-
Użytkownik
-
Użytkownik
ktos juz to zakupil, wyprobowal? Bo chce zalozyc do f3.
-
Użytkownik
a co tu probowac robi robote i tyle zajebiste wykonanie itp.nie kupowalem od tostera ale widzialem jego klipy i sa wykonane rewelacyjnie.szkoda ze niemozna takiego czegos zalozyc do mnie.
-
Dawca
a ja jakos nie mam przekonania do tych clipow, jak patrze na nie to mi sie wydaje ze nie utrzyma kiery
-
Dawca
suru jak niemozna zalozyc jak mozna, mialem lipy ale te inne od tostera, wykonanie ok, tylko wydają się strasznie delikatne, no ale dawały rade , jedyny mankamentem byly rurki , strasznie cienkie i od opadania z koła się gieły
Jazda na gumie BEZCENNE
-
Użytkownik
Rurki miałes aluminiowe teraz sa stalowe duzo chłopaków na nich lata ja sam tez sa zajebiscie wytrzymałe i dobrze trzymaja kiere!!!!!!!!!!!!
-
Użytkownik
chodzi mi o clipy takie jak w poscie pod szeroka kielnie bo u mnie nad polke nie dam poniewaz jak obnize moto o tyle to przy zejsciach z gumy bedzie blotnik napierdalal w chlodnice a takiego clipa nie wlozysz pod polke
-
Użytkownik
a prada prawda mozna byłoby ewentulanie zmniejszyc wysokość clipa !! Pomysle o tym
-
dało rade zmniejszyć wysokość? i jak to rozwiązać w 954 bo mam oryginalne clipy pod półką i chyba bedzie trzeba lagi wysunąc troche.
-
Użytkownik
prawie 2 cm bez milimetra
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia