+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 156 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 1551

Temat: wszelakie problemy z F4 / F4i

Moderator Avatar OLO
    Ekipa
    Podstawowa Komórka Społeczna

Domyślnie

Cytat Napisał ERNEST
    Niby jak antenka jest chociaz tylko troche uszkodzona to jest huja warta.. Tak cygan cos gadal..
    no jak ktos widzial jak ona jest w srodku zrobiona to wie czemu, tam jest pelno cieniutkich kabelkow tworzacych petle indukcyjna, przerwanie ktoregokolwiek powoduje ze nie dziala..
    mowie Ci ze u nas ktos wylaczyl hissa w jeden dzien, zabral kompa i oddal z odlaczonym immo... to byl koles co sie takimi sprawami w autach zajmuje... dzwoniles gdzies do taqkich kolesi??? to bedzie najprosciej!

Użytkownik Avatar kosmo
    Motocykl
    ZXsexR 05' & pegaso 650
    Miasto
    świebodzin/poznań/dublin

Domyślnie

Cytat Napisał pigmool
    Cytat Napisał OLO
    Cytat Napisał es.r1
    szukaj stacyjke od wersji z USA -bez immobila !
    stacyjka stacyjką, immo jest w komputerze sterujacym, wiec to raczej jego trzebaby wymienic...
    Tak, wymienić trzeba moduł - juz mam jeden upatrzony ale narazie szukam mniej kosztownej drogi Jak sie nie da (a wszystko wskazuje na to ze nie) to tylko to mi pozostanie.
    sprawdz to ! http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M265174

Dawca Avatar ERNEST
    Motocykl
    SC28
    Miasto
    Ogorzeliny

Domyślnie Klocki do Fsporta

Jakie klocuszki mam kupic na tyl do Fsporta? Ktos cos gadal ze od EBC HH tarcza moze nie wytrzymac - peka czy cos. Wiec co polecacie?
    słabo to wygląda

Zbanowany
    Motocykl
    CBR 600 F3
    Ekipa
    OBSESSED RIDERS
    Miasto
    Zabrze

Domyślnie

ebc hh zalozylem teraz do f3 ale doswiadczenia z tym jeszcze nie mam...

Moderator Avatar Spidi
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

tarcze chłopakom padały ale to poprostu wina łabej wytrzymałości tarczy a nie klocków...
    Jak będziesz dawał na wolnej i brutalnie molestowął hebel to tak czy siak będzie sie przegrzewać i może w finale pękać.
    Czy miękkie klocki przedłużą jej żywot ciezo powiedziec- moga ale nie muszą...

Pewne jest za to że wszystkie miękkie i średnie klocki(szcególnie jak ktoś jeszcze nie ma perfekcyjnie opanowanego hebla i dusi moco) skończą Ci sie błyskawicznie i będzie kolejny wydatek na kolejne klocki...

Moderator

Domyślnie

na HH pekaja mi tarcze, teraz zalozylem zwykle EBC i narazie jest ok a jezdze tak samo
    Rycerze Hardcoru zawsze walcza do oporu!
    Nie ma Boga, jest Motór.

Użytkownik Avatar Ordi
    Motocykl
    R6 '07
    Ekipa
    STCrew
    Miasto
    Biłgoraj / Kraków

Domyślnie

Na EBC HH pękaja tarcze. Kup oryginalne Hondowskie Nissiny (ZŁOTE a nie niebieskie!!!). Zaplacisz troche więcej za nie, ale zaoszczędzisz, bo tarcza ci nie strzeli. Do tego będziesz miał spoko hamulce. Zwykłe EBC też dają radę, ale wystarczaja na 2 weekendy bo sie tak sypią - do tego będziesz miał uwalone pół motoru w pyle

Użytkownik Avatar baton
    Motocykl
    f4 00r / Pit bike
    Ekipa
    coś tam coś tam
    Miasto
    sieradz/ łódz

Domyślnie

wymien ta antenke, potem odkrec stacyjke i zapierdalaj do zwyklego kolesia ktory dorabia klucze ale komputerowo a nie racznie i bedzie gitara!!!

Użytkownik Avatar pigmool
    Motocykl
    CBR 954
    Ekipa
    OstraJazda.com
    Miasto
    Krk

Domyślnie

Na moje pętla indukcyjna znajduje sie w tym pierścieniu do okola stacyjki a ta czesc antenki jest nietknieta, troche połamana jest obudowa w dolnej części - tam wszystko zalane jest tą gumą, silikonem czy chuj wie czym dlatego mam nadzieje ze akurat antenke uda mi sie uratować.

Cytat Napisał baton Zobacz post
    wymien ta antenke, potem odkrec stacyjke i zapierdalaj do zwyklego kolesia ktory dorabia klucze ale komputerowo a nie racznie i bedzie gitara!!!
    Niestety sprawa nie jest az tak prosta, nawet maja problem zeby kluczyk (bez immo) dorobić bo jest dosc dlugi i surówki nie mają... Ale spoko juz jest jakies światełko w tunelu wiec myśle ze dam rady.
    Dzieki za pomoc. PZDR

Użytkownik Avatar baton
    Motocykl
    f4 00r / Pit bike
    Ekipa
    coś tam coś tam
    Miasto
    sieradz/ łódz

Domyślnie

no nie wiem jak tam chcesz, jak ci sie uda uratowac antenke to dobrze a jak nie to kup dobra.w takim razie kiepskich macie tam fachowcow ze nawet surowki nie maja... u nas to nie ma z tym problemu, kumpel nawet dal mu ostatnio kluczyk do ducati z hissem i zapytal sie tylko czy jest immo i ktory rocznik i za 5 godzin juz mial gotowy kluczyk...
    powodzenia zycze

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia