Hehehe..... zycie
co zrobić...*![]()
Chudy ze swidnika,nie tylko wali w chuja z osobami których nie zna,ale też ze swoimi znajomymi z rejonów.Zaczął mi robić pizdzika,pogubił dużo częsci,miał oddać kase,a teraz nawet telefonów nie odbiera...Jak on potrzebował to dwa tygodnie przed odebraniem motocykla dzwonił codziennie żebym mu wczesniej zapłacił.A co sie okazało?Przyjezdzam w dzien w ktorym miałem odebrać złozonego,a on rozwalony,iskry nie ma a Pan chudy z tekstem ze na za tydzien złoży-a z terminu krotkiego-3 tygodnie wyszło około 3 miesięcy.Ehh.
motocykle.chelm.pl
frs-zamosc.com
Raptowny.com
wpierdol musi byc !! co za kolo !!
no ja niewiem jak po tym wszystkim można było dać mu moto do roboty....
Panowie i Damy, ktoś ma kontakt z uzytkownikiem Spec85 z Krakowa? Robilem z nim deal i utopilismy obaj troceh kasy, obiecal ze odda (kolo 800 zł) i potem sprawa przycichla,potem zamowil klamki do tego i nie odebral... jak sie o kase upomnailem to go nei bylo w Polsce a potem nie mial hajsu, minelo juz pol roku a ja potrzebuje tej gotowki na wczoraj. Podobno mial wypadek i lezy/lezal w szpitalu to tez jestem w stanie zrozumiec, ale nie odbiera telefonow i zaczyna mnei to wkurwiac. Jest ktos w stanie sie z nim skontaktowac?
http://www.stuntpoland.eu/threads/22...000-k7-uwalony
To dziwne, bo sprzedał moto więc hajs powinien mieć![]()
Iść swoją drogą nie dać satysfakcji wrogom !
RMC (niezależny serwis i salon motocyklowy) -----> SPRAWDŹ TO !!
BLUD (street wear) -----> SPRAWDŹ TO !!
NOWE radialne pompy hamulcowe idealne do HB (13, 16) firmy BRAKING -----> KLIKNIJ !!
No tak, na aukcji numeru nie ma a na pozostalych wystawianych numer nie jest jego tylko jakiegos kolesia, zadzwonilem i ma mu przekazac ze dzwonilem itd. Nikt nic wiecej nie wie/slyszal?
Pisalem mu Sms i dzownilem, na gg tez pisalem i kupa:/
pisz do maziego89, on powinien miec nr
"strasznie mi z tego powodu wszystko jedno..."
uuuu cos mi tu smierdzi , dobrze ze mu wydechow niekupilem bo bym sie bujal![]()
Zakładki społecznościowe