+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 43 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 423

Temat: Kto wali w chuja?

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie Kto wali w chuja?

Temat taki napewno się przyda. Zakładam za namowa kilku chłopaków.
    SP to nie jest pierwsze lepsze forum o niczym. Mamy tu sobie ufać i jakiekolwiek walenie w chuja nie przejdzie. Obojętne czy chodzi o kasę, baby czy o cokolwiek innego.

Na początek MAJO. Kiedy masz zamiar oddać kasę Zającowi??? Wiem o tym od około pół roku. Tylko dzieki Zającowi miałeś buraku spokój tak długo, bo cały czas chciał dac Ci szansę. Ten czeka na kasę, a ty w najlepsze sie bawisz na imprezach, sprzedajesz, kupujesz i udajesz, ze wszystko w porządku. Za coś takiego powinieneś mieć dawno oklepanego ryja. Ban to za mało.
    Masz coś na swoją obronę, pacanie? KIEDY ODDASZ MU KASĘ?!
    StoppieHolix

Zbanowany
    Motocykl
    CBR 600 F4 '00
    Ekipa
    Zacna w chuj
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

taka mala sugestia - moze przeniesc ten temat do o wszystkim i o niczym?
    na chuj maja to swiezaki czytac?

Zbanowany
    Motocykl
    FAJERA i 600rr
    Miasto
    Puławy

Domyślnie

Wisze Zajacowi polowe kasy za silnik- i to jest fakt, popelnilem blad ze nie oddałem kasy popelnilem nie fair, sprzedalem i kupilem dziesiatki rzeczy na forum i nikt nigdy nie mial problemu.Na dniach dostanie przelew, mam nadzieje ze bede mial go osobiscie spotkac przeprosic i wypic .

Użytkownik Avatar Redzi
    Ekipa
    bida
    Miasto
    ostrowiec once again

Domyślnie

Cytat Napisał Chudyy Zobacz post
    wysłałem chudyy-emu wydech, kase miał przelać odrazu na drugi dzień, potem zaczoł przeciągać a w końcu wogóle nieodpisywac na priv ani na gg ale jak napisałem do niego na gg z innego numeru niż mój to odrazu odpisał. kase w końcu przelał, zamiast jeden dzień czekałem miesiąc. tłumaczył sie różnymi problemami, ale wystarczyło napisać stary mam problem przeleje ci napewno za tydzień a nie ukrywać sie i nie odpisywac na wiadomości. zaufałem gościowi i wysłałem wydech a potem ja mam sie wkurwiać i niewiedzieć czy wogóle mi zapłaci?

Zbanowany
    Motocykl
    CBR 600 F4 '00
    Ekipa
    Zacna w chuj
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

tak redzi przyznaje bez bicia - bylo dokladnie tak jak redzi mowi. ostatecznie chyba sobie wszystko wyjasnilismy i mimo faktu ze wyszlo jak wyszlo to sprawa zostala zalatwiona.
    przyznaje - polecialem w chuja
    jak bedzie dane nam sie kiedys spotkac to stawiam flache zeby nikt do nikogo urazy nie zywil (czy jak to tam sie pisze)

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Napisał Redzi Zobacz post
    wysłałem chudyy-emu wydech, kase miał przelać odrazu na drugi dzień, potem zaczoł przeciągać a w końcu wogóle nieodpisywac na priv ani na gg ale jak napisałem do niego na gg z innego numeru niż mój to odrazu odpisał. kase w końcu przelał, zamiast jeden dzień czekałem miesiąc. tłumaczył sie różnymi problemami, ale wystarczyło napisać stary mam problem przeleje ci napewno za tydzień a nie ukrywać sie i nie odpisywac na wiadomości. zaufałem gościowi i wysłałem wydech a potem ja mam sie wkurwiać i niewiedzieć czy wogóle mi zapłaci?
    PW od MarkaCBR (dajcie chłopu ten dostęp w koncu!):
    Cytat Napisał Marekcbr
    Widziałem dobry temat. Nie moge tam napisac ale w wakacje Chudyy polecial ze mna whuja kazał za klatke przelac kase i fotkach cos innego niz wysłał czekałem na klate i wydech 2 miesiace przysłał jakies obsmarkane niepasujace gowno sroby zamiast drobono zwojowe to kawałek prenta ucienty i sroba zaspawana. Jak go podaniałem z klatka to gadał ze cos tam itp. Potem zadzwoniłem jak przyszło i gadam ze chche przynajmniej 150zł spowrotem na konto i gada ze ok i kasy jak nie bylo tak nie było....
    StoppieHolix

