stacyjka stacyjką, immo jest w komputerze sterujacym, wiec to raczej jego trzebaby wymienic...Napisał es.r1
stacyjka stacyjką, immo jest w komputerze sterujacym, wiec to raczej jego trzebaby wymienic...Napisał es.r1
Tak, wymienić trzeba moduł - juz mam jeden upatrzony ale narazie szukam mniej kosztownej drogiNapisał OLO
Jak sie nie da (a wszystko wskazuje na to ze nie) to tylko to mi pozostanie.
Młody kiedys wspominal o jakims specu od modolow itp
arekqq
NO RULES || NO LIMITS
ernes ma d sprzedania hiss ale tylko tą częśc przy stacyjce. Jeżeli masz moduł sprawny to wystarczy dorobić kluczyk.
Hej Jony Walker How are you??
A wiesz gdzie cos takiego zrobią?? Dzwoniąc po dealerach dowiedzialem sie tyle ze jedynie jakbym miał jeden kluczyk to mogą dorobić drugiNapisał Sokół
![]()
Powiem tak. W salonie ci tego nie zrobią, musisz pytać w innym kierunku, na forum raczej też ci nikt nie da namiarów. Musisz podzwonić.
Hej Jony Walker How are you??
Stacyjka jest uwalona dołem a antenka troche pogruchotana ale jeszcze moze coś z niej będzie. Jak cos to sie odezwe![]()
fighter work never done
Raczej powinieneś szukać pomocy u kolesi ,ktorzy dorabiają klucze do samochodow moze ktorys bedzie mial program zeby zaprogramowac ci kluczyc.W samochodach robia takie rzeczy bez problemu.Tu moze byc problemem kabel zeby się podpiąć i oprogramowanie.Na pewno pomocy nie znajdziesz w autoryzowanym salonie HONDY
powodzenia
Niby jak antenka jest chociaz tylko troche uszkodzona to jest huja warta.. Tak cygan cos gadal..
słabo to wygląda
Zakładki społecznościowe