysoka to byl by klopot zeby to zmontowac pozniej. jak mowie do czopera jest mozliwos bo nie jest to tarcza plywajaca i mozna cala tarcze wykonac z jednego materialu.

a sprawa wzorow moge wykonac kazdy tylko kwestia jaki bedzie on skaplikowany i czy bedzie wytrzymaly bo wybranie za duzo materialu moze spowodowac ze zebatka nier wytrzyma 100 strzalu ze sprzegla czy co ale zapodaj wzory ocenie i zrobie cena prawdopodobnie sie nie zmieni.

a mam jeszcze jeden wzor ale to jest niesodzianka moge powiedziec ze jest wypas wlasnie wykonuje ta zebatke wiec zobaczycie jak juz sie zrobi

Domyślnie

ja sie w tarcze nie bawie konkurencja cos pisala ze moze cos takiego robic wiec do simpson-a on cos moze poradzi.

Dawca Avatar ERNEST
    Motocykl
    SC28
    Miasto
    Ogorzeliny

Domyślnie

Ameryka normalnie.. Ile by kosztowalo wyciecie 2 kol - przedniego i tylnego np do F4i? Bo ostatnio cos bylo na discovery ze wyciecie 2 kol do choppera jakiegos kozackiego z bloku aluminium to koszt ok 15 tys dolcow..
    słabo to wygląda

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia