Nie ma na pewno ani jednego motocyklisty z Warszawy i okolic który by powiedział:
Kto to ? ja go nie znałem...Był super człowiekiem i nie zależnie od rodzaju grup motocyklowych był lubiany przez wszystkich...
Nie ma na pewno ani jednego motocyklisty z Warszawy i okolic który by powiedział:
Kto to ? ja go nie znałem...Był super człowiekiem i nie zależnie od rodzaju grup motocyklowych był lubiany przez wszystkich...
Prędkość nic nie znaczy jak nie masz nad nia kontroli
Kiedyś skończyło mi się paliwo w motocyklu pod kółkami. Wlazłem do środka i pytam kto mi pożyczy trochę wachy żebym chociaż do stacji dojechał. Zanim ktokolwiek się odezwał (nikt się nie odezwał) Grzesiek leci z bańką po wodzie i dokumentami od swojego samochodu....
Niech śpi spokojnie.[*]
PLUS i MINUS to jedyne co widzę, ZAWSZE i NIGDY to jedyne co słyszę.
Nie znałem go .... cóż ... zawsze jest tak, że ci najlepsi najfajniejsi i naj ... idą pierwsi ....
[*]
POKONAŁEM ANOREKSJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FZR 4JH - sprzedaję na części - RUF AN
Naprawde wporządku gość miałem przyjemność kilka razy z nim rozmawiać. Poprostu brak słów [*]
Pić pierdolić nie żałować bida musi pofolgować po ziemi lekko stąpać i fujare często kąpać
Ostatnie 2 miesiące przypominają mi epidemię. 4 śmierć bliższych lub dalszych znajomych od 2 m-cy... Każdy jeździ, każdy jest "podatny". Mam dość.
"po co Ci motor na dwóch kółkach... i tak ciągle na jednym jeździsz..."
Dlatego ja już nie jeżdzę....
[*]
www.OstraJazda.com
www.patrolilkowice.com
![]()
"...Panie dodaj mi otuchy, za każdym razem kiedy czuję oddech kostuchy..."
Nie jeździliśmy na motorach. Griszka był kapitanem naszej starej porypanej drużyny w darta - "Słabocelnych". Swego czasu spędziłem u Niego w 2OO więcej czasu niż w jakimkolwiek innym miejscu. Właśnie się wybieraliśmy do 2OO odświeżyć wspomnienia.
Nie mogę w to uwierzyć...
Teraz Św. Piotr będzie zamawiał tosty, kiełbę i herbatę???![]()
Żałuję, że go nie zdążyłem poznać.
[']
StoppieHolix
Tak czytam Wasze posty, widze, że Grisza był naprawdę Wielkim człowiekiem i zostanie zapamiętany przez setki osób. Chyba o to chodzi, aby pozostawić po sobie jakiś ślad.... a tu kazdy ma go w sercu.
...ale czemu tacy ludzie tak szybko odchodzą ?
[*]
24Serwis - serwis komputerowy na dojazd (793 055 520)
Przykro mi tak, że nie mam słów.
Człowiek legenda i część histori tego miasta. Wspaniały człowiek, wesoły facet. Tandeciarz i klimaciarz.
Jeszcze niedawno bawiliśmy się na jego urodzinach, jeszcze niedawno chciał mnie sprzedać za 2 dychy z moimi grzeszkami mojej dziewczynie, a dziś go nie ma...
Ta nora - Dwa Koła... Nawet jak przetrwa to i tak już nie będzie to to samo...
Szkoda mi Cie Grisza![]()
zakłucony pokój ludziom dobrej woli...
sprzedam dekiel sprzęgła do sc33
Zakładki społecznościowe