+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 43 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 423

Temat: Kto wali w chuja?

Użytkownik Avatar sarna
    Motocykl
    600RR
    Ekipa
    powoli znika
    Miasto
    Wyszkow

Domyślnie

Ja brałem graty od ściemiacza Chudego za jakies 400zł chajs odrazu wysłałem przelewem i na graty czekałem ponad miesiąc jak pisałem to ciągle wymówki ze sprawy rodzinne ze tokarz spierdolił zęmbatke to nie odbierał telefonów bo zostawił u dziewoi i takie tam ściemy
    TU TRZEBA NAPIERDALAC!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=aERTJ4vCvWA

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Napisał Hans
    Siema, miałem się nie odzywać na ten temat i dać sobie spokój ale chuj, jak chcecie wiedzieć coś o wszystkich to napiszę.
    Kupiłem od Motoborka Nokię E65 uszkodzoną którą miał na aukcji na allegro. Napisał na aukcji że telefon kompletny i wystarczy wymienić taśmę którą dodaje w zestawie i telefon będzie sprawny ale jemu nie chce się tego robić bo ma już nowy telefon ( chyba jeden z kilku dziesięciu bo na aukcjach ma tego na pęczki). Wysyłka spoko, wszystko w określnonym terminie ale kurwa, telefon nie dość że wyglądał jak by go pies zżarł i zwrócił to jeszcze niekompletny... to pierwsze ok, telefon nie jest nowy wiec da się zrozumieć... ale jesli się coś sprzedaje powinno się cokolwiek o tym wiedzieć a nie napisać tylko że towar uszkodzony i nie przyjmuję negatywów. Telefon warty co najwyżej 50 zł a wpizdu poszło 140 czy 130... tym bardziej że telefonu nie kupiłem dla siebie, tylko dla ojca bo sam chciał to ogarnąć i mieć telefon w dobrej kasie no a ja mu jeszcze doradziłem żeby go kupił bo "kolesie z SP są spoko i nie zrobią nikogo w chuja"... Oczywiście stary dzwonił do niego, dokładnej rozmowy nie znam ale Motoborek miał to ogólnie w dupie...

Qdłaty, jeśli uznasz że to nie wnosi nic w temacie poprostu to olej, jeśli się przyda wklej w temat.

Pozdro.
    Kolejny...
    StoppieHolix

Dawca
    Motocykl
    EXC 125 & ZX6R 08
    Miasto
    Władysławowo

Domyślnie

Jeżeli chodzi o motoborka to koszulka rzekomo abercrombie którą mi sprzedał obok abercrombie nie leżała, uważajcie bo na allegro też sprzedaje to gówno

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Niezle.

Co do Znajomych Maja juz sie nie chce przypierdalac i bic piany.Ale zadam tylko jedno pytanie.A CO MA KURWA KASA WSPOLNEGO Z KOLEŻENSTWEM? Szanujmy sie jak bracia,liczmy sie jak żydzi..
    Tez mi sie zdarza,dobrym znajomym wisiec kase pewnie wiekszosci,ale jakos sie tlumacze i daje realny termin oddania,a nie wypinam sie dupa i udaje,ze nie wiem o co chodzi...

Ja też kupiem telefon od pana Motoborka,mial pare wad,ale na szczescie mam kumpla,ktory wymienil mi glosnik,zrobil klapke i wyczyscil caly telefon za 30zl..Niestety o wszystkich też nie bylo w opisie,Ale te rzeczy w porownaniu z innymi to byly drobiazgi ,przeprosil,nie robilem scen bo telefon kupilem okazyjnie...Ale widze,że inni tez maja ciekawiej...

To ,przy okazji obroncow "niewinnych" może czas powiedzieć innym,czemu Diki wylapal bana?
    Ostatnio edytowane przez _Misiek_ ; 22-01-10 o 23:47
    Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
    http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg

Dawca Avatar RUDISZ
    Motocykl
    K6 1000
    Ekipa
    www.streetanddirt.prv.pl
    Miasto
    Brzozów/Rzeszów

Domyślnie

Kolega Gigracing czy jakos tak zamowilem u niego przegrody do F2 wartosc nie wielka bo 50 czy 60zl ale kasa poszla na drugi dzien. Przegrody mialy byc dla mnie i dla kumpli i mial wyslac w ciagu tygodnia. Najpierw byl za granica pozniej nie mial czasu nastepnie paczka wrocila bo byl zly adres i tak 3-4 miesiace. Sprzedalem motor kumple sie wkurwili. Dopiero jak kazalem mu oddac kase to nagle przyszly w ciagu 2 dni.

Ogolnie od wielu osob slyszlaem ze nieslowny gosc.

Gość Avatar gigracing
    Motocykl
    CBR f2
    Ekipa
    SZTM
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Rudisz masz racje tak było ale kontak zemna był mowiłem ci co i jak po czym na moj koszt wysłałem kurierem i przesadzasz z czasem troche. Nie wiem co to znaczy od wielu osob słyszałes bo nikomu z forum nic nie sprzedawałem. ale oboje wiemy przez kogo kupiłes odemnie przegrody a to co on mowi mam wyjebane bo tez odemnie nic nie kupił. Jesli chodzi o czas wysyłki jak najbardziej wielkie sory moja wina, ale nie wymyslaj rzeczy ktore nie sa prawda. . .

Administrator Avatar Ania
    Motocykl
    ZX6R

Domyślnie

Osoby walące w ch., o których zostało napisane w tym temacie zostają zdegradowane do rangi Świeżaka, jeśli będą miały ochotę coś napisać - to na pw do Bojownika Prawdy SP , Qdłatego. Po załatwieniu spraw z hajsem i przeproszeniu towarzystwa, EWENTUALNIE rozważę przyznanie Gościa, ale to zależy od dobrej woli pokrzywdzonych przez danego cwaniaczka.

Warta była ta kasa robienia z siebie szmaty na forum?

...
    StuntPoland.eu
    tonight we dine in hell!

Moderator
    Ekipa
    WWW.SURFACE56.COM

Domyślnie

Dla Waszej informacji, diki poleciał za walenie w chuja z kasą. Nabył od mojego przyjaciela moto, umówili się na spłatę w krótkim czasie. Jednak przez rok ( sranie po 100-200€) oddał zaledwie połowę a o reszcie jakby zapomniał. Taki "miły człowiek" wypierdala kolegów który może załatwić wszystko a jak przyjdzie co do czego to się domyślcie. Po ustawce w Magdeburgu, gdzie naopowiadał Śledziowi jakiego to ma świetnego busa za dobrą kasę..... Umówili się w HH i Tomasz na miejscu stwierdził że auto nie ma nic wspólnego ze stanem o jakim wspominał diki. Nazbierało się chłopakowi i tyle. A ty kriszx maiłeś to wytłumaczone na PW i smucisz jak jakaś pizda doszukując się afery.

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Napisał kriszx Zobacz post
    Nie doszukuje sie afery,tylko chcialem od poczatku zeby to bylo jawnie napisane tak jak mialo to miejsce przed chwila.
    Od Twojego przyjaciela(Adama) dowiedzaialem sie rowniez jaki moze byc powod tego ze "sral" groszami i nie oddaje do konca.

Czekam czy sledz to tak widzi jak opisales,jezeli tak jest to nie mam pytan.
    Co do śledzia to pytałem i faktycznie potwierdza...

PW:
    Cytat Napisał gigracing
    Siema rudis napisał jakas pierdole ze sie spozniłem z wysylka i mnie zdegradowali do swiezaka !!! dlaczego??? a on przywalił i wyslał zjebana lage i nic taka to jest. co mam teraz zrobic??? z gory dieki
    Ale Ty masz goscia a nie swiezaka.
    StoppieHolix

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Porcja PW:
    Cytat Napisał motoborek
    Siema zaczynam od cytatów bo pewnie nie bedziesz wiedzial oco chodzi:

"Napisał Hans
    Siema, miałem się nie odzywać na ten temat i dać sobie spokój ale chuj, jak chcecie wiedzieć coś o wszystkich to napiszę.
    Kupiłem od Motoborka Nokię E65 uszkodzoną którą miał na aukcji na allegro. Napisał na aukcji że telefon kompletny i wystarczy wymienić taśmę którą dodaje w zestawie i telefon będzie sprawny ale jemu nie chce się tego robić bo ma już nowy telefon ( chyba jeden z kilku dziesięciu bo na aukcjach ma tego na pęczki). Wysyłka spoko, wszystko w określnonym terminie ale kurwa, telefon nie dość że wyglądał jak by go pies zżarł i zwrócił to jeszcze niekompletny... to pierwsze ok, telefon nie jest nowy wiec da się zrozumieć... ale jesli się coś sprzedaje powinno się cokolwiek o tym wiedzieć a nie napisać tylko że towar uszkodzony i nie przyjmuję negatywów. Telefon warty co najwyżej 50 zł a wpizdu poszło 140 czy 130... tym bardziej że telefonu nie kupiłem dla siebie, tylko dla ojca bo sam chciał to ogarnąć i mieć telefon w dobrej kasie no a ja mu jeszcze doradziłem żeby go kupił bo "kolesie z SP są spoko i nie zrobią nikogo w chuja"... Oczywiście stary dzwonił do niego, dokładnej rozmowy nie znam ale Motoborek miał to ogólnie w dupie... "

Zaczne od tego ze wiadomosc jest napisana z jego perspektywy gdzie stawia mnie w jak najgorszej sytuacji. Telefon kupiłem na allegro (jako uszkodzony. w opisie uszkodzona tasma),kupilem tasme,ale dostalem drugi telefon i tego odrazu wystawilem na allegro kopiujac opis tej aukcji z ktorej ja go kupiłem i dodajac ze sam go kupilem na allegro i kupuje sie na wlasne ryzyko bo ja go nie uzywalem. A jak telefon do niego doszedl to okazalo sie ze jest zepsute cos jeszcze, wiec ja mu na to nie poradze. Dodam jeszcze ze jak ja go dostaem to nawet nie sciagalem klapki od bateri i nic nie rozbieralem. Poza tym telefon sprzedany na allegro a nie na SP, a pozniej typ zobaczyl ze jestem tutaj na forum i sie przyczepił,ale to szczegol.

Druga sprawa:
    Atrix napisał ze sprzedalem mu koszulke ABERCROMBIE orginalna a przyszła podroba. Sprzedalem kilka sztuk tych koszulek,prawie wszystkie na SP. Nikt nie zglosił zadnych zastrzezen, łacznie z Atrixem,a po pol roku napisał w tym temacie ze wale w chuja.
    Dodam ze koszulki na 100% byly orgianalne z cenami na metkach. Jak mowie ze to podroba to poprstu sie nie zna

Pisze do Ciebie bo zostalem swiezakiem i nie mam dostepu do tamtego tematu. I nie to ze na siłe chce zeby powrocil status uzytkownia tylko poprostu nie chce wyjsc na smiecia. Nie wiem jak w innym sposob mam to zrobić. Jezeli stwierdzicie ze nie pasuje do Was,albo sie nie nadaje to poprstu odejde,chociaz wole zostać

I co zainteresowani na to?

Ile w koncu motoborek ma tych telefonow na allegro i kto jeszcze kupowal koszulki?
    StoppieHolix

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia