troche tam ucze sie stopali i wlasnie pytanie tego sie tyczy czy zmienialiscie albo jakos usprawnialiscie itp. hamulce w swoich moto??
troche tam ucze sie stopali i wlasnie pytanie tego sie tyczy czy zmienialiscie albo jakos usprawnialiscie itp. hamulce w swoich moto??
Jestem biały i jestem bardzo dumny. Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny!
spidi wstawil sobie stalowe przewody i mowi ze lepiej.
ale ogolnie kiera prosta wymiata.
ja mam u siebie prosta kiere przewody w oplocie a zeby bez problemu poderwac dupe musialem wymienic opone![]()
"Cokolwiek ludzki umysł może pojąć, może być osiągnięte"
a klockow, tarcz i chuj wie czego tam jeszcze nie ruszaliscie??
a co do kierownicy to pozostane narazie przy orginale bo jak narazie nie chcem zdejmowac plastikow itp.
pozdro
dobra oponka to podstawa
co do kiery zgodze sie z puszkiem,szeroka to inna bajka trudniej zalapac shimme (tyczy sie i stopali jak i gum)bynajmniej ja to tak odczuwam..
a jesli juz niemasz checi na szeroka a chcesz sie konkretnie w stopale bawic polecam zalozenie amorka skretu...
oponke mam nowa....myslalem ze jak naucze sie smigac na przednim to oszczedze troche na tylnej oponie ale widze ze jeden chuj bo przewody trza kupic i jak mowicie amor to wole juz latac na dwoch kolkach;P...ehhe
a tak powaznie to radzicie przewody nowe kupic czy jakos uzywke??
929 ma i tak kozacki hebel z przodu i nie trzeba nic przerabiac.
Nie szkoda wam paliwa na palenie tych opon... ?!
do stopali podstawa to naprawde dobra guma- nowa to nie wsyztsko... musi być z bardzo dobrej mieszanki(miekka- szybko sie zużywaale zajebiscie trzyma)
i to w zasadzie wystarczy żeby śmigać ale nie znaczy że nie moze byc lepie- przy zwykłej kierze amor skret bywa zbawienny, szczególnie jak zaczynasz atakowac stopale z wiekszych prędkości(powiedzmy większych niz 50 ale i przy tylu można sie spocić czasami...)
przy prostej nie zaszkodzi ale nie jest niezbędny dopóki robisz stopale z w miare normalnych prędkosci
stalowe przewody, dobry(racingowy) płyn hamulcowy i dobre klocki to rzeczy które napewno nie zaszkodzą ale przy sprawnych hamulcach(a w 929 są jedne z lepszych jakie można mieć w sportowym moto) nie są niezbędne
ogolnie do stopali nie potrzeba nic rozbic tylko wyposazyc sie w amorek skretu... wiadomo ze takie dodatki jak oploty czy racingowe klocki ulatwiaja nieco zadanie ale ogolnie 90% sportowych moto w oryginale daje rade... a 929 to juz wogole miodzio do stopali wiec tylko zainwestuj w amorek bo ja juz sie nauczylem niedawno zreszta ze przydaje sie amor![]()
to trza teraz kaske odkladac na amorek...............macie moze jakis konkreny na mysli??
Zakładki społecznościowe