+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Temat: Trop na złodziei motocykli.

Dawca Avatar wojtas
    Motocykl
    600RR
    Miasto
    Świebodzin/Poznań

Domyślnie

to jest pojebane.. maja nr, marke, kolor i nie potrafia z tym nic zrobic. to po chuj w ogole rejestrowac samochod? w norwegii mialem sytuacje, ze zastawil mnie jakis koles na parkingu, stal w niedozwolonym poza tym i kanary na rowerach na podst blach w ciagu 5 min mieli telefon komorkowy kolesia, zadzwonili, wyjasnili sytuacje i sciagneli go do auta w ekspresowym tempie.

kazda sprawa, ktora wymaga odrobiny wysilku jest u naszej pedalskiej polisji od razu skazane na porazke

Domyślnie

Cytat Napisał wojtas Zobacz post
    to po chuj w ogole rejestrowac samochod?
    żeby móc wysłać Ci zdjęcie z fotoradaru,bo tylko do tego się nadają.Ustać w krzakach i robić foty.

Dawca
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A potem kazdy sie dziwi ze nikt w naszym kochanym kraju nie lubi policji....... ukradna ci sprzet na ktory mzoe wziales kredyt, na ktory moze pracowales latami... oni maja to w pizdzie siedza w papierkach bo po chuj szukac jakis zlodzei? potem wiezc ich na dolek, jakies przesluchania, papiery.. lepiej isc 3 malolatow zgarnac za palenie blanta czy babcie za przechodzenie w niedozolonym miejscu..

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Ja juz nie chce poraz pietnasty przypominac jak to u mnie bylo ,jak zajebali motor,i policja nie dość ze robila gowno,to z Bełchatowa nawet nie powiadomili tego samego dnia ze skradziony motor byl widziany.Jak bytsmy sami nie wzieli sprawy w lapy to by sie nie znalazl.

Co do tych gosci,to na policje nie ma co liczyć.I tak goscie w huj maja odwagi i bezczelu,że tyle motorów już zajebali i stali sie na tyle rozpoznawali.Jedyna opcja jest zrobić jakąś podpuche,rozeznac sie jakie motocykle najbardziej im schodzą.Wystawić w okolicy ,w dobrej monecie,napisac,że mozliwość przejechania sie,zaprowadzenia na miejsce,nawalic sciemy,że zalezy wam na sprzedaży i huj czekać.I może by wpadli.Psy w wiekszych miastach stosuja juz samochody pułapki,stawiaja w najczęsciej kradzionych miejscach fury niekoniecznie drogie,i czesto łapia skurwysynów.

Kolejny motyw to wystawic moto na noc przy podwórku z kartka sprzedam,i troche sie poczaić..
    Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
    http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg

Użytkownik
    Motocykl
    F2rr
    Miasto
    Rzepin

Domyślnie

Cytat Napisał _Misiek_ Zobacz post
    Ja juz nie chce poraz pietnasty przypominac jak to u mnie bylo ,jak zajebali motor,i policja nie dość ze robila gowno,to z Bełchatowa nawet nie powiadomili tego samego dnia ze skradziony motor byl widziany.Jak bytsmy sami nie wzieli sprawy w lapy to by sie nie znalazl.

Co do tych gosci,to na policje nie ma co liczyć.I tak goscie w huj maja odwagi i bezczelu,że tyle motorów już zajebali i stali sie na tyle rozpoznawali.Jedyna opcja jest zrobić jakąś podpuche,rozeznac sie jakie motocykle najbardziej im schodzą.Wystawić w okolicy ,w dobrej monecie,napisac,że mozliwość przejechania sie,zaprowadzenia na miejsce,nawalic sciemy,że zalezy wam na sprzedaży i huj czekać.I może by wpadli.Psy w wiekszych miastach stosuja juz samochody pułapki,stawiaja w najczęsciej kradzionych miejscach fury niekoniecznie drogie,i czesto łapia skurwysynów.

Kolejny motyw to wystawic moto na noc przy podwórku z kartka sprzedam,i troche sie poczaić..
    i umawial bys sie na ogladanie motoru z zainteresowanymi? ktos by faktycznie chcial kupic, przyjechal 500km i co?? nie dosc ze zlodziej nie zlapany to jeszcze wpierdol by sie wylapalo...

Dawca Avatar Helmut
    Motocykl
    1L-364ml
    Miasto
    Mińsk Maz

Domyślnie

edit: z wami to tak zawsze
    Ostatnio edytowane przez Helmut ; 03-07-09 o 21:23
    coś bym odjebał ale nie wiem co!!!

Świeżak Avatar Seboo
    Miasto
    Lubań

Domyślnie

Tak, piszcie to tutaj, oni na pewno tego nie przeczytają bo nie mają internetu, mieszkają w piwnicy i jedzą kamienie... Pomysł dobry, ale do ugadania między sobą przy piwku a nie tutaj.

PS. Wiem, już spierdalam

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Nie no fakt magnes tego nie przewidzialem

To może poprostu ,troche kosztowne i pracochlonne ale,poszukac ofert samych motocykli sportowych z lubuskiego,i po dzownic do ludzi,że kręcą sie tacy i tacy typkowie jeden ze szrama na ryju,zawsze oglądaja motor i nie biora,jeżdżą t4,i w razie jak by ktos mial z nimi stycznośc,to raz,żeby uważali dwa zeby dali znac.Czy coś w tym stylu.A pryz okazji troche wiary mozna ostrzec.Chyba w miare skuteczny sposób bo goscie na pewno z allegro wylapuja oferty.Jeżeli ktos rzeczywscie dał by znać, trzeba by zawinąć do koleszki, nocke przeciesiedz i pewnie byście ich zastali jeżeli działaja tak samo schematycznie.
    Ostatnio edytowane przez _Misiek_ ; 04-07-09 o 11:05
    Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
    http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg

Dawca Avatar Bandzior
    Motocykl
    wykurwisty tramwaj + kawasaki green '08
    Ekipa
    badass dickhead squad
    Miasto
    Down under / Sydney

Domyślnie

Dodatkowe info w temacie, tym razem K7 750:

http://www.szajba.eu.org/?q=content/...i-gsx-r-750-k7

Edit:

Podobny VW T4 był widziany w dniu 7.07 ok godz 13:15-13:30 przy górnej części dworca PKP w Szczecinie. Dwaj mężczyźni awanturowali się z innym kierowcą (czym zwrócili na siebie uwagę). Byli starsi, opis nie zgadza się z rysopisem. Rejestracje ZS.
    Ostatnio edytowane przez Bandzior ; 10-07-09 o 16:50
    badmotherfucker

Dawca
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

pol Polski ich szuka Ale ludzi na taka kase dymaja ze nie zdziwie sie jak ich predzej czy pozniej w lesie znajda.... ktos na nich trafi w koncu

+ Odpowiedz na ten temat

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia