Yyy.... to nie dokładnie mój problem był lecz kolegi , ale nie miał dokręconych klem akumulatora i zaśniedziałą jedną kostkę , no chyba ,że ci czujka przechyłu padła ale wątpie byś ją miał![]()
tak jak piszesz. Minus miałem luźny. Jedynie co jeszcze nie tak to mi skacze na obrotach
potrzebuje opis + foto jak przerobic napinacz na ręczny- ktos dawal kiedys a nie moge tego odszukac! dzieki!!
klikam na link i aktualana strona mi wskakuje...
podaj mi w jakim temacie i na ktorej stronie to bylo
dzieki
!
227 strona tego tematu
Apropo napinacza. Sory za takie głupie trochę pytanie ale co mi daje to że ja tam wsadzę śrubę dłuższą niż ta zaślepka nie mozna tej śruby co siedzi w środku wykrecić i wtedy trzpien wyjdzie na maxa ? bo jak da sie tą śrubę i całkiem przerobi na ręczny ten napinacz to skąd wiadomo gdzie jest ta granica dokręcania tego napinacza ? W środku to siedzi chyba po to żeby napiąc ten napinacz ?
A no i jaki sens wywalać tą tulejkę i zakładać inną ?
Ostatnio edytowane przez Krs ; 03-08-10 o 13:56
sprawa wyglada tak, moto stalo sobie troche czasu nieodpalane ale chodzilo miodzio, wczoraj jak zlozylismy moto to jak jechalam to cos sie mulilo jakby paliwo nie dochodzilo, jak zbijalam biegi i dojezdzam do skrzyzowania moto gaslo, teraz jak odpale chodzilo normalnie ladnie rowno, jak wrzuce bieg od razu gasnie, wymienilam bezpieczniki bo przy podlaczniu lampy jeden wywalilo, moje podejrzenia padly na czujnik stopki. wypialm go z tej malej kostki ale i tak nadal to samo, chyba ze jak sie wypnie to trzeba zrobic jakos na krotko czy cos, ewentualnie co to innego moze byc ? drogi bravo I need ur help
EDIT: teraz juz kurwa w ogole nei chodzi, przekrecam kluczyk chodzi tylko wiatrak, rozrusznik nie chodzi, pompy nie slchac nie odpala, chuj dupa tramki tenisowka ;/
Ostatnio edytowane przez Mania ; 03-08-10 o 16:56
www.stuntmania.pl
http://mottowear.com/index.php/home/rider/6
Poka cyce
Proponuje podpiac spowrotem czujnik stopki,bo z wypietym moto bedzie gaslo po wrzuceniu biegu,jesli czujnik jest walniety to uciąciac kable przy czujniku i skrecic je razem.Pisałas ze moto skladaliscie a konkretniej co bylo robione?
Jak nie dacie rady zrobic daj znac w wolnej chwili podlece i pomoge.
Ostatnio edytowane przez MadPawel ; 03-08-10 o 17:16
Zakładki społecznościowe