+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 43 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 423

Temat: Kto wali w chuja?

Dawca
    Motocykl
    EXC 125 & ZX6R 08
    Miasto
    Władysławowo

Domyślnie

Kasa nieduża (chyba 6 dych) to nie chciałem robić zamieszania. Porównywałem to z koszulką kupioną w sklepie abera w londynie i jakościowo odbiega (materiał szwy) więc czuje się z deka oszukany. Jak powstał taki temat to nie pozostało mi nic innego jak o tym wspomnieć. Kasa wpłacona, towar doszedł, jest opcja że motoborek sam nie miał świadomości co sprzedaje.

Dawca
    Motocykl
    EXC 125 & ZX6R 08
    Miasto
    Władysławowo

Domyślnie

kurwa z tą R1 temat wałkowany kilka razy. Napisałem co i jak, podkreślałem że nie będę nic wciskał nikomu na SP, wysłałem zainteresowanym dokładne fotki! Wpadł Twój kolega z drugim gościem który się niby bardziej kumał w temacie, dostali kluczyki, obejrzał co i jak, przejechał się, stwierdził że porobi kosmetykę przez zimę, cena była sztywna 12k a i tak dla sp na dobry obiad zszedłem a po kilku dniach piszesz do mnie z pretensjami. Nie mam sobie w tym temacie nic do zarzucenia!

PS: Żadna laga nie była wycierana! nie wiedziałem o tym uszczelniaczu, wyszło przy oględzinach. Szeryfowi zachwalałem bo technicznie chodziła bdb, nie kopciła, skrzynia też OK do tego miała ohlinsa itd, napisałem że wizualnie do podrobienia.
    Ostatnio edytowane przez ARTIX ; 24-01-10 o 21:43

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Napisał Hans
    sorry że zawracam Ci głowę ale jak już napisał coś motoborek o mnie do dodam coś jeszcze od siebie na ten temat.

Pierwsza sprawa, nie pisałem tego żeby kręcić jakieś afery czy coś w tym stylu. Telefon który od niego kupiłem znalazłem na jego aukcji dzięki SP bo wystawiał tu też inne telefony, więc pomyślałem że kupię od niego bo kilka rzeczy od użytkowników SP już kupowałem więc po co mam się nadziać na jakiegoś chuja na allegro jak mogę kupić coś z pewnością że nikt mnie nie zrobi w chuja. A że wyszło jak wyszło to inna sprawa... Nie szukałem go tu specjalnie tylko jak widać w dacie rejestracji siedzę i czytam to forum już od 07 , a że jestem cipa i nie mogę ogarnąć materiałów potrzebnych do rejestracji to niestety... Motoborkowi napisałem to już w mailu z allegro, żeby wysyłał za pobraniem bo nie mam czasu latać i płacić floty i tak szybciej po prostu wyjdzie i żeby nie bał się że przywalę w chuja bo ma moje dane i podałem mu jeszcze nick z SP żeby miał mnie jak szukać w razie czego i napisałem że w chuja nie polecę bo dokładnie znam wasze zasady i szanuje użytkowników tego forum... a poza tym, to pierdolisz motoborek 3 po 3 że kupiłeś inny i dlatego ten sprzedajesz, jesteś kurwa zwykłym handlarzem i tyle.... no chyba że co tydzien zmieniasz telefony. To tyle, przepraszam Qdłaty że zawracam Ci głowę no ale rozumiesz czemu nie napiszę sam...
    Nie przepraszajcie. Moja skrzynka moze nie pęknie
    StoppieHolix

Dawca Avatar p.uzio

Domyślnie

niejaki kolega Kaczy- wyslalem mu zacisk 2 tyg temu. bez kasy - najpierw kilka dni sciemnial ze nie dostal jeszcze paczki ( dostal bo sprawdzilem ze doreczono) jak juz dostal to juz od kilku dni wysyla pieniazki...
    kolejny ancymon:
    Leszczyk z Koszalina kasa poszla we wrześniu czesci nei mam po dziś dzień!

kilka osób wysyłało mi cześci za free z odroczonym terminem płatności ja robei to samo...
    ale juz zadnemu "nieznajommeu" kasy na konto nie wyśle przed otrzymaniem towaru

Użytkownik Avatar MłOdYrr
    Motocykl
    f4is
    Ekipa
    Freeriders
    Miasto
    Starachowice

Domyślnie

Cytat Napisał Qdłaty Zobacz post
    Porcja PW:

I co zainteresowani na to?

Ile w koncu motoborek ma tych telefonow na allegro i kto jeszcze kupowal koszulki?
    Kupowałem od niego telefon, wszystko ok.

Tak jak mowi puzio też wielu osobą wysyłałem zanim mi kasa doszła i też wiele osob mi wysyłało. Najwidoczniej miałem szczęście i trafiałem na normalnych ludzi. Bo niektórzy to naprawde niepoważni są, siedza tyle godzin tu pierdolą od rana do wieczora kocopoły z kazdym a jak przyjdzie co do czego to w dupie maja wolą przejebac kase na cos innego niż zapłacić za towar.

Ale bardzo dobrze że taki temat założony
    Ostatnio edytowane przez MłOdYrr ; 24-01-10 o 22:32
    Używane części do motocykli i skuterów, opony.

Foty:
    http://picasaweb.google.com/Mlodyrr

Kontakt do Mnie 531 927 222
    GG: 1479382

Użytkownik Avatar sarna
    Motocykl
    600RR
    Ekipa
    powoli znika
    Miasto
    Wyszkow

Domyślnie

A do mnie napisał świezak związek z Chudym

jak bede miał dostęp a mozliwe ze juz niedługo to napisze...
    robił mi klatke i stelaz do srad... wyszystko miało byc perfekt z crshpadmi itp wpłąciłem mu cos chyba koło 600 pln
    przysłał klatke bez crashpadów... bez łącznika (twierdził ze to poczta go pewnie zgubiała)
    i jeszcze jak krzywo pospawał (jak wrzuce fotki to go spiejecie)
    twierdził ze stelaze mi dwa uspawał he, do tej pory nie widze rzadnego a robiłem z nim interesy gdzies tak w czerwcu 2009 ;/
    TU TRZEBA NAPIERDALAC!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=aERTJ4vCvWA

Administrator Avatar DEALER
    Motocykl
    GSX1300R & SC33
    Ekipa
    www.motogen.pl
    Miasto
    Yelonky

Domyślnie

Dostałem pw od Maja o poniższej treści:

Witam. Na początku swojej wypowiedzi odnoszącej się do zaistniałej sytuacji, której jestem częścią informuję iż obecnie czekam na numer konta od Zająca i jeśli dziś go otrzymam, jutro będzie mógł potwierdzić przelew. Jeszcze raz chciałem przeprosić go za zaistniałą sytuację i to jest jedyna rzecz jaką mogę dla Ciebie zrobić na forum. Chciałem również napisać iż w żadnej swojej wypowiedzi nie odkręcałem kota ogonem ani nie pisałem że jestem niewinny , nikogo również nie prosiłem o wstawiennictwo za moją osobą bo to są moje sprawy i sam postaram się je rozwiązać. Jestem świadomy tego iż popełniłem błąd karygodny, jednocześnie oświadczam ze przypadek wyżej wymieniony jest jedynym negatywnym zdarzeniem w mojej karierze finansowej, sprzedałem i kupiłem motocykle, dziesiątki rzeczy, i nigdy nikogo nie zrobiłem w chuja zarówno na forum jak i w realu. Jeżeli jest taka osoba która uważa się przeze mnie oszukana bardzo proszę o ujawnienie tego faktu aby była jasność.
    Chciałem się też odnieść do postów Qdłatego pod moim adresem. Za kogo Ty się masz? Nie wiem może ostatni sprawiedliwy? Sędzia Dred? Skoro sam piszesz iż Zając był przeciwny wywalania tego na forum to na jaki chuj trzęsiesz sprawy które Cie nie dotyczą? Dodatkowo uważam iż takie rzeczy powinny być załatwiane w gronie Użytkowników a nie na forum Ogólnym gdzie przeczytać może to każdy, jak widzisz po rozwoju tematu nie każdy jest winny a został zlinczowany publicznie bez możliwości obrony we własnym imieniu tylko przez pisanie przez PW do innych. Nie żyjemy w kraju trzeciego świata gdzie wyciąga się ludzi z więzień przed wydaniem werdyktu i pali ich się na środku ulicy tańcząc wokół nich w radosnych podskokach, bo uważamy się za ludzi cywilizowanych!
    Dodatkowo piszesz że mi się należy wpierdol, no to jak mi się należy to nie pisz o tym, tylko działaj, jak widzisz tym się różnimy że jak ja mam ochotę komuś wpierdolić to nie pisze tego na forum nie wysyłam smsów, tylko odnajduje typa i próbuje swoich sił na żywo, ale to jest mój punkt widzenia.
    Dodatkowo tyle się pisze o kozakach zza klawiatury dzieciach Neo, a tu dorosły chłop rżnie kozaka internetowego wymachuje do mnie( i nie tylko ale także do Tonego, nie wiem o co biega ale kozaczysz przed klawiaturą) pięściami przed monitorem i rżniesz cwaniaka, gwarantuje Ci że jeśli byś mi(albo Tonemu) miał to samo powiedzieć w oczy to na pewno byś się zastanowił czy aby warto. I to Ty piszesz że ja jestem pajac, może i tak … to jest Twoje zdanie ale chce innym uświadomić to co robi ten festyniarz z przerośniętym EGO!!
    Chciałem również napisać na temat robienia w chuja na forum cóż mnie kiedyś też wsadzono wałka i nie chodziło tu o 20zł 30zł czy nawet 1000zł. Gość zaklepał u mnie motor ustaliliśmy cenę ale że gość nie miał kompletu gotówki umówił się ze mną ze przyjedzie za 2 czy 3 miesiące nie pamiętam, chciał nawet jakąś zaliczkę dawać, ale nie chciałem bo stwierdziłem jak gość jest pewny to bez zaliczki weźmie. I motor usunąłem z allegro , motor stał w garażu i czekał i się nie doczekał… I co ja miałem robić lament na forum i gościa mieszać z błotem publiczni e przecież to bezsensu. To jest sprawa moja i tego typa, moja bo uwierzyłem gościowi na słowo i wyszedłem na tym jak wyszedłem, i typa bo mnie wyjebał na kasę. I nie uważam ze mam obowiązek oczerniania go publicznie i machania łapkami (jak wyżej wymieniony) przed monitorem jak to mu się wpierdol nie należy , tylko może kiedyś będzie taka okazja że się z nim spotkam i obgadamy temat jak faceci a nie jak dzieci przez forum, kurwa proszę Was dobrze wiemy że poważnych spraw nie załatwia się przez net, telefon tylko dogaduje się je osobiście.
    Tyle w temacie mojego zachowania, długu i Qdłatego.
    Chciałem się zwrócić do Administratorki i Moderatorów forum o jasną deklarację w sprawie mojej osoby, i to co ze mną będzie jeżeli uważacie ze należy mi się jeszcze jedna szansa to proszę o wrócenie mi rangi Użytkownika, jeżeli natomiast stwierdzicie że należy mi się BAN absolutny to proszę również o usunięcie mojego konta. Nie wyobrażam sobie statusu gościa lub świeżaka, bo świeżakiem nie jestem. Jednocześnie piszę że Wasza ewentualna decyzja zbanowania mojej osoby, nie będzie dla mnie obojętna bo śledzę forum już od czasów księgi wpisów na stronie mocodawców, i przeczyłbym sam sobie jeśli bym napisał że mi nie zależy na obecności tutaj.
    Dzięki za uwagę i sory że takie długie i większości nie będzie się chciało czytać. : )
    666

DEAD MEN TELL NO TALES...

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

No to czekam na Ciebie dziewczynko jak chcesz coś ze mną załatwiać.
    A co do Twojego cięcia w chuja. Pamiętasz jak Ci Marcin od nas (świeżak) pisał, ze chce się zamienić sc33 z Ernestem na YZF??? Pamiętasz jak pocichutku uderzyłeś do Ernesta z propozycją swojej 929? Tylko, że Ernest dał znac Marcinowi od razu bo tak jak jego sąsiad Zając jest uczciwy. W przeciwieństwie do ciebie cwaniaczku.
    Pewnie Ernest potwierdzi sytuację.

