Wkońcu znalazłem trochę czasu i zmobilizowałem się do przystosowania mojego moto do stuntu. Na chwilę obecną wygląda tak (wersja zimowa)![]()
W środę odebrałem podnóżki od lakiernika. Pomalowałem je proszkowo na czarno.
Na wstępie zjebałem bo mogłem je wzmocnić tak jak to zrobił koleś z francji. Kij jak sie połamią to przy następnych tak zrobię. W jego przypadku troche chamsko to wygląda ale zaspawanie samych wgłębień w trójkątach napewno by coś pomogło przy ewentualnych glebach.
Zamiast standardowej lampy założyłem LEDA ze stopem. Zapłaciłem za niego 50zl na allegro.
Wydech został skrócony o 13cm. Krótszego niechcialem robić bo być może za jakiś czas puszczę go dołem a wtedy by fatalnie wyglądał. Trochę się wkurzyłem bo niebede mogl zrobic stelaża tuż za siedzeniem, ale mam nadzieję, że będzie pełna 12stka (pozdro dla cygana)![]()
Klateczka będzie ala 905racing a stelaż założę dopiero jak zedre tudzież połamię tylny plastik.
Jutro odbieram zbiornik i wzmocnioną chłodnicę. Lanserska pizza będzie gotowa gdzieś w przyszłym tygodniu.
Temat będe aktualizował wraz z postępującymi pracami. Mam nadzieję że temat nie przepadnie w otchłani spamu. Prośba to wszyskich posiadaczy f4i i grand papy stuntu aby też wrzucali coś od siebię do tego jak że cennego tematu
P.S. Tak wiem, do gory nogami przykrecilem oslonkę na trójkącie![]()

Odpowiedź z Cytatem

Zakładki społecznościowe