Wpisujcie w temacie Wasze przerobki 636,mielismy piekny i obszerny temat ale szefostwo usunelo,wiec trzeba go odtworzyc.
NIE SPAMOWAC
Wpisujcie w temacie Wasze przerobki 636,mielismy piekny i obszerny temat ale szefostwo usunelo,wiec trzeba go odtworzyc.
NIE SPAMOWAC
Ostatnio edytowane przez kriszx ; 17-12-08 o 23:06
troche kiepsko ze zniknal no ale chuj
cos tam sie przeklepie przez zime samemu.
www.smfighters.pl
smfighters@gmail.com
no w koncu.
w tygodniu bede cos grzebal to zapodam opis swojej ciezkiej pracy
a teraz pytanie troche hujnie mam z tylnim cheblem slabo dziala trzeba na nie go stanac zeby zablokowac kolo. nie jezdzilem wczesniej inna 636 i nie wiem jak sie to ma do inych moto
na pompie mam trujnik i wszystko jest sterowane pompa sprzeglowom z zx7r moze ten trujnik cos nie tak przepuszca plyn albo nie wiem jakies podpowiedzi?
Tez mam przez trojnik i nozny jest zajebisty, nieporownywalnie lepszy niz w f4i, sprawdz klocki.
a jak podepne odme pod ten zawor recyrkulacji spalin,to wyjebac te sprezynki (blaszki) co sa w srodku tych zaworów?
czy je zostawic?
nie chce spawac w pokrywie,szukam obejscia tematu na spokojnie.
i czy po wymianie smoka nie zapala sie cisnienie oleju po dzwonach na prawo?
www.smfighters.pl
smfighters@gmail.com
o to cos mam kuba nie halo bo klocki whuj miesa maja moze sa zapieczone ale to znow by nie wracaly
moszna jak chcesz to ci opcham pokrywe juz przerobiona za jakies tam symboliczne piniedzy np 15000 hehe jak cie iteresuje to na pw
Ja nic nie odpinalem, porpostu pdolacyzlem i dziala.
Klocki moga byc chujowe, ja uzywam tylko niebieskich nissinow bo najlepiej hamuja.
http://moto.allegro.pl/item500213768...nja_2005r.html
oglądał ktos tą 636?? co o niej myslicie??
Zakładki społecznościowe