Dawca Avatar zajac
    Motocykl
    f2 i dycha
    Miasto
    Ogorzeliny

Domyślnie

A co ja na to?
    Hmmmm, silnik poszedł jakoś na początku marca, pół kasy dało w czerwcu, a reszty ni ma. nie było mowy o żadnych ratach, miał być silnik sprawdzony i zapłacony. Jeszcze wysyłkę załatwiłem za flaszkę przez znajomego.
    Nie ma mowy, przypierdoli !!!

Użytkownik Avatar Młody
    Motocykl
    F4i
    Miasto
    Ostrołęka

Domyślnie

Cytat Napisał Chudyy Zobacz post

Zamówiłem u Chudego ertalon...
    ...tego samego dnia przelewem internetowym wpłaciłem kase na konto i otrzymałem obietnice wysyłki dnia następnego. Nie wysłał ertalonu przez tydzień, czymś tam się tłumacząc. Może to i dobrze pomyślałem, bo w międzyczasie znajomy zadzwonił, że też wziąłby kawałek więc domówiłem u Chudego prosząc aby wysłał jedną paczką.... Specjalnie wstrzymałem się z przelewem za drugi kawałek do momentu aż da znać że wysłał. Nie wysyłał bo stwierdził że nie ma hajsu, wiec zrobiłem drugi przelew i otrzymałem obietnice wysyłki dnia następnego tj 20.01. Do dziś nie mam paczki i nie wiem czy już mam sie wkurwić czy nadal cierpliwie czekac?
    Nie szkoda wam paliwa na palenie tych opon... ?!

Użytkownik Avatar musi88
    Motocykl
    f4i, senda
    Ekipa
    Green Team
    Miasto
    ŁDZ

Domyślnie

qrwa zna ktos Chudyy-ego??

Zamowilem u niego clipony 4 stycznia. Zrobilem tego samego dnia przelew na konto. Do tej pory nie dostalem paczki z kiera Mialem dostac paczke w zeszlym tyg. Ale nie doszla.
    Pisalem PW nie odpisal wiec zadzwonilem do Niego przedwczoraj... Tlumaczyl sie ze jakis gosc kt mu wycina clipy jest w szpitalu i ze nie moze teraz odebrac je dla mnie.

Chudyy wypowiedz sie co jest qrwa?

Z tyloma osobami z SP robilo sie dill i nigdy nie bylo zadnego "ALE".

Wez Pan sie ogarnij! i przesylaj kiere.

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Napisał Piterek
    siema
    na poczatku nie chcialo mi sie pisac do Ciebie pw, bo pomyslalem ze nie bede Ci zawracal dupy ale skoro piszecie o wszystkich z sp to stwierdzilem, ze mimo ze nie mam jeszcze dostepu (jakos caly czas nie chce mi sie napisac w powitalni ) to tez dorzuce cos od siebie

chodzi od Kaczy'ego!
    Kupiłem od niego kierę do f3, kasę od razu przelałem. Przez jakieś 1.5 tygodnia mówił, że wyśle...
    Kontaktu żadnego z nim, na maile, gg, pw nie odpisywał. Dopiero po jakimś czasie napisał na forum, że ma na sprzedaż nokie n70, podczepiłem sie pod temat, napisalem co i jak i dopiero po jebanym miesiącu paczka do mnie doszla zamiast powiedziec ze nie mial czasu wyslac czy cokolwiek to zapadł sie pod ziemie i nie wiem, moze czekal aż zapomne o kasie....
    Kolejny...
    Świezyny nie musicie sie bac, ze zawracacie mi dupe. Dawac co macie.
    StoppieHolix

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia