Ciota nie umie jechac prosto !! ! ! ! ! ! ! ! i używa HB !! ! !
Ciota nie umie jechac prosto !! ! ! ! ! ! ! ! i używa HB !! ! !
ej no nikt nic nie lata? Jakies foty cos? Kurwa nie opierdalac sie!
Wheelies n dro
Ja w sobote lece na tor odsniezonyjuż sie doczekać nie moge
oby było lepiej niż ostatnim razem - wybity palec
![]()
Ja dzisiaj latałem po lesie ale chujówka jest na tym śniegu i jedyne foty jakie moge dać to obdartej łydki i obitego piszczela
Jak przez pare dni będzie taka pogoda jak dzisiaj to w następnym tygodniu na torze będzie można już polatać![]()
Shut up bitch swallow
Potrzebujesz w życiu jedynie dwóch rzeczy – WD-40 i taśmy klejącej. Jeśli coś się nie rusza, a powinno, użyj WD-40. Jeśli coś się rusza, a nie powinno, użyj taśmy klejącej
No i no i? Gdzie te foty z weekendu?
Wheelies n dro
W sobote było ostro tor lekko odśnieżony ale ziemia i tak zamarznięta wody syfu lodu od groma gleb chyba z 10 po 5 minutach każdy był już tak ujebany że nie było mowy o jakiś fotach szkoda że fotografa nie było jakiegoś chłopaki fajnie mają tor pod samym domem
no i na sam koniec cr zgasała i powiedział huj ci w odbytpchałem z 200m w sniegu po kolana :/
dzisiaj zaczełem rozbiórke gaźnik z piaskiem w środkuno i zdjełem dekiel górny trzeba tłoka zmienić co by w sezonie spokój był
![]()
Shut up bitch swallow
Potrzebujesz w życiu jedynie dwóch rzeczy – WD-40 i taśmy klejącej. Jeśli coś się nie rusza, a powinno, użyj WD-40. Jeśli coś się rusza, a nie powinno, użyj taśmy klejącej
Zakładki społecznościowe