Nie podejdą!!! Ja musiałem lagi zmieniać. Miałem te 2 tłoczkowe.
Nie podejdą!!! Ja musiałem lagi zmieniać. Miałem te 2 tłoczkowe.
SPRZEDAM DT125 NA CZĘŚCI!!! TANIO! OKAZYJNIE! PEWNIE! SZYBKO! JAK W ERZE kurwa...
Ty nie miales fzr 500? bo pamietam, ze czytalem na jakims forum, ze bez problemow. jak masz racje, to zwracam honor![]()
"strasznie mi z tego powodu wszystko jedno..."
No to mówcie czy pasują czy nie bo do roboty poszedłem i nie wiem czy kupować za wypłatę czy nie... I nie zwracajcie uwagi na błędy jakby coJa mam FZR 600 3He z soczewką więc mówcie
![]()
ale Ty masz teraz 4ro tloczkowe zaciski, i te od r6 podejda bez zadnych zmian. a nam chodzi o zmiane z dwutloczkowych (3he 89-90) na czterotloczkowe![]()
Kukwa.... Juz sam nie pamietam. Mam kompletne lagi z załoźonymi 2tłoczkowymi. Dzisiaj przypasuje 4-ro.
SPRZEDAM DT125 NA CZĘŚCI!!! TANIO! OKAZYJNIE! PEWNIE! SZYBKO! JAK W ERZE kurwa...
No trzeba bo czasu nie ma Aivarsie, nawet kartonu żadnego nie mam...![]()
A więc odkopuję temat bo nikt nic nie działa-nieroby!!!!
mojej coś sie pojebało bo z dobre 3 (może 4) miechy temu odpalała normalnie i jeźdźiła, i tu się zaczyna. Pewnego dnia polatałem i zostawiłem, nie chciała już odpalić więc się do niej nie dotykałem. ostatnio nawet zajrzałem do niej i ujrzałem ę nie ma kompresji na 2 garach.
I co teraz FZRo maniacy?? Powiecie mi cos na ten temat?? Zabiłem ją kurwe szmatę??
Pozdro![]()
Zakładki społecznościowe