+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 61 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 607

Temat: stopale??

Dawca Avatar nowakR6
    Motocykl
    R6 & R1 & 636 gone, K9 1K
    Miasto
    Stoklosy

Domyślnie

tez sie podlacze.

r6 + michelin power race + hyperpro rsc = mysle ze dobry zestawik

atakuje stopale z 40-50kmh no i wychodza wychodza tylko problem tkwi w tym ze czasami nic nic i dopiero zlapie do zatrzymania, a czasami od razu wchodzi wysoko i musze odpuszczac bo speed jeszcze jest i nie chce zrobic salta do przodu * jak robie...? przenosze ciezar do przodu i hebel.

- kwestia wyczucia hamulca i przeniesienia ciezaru do przodu tak zeby to jakos unormowac?

* jak sie przelamac i jak wyczuc hamulec zeby lekko odpuscic/docisnac i zrobic dluzszego stopala?

Użytkownik Avatar młody125
    Motocykl
    CBR 600 White Power!!!!
    Ekipa
    370/A-G/Pakosh Bros.
    Miasto
    J-Lce

Domyślnie

wydaje mi sie ziomuś ze 40-50km/h na r6 i atak na stopala to troszku za mało ja swoją nsr-ke stawiam z 80km/h i wchodzi bez zadnego ale wiec jak cos to dawaj troszke szybciej!!!pozdro szerokij drogi yo

Moderator Avatar Spidi
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wszystko kwestia treningu i ćwiczeń... nie ma tu żadnych ukrytych sztuczek- trzeba to wyjeździć...
    a co do prędkości to i z 50km/h można zrobić spokojnie 10-15 metrów nie będąc nawet w połowie takim specem od przodów jk Raptowny(wbrew pozorm na początku nawet jest ąłtwiej bo okolice balansu na dużej predkości są dość "przerażające" a na mniejszej łatwiej sie przełamać...)

Użytkownik Avatar młody125
    Motocykl
    CBR 600 White Power!!!!
    Ekipa
    370/A-G/Pakosh Bros.
    Miasto
    J-Lce

Domyślnie

przyznaje masz racje!!!!to tylko kwestia treningu.Ja zaczynałem tez od małej predkosci a teraz to daje z 80(fakt to nie dużo ale jak lece wiecej niz 80 to moja lala juz nie chce podnosic swojej pupy do góry) co tu duzo mówic 3a CWICZYC!!!!!pozdr 4 Spidi

Świeżak
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Napisał Młody
    jesli o stopale chodzi to mi robi sie je duzo lepiej na seryjnych kierownicach, tak ze to chyba kwiestia gustu. Teraz mam szeroką i czasami jak atakuje z duzej predkosci to tez lapie szime, tyle ze z szeroką jest ona do opanowania.
    powiem tak - jak w fajerze zmienilem kiere tez mi sie chujowo na przednim jezdzilo, ale sie przyzwyczaisz i nie bedziesz chcial innej wstawiac.

szima fakt - ja tez zlapapelm pare razy na prostej, nawet niedawno - ale delikatna, na zwyklej jak zlapalem raz taka to sie wyjebalem, a na prostej jest luzik.

ogolnie prosta wymiata.

Użytkownik Avatar Skiba
    Motocykl
    F4i
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Puszek ( Pan zapłon ) bo Ty zanim motor postawisz na dobra wysokość wytracasz cała prędkośc.... jednym słowe opierdalasz się!!!!
    Ja mam pilot sporta z przodu i trzma sie zajebiscei a no i jakieś tam klocki zwykłe i jakoś tam to daje rade

Użytkownik Avatar Miaziu
    Motocykl
    KTM 690 SM
    Ekipa
    Banda Huja
    Miasto
    Stalowa Wola

Domyślnie

Skiba, a co powiesz o stopalach na F2 ? Ja troche próbowałem ale wyżej podniose i kontrolka ciśnienia oleju się zapala

Moderator Avatar Krystian
    Motocykl
    F4i
    Ekipa
    A.T.B
    Miasto
    ok.Wschowa

Domyślnie

Cytat Napisał Miaziu
    Skiba, a co powiesz o stopalach na F2 ? Ja troche próbowałem ale wyżej podniose i kontrolka ciśnienia oleju się zapala
    dolej oleju nad stan z 0,7l

Użytkownik Avatar Skiba
    Motocykl
    F4i
    Ekipa
    BadBoyz
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie mam kontrolki oleju ale stoppale robi sie fajnie

Użytkownik Avatar Erni
    Motocykl
    chwilowo nic
    Ekipa
    STCrew
    Miasto
    Biłgoraj

Domyślnie

Cytat Napisał Miaziu
    jak sie zapala to nie jezdzij na przodzie.

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia