+ Odpowiedz na ten temat
Strona 242 z 264 PierwszyPierwszy ... 142 192 232 240 241 242 243 244 252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 411 do 2 420 z 2636

Temat: [CBR F4i] Know-How

Użytkownik Avatar TOBAN
    Motocykl
    F4i

Domyślnie

Cytat Napisał Micha$ Zobacz post
    Co to może być bo kumpel ma problem :

pare dni temu strzelilem sobie gume i nagle błysnela mi kontrolka FI spadłem na glebe (rozłączyło mi zapłon), uspokoiło sie i pojechalem dalej, wczoraj znów to samo, tyle ze nawet teraz jadąc na prostym odcinku potrafi mi odciac zapłon, zaswieca sie kontrolka FI, dioda HISS, i obrotomierz spada do 0. Nieraz jak ujme gaz zeby silnikiem hamowac silnik gasnie (znów te same kontrolki) i wali w wydech, posprawdzałem kostki wyczyscilem, i dalej to samo ;|
    poradziłeś sobie z tym? ja mam tak samo teraz w mojej

Dawca Avatar Micha$
    Motocykl
    eFf CztYrYRy " I "
    Miasto
    K/Tarnowa

Domyślnie

Yyy.... to nie dokładnie mój problem był lecz kolegi , ale nie miał dokręconych klem akumulatora i zaśniedziałą jedną kostkę , no chyba ,że ci czujka przechyłu padła ale wątpie byś ją miał

Użytkownik Avatar TOBAN
    Motocykl
    F4i

Domyślnie

tak jak piszesz. Minus miałem luźny. Jedynie co jeszcze nie tak to mi skacze na obrotach

Dawca Avatar p.uzio

Domyślnie

potrzebuje opis + foto jak przerobic napinacz na ręczny- ktos dawal kiedys a nie moge tego odszukac! dzieki!!

Dawca Avatar p.uzio

Domyślnie

klikam na link i aktualana strona mi wskakuje...
    podaj mi w jakim temacie i na ktorej stronie to bylo
    dzieki
    !

Dawca
    Motocykl
    kiloK3
    Miasto
    Bogatynia

Domyślnie

227 strona tego tematu

Użytkownik Avatar Krs
    Motocykl
    senda / f4i

Domyślnie

Apropo napinacza. Sory za takie głupie trochę pytanie ale co mi daje to że ja tam wsadzę śrubę dłuższą niż ta zaślepka nie mozna tej śruby co siedzi w środku wykrecić i wtedy trzpien wyjdzie na maxa ? bo jak da sie tą śrubę i całkiem przerobi na ręczny ten napinacz to skąd wiadomo gdzie jest ta granica dokręcania tego napinacza ? W środku to siedzi chyba po to żeby napiąc ten napinacz ?

A no i jaki sens wywalać tą tulejkę i zakładać inną ?
    Ostatnio edytowane przez Krs ; 03-08-10 o 13:56

Dawca Avatar Mania
    Motocykl
    f4is
    Ekipa
    zawsze wesoła ;-)
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

sprawa wyglada tak, moto stalo sobie troche czasu nieodpalane ale chodzilo miodzio, wczoraj jak zlozylismy moto to jak jechalam to cos sie mulilo jakby paliwo nie dochodzilo, jak zbijalam biegi i dojezdzam do skrzyzowania moto gaslo, teraz jak odpale chodzilo normalnie ladnie rowno, jak wrzuce bieg od razu gasnie, wymienilam bezpieczniki bo przy podlaczniu lampy jeden wywalilo, moje podejrzenia padly na czujnik stopki. wypialm go z tej malej kostki ale i tak nadal to samo, chyba ze jak sie wypnie to trzeba zrobic jakos na krotko czy cos, ewentualnie co to innego moze byc ? drogi bravo I need ur help

EDIT: teraz juz kurwa w ogole nei chodzi, przekrecam kluczyk chodzi tylko wiatrak, rozrusznik nie chodzi, pompy nie slchac nie odpala, chuj dupa tramki tenisowka ;/
    Ostatnio edytowane przez Mania ; 03-08-10 o 16:56
    www.stuntmania.pl

http://mottowear.com/index.php/home/rider/6

Poka cyce

Użytkownik Avatar MadPawel
    Motocykl
    efsport
    Ekipa
    ExtremeTeamŁódź
    Miasto
    Aleksandrów

Domyślnie

Proponuje podpiac spowrotem czujnik stopki,bo z wypietym moto bedzie gaslo po wrzuceniu biegu,jesli czujnik jest walniety to uciąciac kable przy czujniku i skrecic je razem.Pisałas ze moto skladaliscie a konkretniej co bylo robione?
    Jak nie dacie rady zrobic daj znac w wolnej chwili podlece i pomoge.
    Ostatnio edytowane przez MadPawel ; 03-08-10 o 17:16

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia