jak ma ktoś założone clipy od tostera prosze o foty jak to wygląda na moto bo się zastanawiam nad kupnem
jak ma ktoś założone clipy od tostera prosze o foty jak to wygląda na moto bo się zastanawiam nad kupnem
Dzisiaj założyłem clipy pod prostą kierę od Tostera do 929 2000r. Musiałem wysunąć lagi do góry jakieś 4cm. Orientuje się ktoś czy wpływa to na jazdę?
Postaram się wrzucić foty jak tylko zamontuję nową kierę.
Czuję, że braknie mi przewodu hamulcowego. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem czy pozostaje tylko zakup nowego przewodu?
Ostatnio edytowane przez Pitu ; 17-10-10 o 15:01
Pitu daj zdjecia bo jestem ciekaw jak to wyglada w 929.
Czapla
www.yamaha-czesci.motolagow.pl
www.kawasaki-czesci.motolagow.pl
4cm to juz w chuj roznicy bedzie odczuwalne
ja mam u siebie opuszczona na lagach i jest git nie odczuwam wyraźnie wpływających na komfort jazdy zmian![]()
Hrupek ile masz opuszczone jesteś w stanie zmierzyć?
nie wiem ile jest dokładnie opuszczone może ok 3 cm, dolna półkę mam opuszczona do końca tego zgrubienia co jest na środku lagi, wiesz o co mi chodzi?
Założyłem prowizorycznie tanią kierownice, tak to mniej więcej wygląda. Niestety trzeba sporo wysunąć lagi.
3.JPG4.JPG1.JPG
Tutaj podniosłem trochę clipa ale boję się, że może się to źle skończyć (wystaję ok 5mm ponad lagę)
Co o tym myślicie? Dać sobie siana z prostą kierą i zamontować clipony czy usztywnić zawieszenie na maksimum i modlić się żeby błotnik nie zaatakował chłodnicy?
5.JPG
rozjebiesz przednim kolem chlodnice, ja taki numer odwalilem w mojej bylej f2 i musialem kleic.
Czapla
www.yamaha-czesci.motolagow.pl
www.kawasaki-czesci.motolagow.pl
czapla czemu te moje risery nie pasuja?bo półka wyglada prawie identycznie
Zakładki społecznościowe