hmm w sumie to tez bede robic do k1 750 klatke.. ale z ciekawosci zapytam o kase?
hmm w sumie to tez bede robic do k1 750 klatke.. ale z ciekawosci zapytam o kase?
Info na www.surface56.com dzial ''butik''
Cygan a jak robisz te mocowania przy osi wahacza? Toczysz czy po prostu dospawujesz do kawałka rurki dekielek - żeby przykręcić nakrętkę ?
a nie na wylot sruba????
PS. wczoraj spotkałem klesia ze studiow i pracuej w firmie sprzedajacej tworzywa sztuczne : teflony erlatony i inne gowna...umowielem sie z nim na przyszly tydz..i mysle ze bede mail mozliwosci.....zalatwienai taniej... jak cos bede wiedzial dam info
siemanko czy zrobił by ktos klatke na owiewki do thundercata ?? ?? ??
Przywitaj sie damian to raz.
Dwa, gadalem w sobote z chlopakiem z radia er i mowil ze w swidniku sporo osob szykuje szpeje do gibania.. w czerwcu ma organizowac jakies cos na miescie i zapraszal. Gdzie mieszkasz konkretnie?
a klatka do kota na plastiki bedzie za jakis tydzien u nas robiona najprawdopodobniej wiec jak chcesz wpasc obadac temat to sie kontaktuj sie na pw.
Pushing my luck. Got better hobby? | www.facebook.com/motocentrum | www.centrum.fm/moto
jakby co to moze i bym zrobił do thundercata klatke ale na owiewki to dużo komplikacji i sie przyłożyć trzeba
ja robie z kwasówy jak chcesz iwedzieć wiecej podbij na PRIV
a jakby co to koleżka moze za jadnym zamachem i synchro zrobić
ile za synchro spiewa?
sorry za offtopic.
Pushing my luck. Got better hobby? | www.facebook.com/motocentrum | www.centrum.fm/moto
zalezy jakie moto
EDIT:
to i moja jakaś wariacja
klatka do 900rr moto TADKA z forum
Ostatnio edytowane przez Łukaszenko/Pansio ; 17-03-07 o 18:52
Pansio zakładać sie nie będe ale pewien jesteś że nie będzie przycierął przy brutalniejszych zejściach z gumy spodem klaty?? Troche nisko to jest...
Zakładki społecznościowe