sie kurwa znacie jeden z drugi... cieniasy...
sie kurwa znacie jeden z drugi... cieniasy...
Pany, swiezo co zmienilem motor, pytanie z dupy ale chce sie upewnic.
1 sprawa. Zakladam przekladke w F4i, tylko tak, mam sama przekladke, ale nie ma tej blaszki ktora ma trzymac smok. Czy jezeli odwroce smok, ta blaszka jest konieczna, i czy istenie koniecznosc jego odwracania przy samej przekladce i litru ponad stan ?
2 sprawa. Lancuszek rozrzadu troche sie tlucze, mam mechaniczny napinacz. Mam wkrecac srube, odpalic silnik sprawdzac czy klepie, potem ewentualnei znowu i tak dalej ? Ile obrotow +/- trzeba wkrecac napinacz ?
A i jeszcze jedno pytanie, jak zrobic kontrolke oleju ? Znajde w serwisowce schematy ktory kabel idzie do odpowiedniej kontrolki w zegarach(zegarow brak).
Sorry, za glupie pytania, ale ciezko sie przekopac przez 250 stron, a czas mnie troche goni...
Z gory dzieki
Pozdro !
Ostatnio edytowane przez Peter ; 12-08-10 o 02:14
daj se wiecej oleju i przekrec smok tylko, nie potrzeba Ci przekladki, ani tek blaszki do smoka. Napinacz wkrecasz az przestanie dzwonic, jak za mocno wkrecisz to bedziesz slyszal taki swist od tego ze slizg bedzie za bardzo dociskal lancuszek, wiec wtedy poluzujesz.
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
peter a odnośnie kontrolki oleju to jeden kabel prosto z czujnika a 2 z prądem znajdź w którejś kostce przy stacyjce
a ode mnie takie zapytanie
może ktoś podrzucić fotke ramki chłodnicy jak ma zrobioną??
Załóż przegrode, odwroc smoka powinno sie trzymac bez tej blaszki.U nas jeden latał bez przegrody mial wiecej oleju i panewa złapała.
gdzie i co trzeba zmostkować żeby pominąć czujnik przechyłu?
przy wtyczce z czujnika mostkujesz dwa zewnętrzne kable
Zielony i czerwony w szerokiej kostce.
StoppieHolix
jeszcze jedno pytanie z działu elektryka
które kable zmostkować w kostce od lewych przełączników żeby sprzęgło zmostkować nie mam przełączników żeby sprawdzić
Zakładki społecznościowe