Pompa R1 (nie radial, na pompie wybita cyfra 14, co to oznacza ?) + przewód china + zacisk 929- bardzo miękki hebel, łapie dopiero przy kierze, zapowietrzony czy pompa nie wyrabia ?
Pompa R1 (nie radial, na pompie wybita cyfra 14, co to oznacza ?) + przewód china + zacisk 929- bardzo miękki hebel, łapie dopiero przy kierze, zapowietrzony czy pompa nie wyrabia ?
zapowietrzony........
na pompie masz napewno jeszcze jest napisane 1/2 albo 5/8, teraz nie pamietam jaka jest pompa w starej r1
5/8 jest w tej pompie od r1 nie radialnej. A Jak miała by nie wyrobić jak ona seryjnie robi na 2 zaciski z czterema tłoczkami![]()
Dobra dobra, pany jest gitara. Chodzi idealnie.
Mam pytanie ...bo do tej pory wydawało mi sie ze pod HB mam pompe z zx6r 19mm (czarna) bo tak to wizualnie wyglada ale pod spodem pisze 11/16 czyli 17,4mm ? pytanie moze były jakieś wyjątki no i jesli nie to czy jest sens zmieniac teraz na brembo 16mm bo różnica moze byc nie wyczuwalna :/
Tak jest. 17mm. Zmieniaj na 13mm.
StoppieHolix
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
Jest w stanie ktoś ogarnąć mocowanie na drugi zacisk do K8 750 ?
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
hb 13mm magury nie odbija tłozcek co moze byc??
Hasta la Victoria Siempre
W pompie czy w zacisku?
Profilaktycznie wyczysc gaznik i ew sprawdz czy wiatrak swiecy nie gasi i czy pompka iskre podaje.
Jak nie pomoze to na 100% kapsztyfikator w cyberdesie zablindowany.
Zakładki społecznościowe