Zauważyliście, ze temat najbardziej nie pasuje największym przekrętom?
    StoppieHolix

Dawca Avatar Bandzior
    Motocykl
    wykurwisty tramwaj + kawasaki green '08
    Ekipa
    badass dickhead squad
    Miasto
    Down under / Sydney

Domyślnie

Cytat Napisał fadros Zobacz post
    Artix Ty za tamtą R1 czarną też powinieneś dostać po gaciach. Kurwa....
    No raczej handluje czym popadnie, więc skąd miał wiedzieć, że laga cieknie

Ode mnie ARTIX rok temu kupował motocykl, miesiąc godzinami dopytywał się na gadu o każdą śrubkę, po czym ustawił się na weekend, że przyjeżdża. Wycofałem ogłoszenie i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu w umówionym dniu przyjazdu chuj cisza

Pytam o co chodzi, to ten że kolegi bus sięcośtam, że zorganizuje transport, że kupi sprzęt, ale ma egzaminy i tak minęły kolejne tygodnie korespondencji, zawracania dupy i mojego odpowiadania na pytania, po czym kupił coś innego - zamiast od razu powiedzieć konkretnie: sory nie kupuję

Nie obrażając młodych forumowiczów, zachowujesz się chłopcze jak gówniarz
    badmotherfucker

bez U Avatar Qdłaty
    Motocykl
    Jozin, Chąda, 666 i inne
    Ekipa
    StoppieHolix
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

A co do tego, ze Zając nie chciał:
    05.06.2009:
    Cytat Napisał zajac
    Tak się pytam, bo chyba będe miał z nim problem.
    05.06.2009 :
    Cytat Napisał zajac
    Za tydzień będę wiedział czy coś się stało, wtedy napiszę.
    06.06.2009 :
    Cytat Napisał zajac
    No z silnikiem, ale w przyszłym tygodniu ma to być załatwione.
    05.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    A co ja mam powiedzieć, jak od marca czekam za 1000 pln za silnik do F4i, a pierwszy tysiąc dostałem po jakiś czterech miechach???

Se myślałem koleś z sp to lipy nie będzie, jeszcze załatwiłem wysyłkę za flaszkę.
    05.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    Napisałem ostatni raz do niego, ciekawe co odpisze.

"No to jak, zostałem wydymany czy nie? Zdeklaruj się."
    05.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    Umowa była taka, ze wyślę silnik on go sprawdzi i puści przelew, czyli miało się zakończyć w marcu góra kwietniu, a teraz że z firmą się nie udało i takie tam pierdy, a obywatel ma nicka Majo.
    06.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    Majo mi pisze, że się rozliczy, tylko nadal nie wiem kiedy.
    w tym samym czasie http://www.stuntpoland.com.pl/showpo...46&postcount=3

chyba nie do końca MAJO ma ... kryzys skoro 4 k może komuś wyłożyć.

06.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    Jeszcze ten tydzień poczekamy, bo go zbytnio o kasę nie atakowałem, ja nie mogę spać jak komuś coś wiszę i tak samo (błędnie) sądzę o innych i stąd moja taka długa zwłoka z tematem.
    26.12.2009:
    Cytat Napisał zajac
    A chuja tam, za miętki jestem, gada że odda no to ja mu wierze.
    21.01.2010:
    Cytat Napisał Qdłaty
    Powiedz mi Zając czy moge Majowi wyjechac z tematem oddania kasy? Strasznie mnie kusi... Bawi sie na tym wschodzie jak gdyby nigdy nic...
    Cytat Napisał zajac
    A pieron wie co z nim zrobić, honoru człenio nie ma żadnego, sam mam za duzo na głowie żeby się jeszcze nim wiele przejmować.
    Cytat Napisał Qdłaty
    Wieczorem mu zepsuję samopoczucie, bo teraz muszę wyjść. Jest jeszcze szansa dla Zająca do tego czasu. .... Zającu jak mi nie napiszesz do wieczora wprost, ze mam sie zamknąć to go grzecznie spytam jak moze miec taki dobry humor i latac po imprezach skoro nie ma uregulowanych swoich długów.
    Cytat Napisał zajac
    Piękny temat, sam bym się w życiu nie zdecydował, a tak srutututu i jest, dziękuje.
    i jeszcze od Sylwa:
    Cytat Napisał Sylwo
    jeżeli chodzi o kolegę Majo, to kiedyś sprzedawał 929, pytałem co i jak, mówił że sprzęt okej. pojechały od nas kumple oblukać, nie pamietam, ale zrobili ze 350 km i okazała się lipa, Majo spóźnił się 40 minut, moto wyglądało jakby dopiero co złożone na sztukę, silnik rozgrzany, a miał czekać zimny.
    po rozkręceniu go ze dwa razy do odciny coś zaczęło napierdalać w silniku.

no i na tym się zakończyło, nie byłem przy tym obecny, ale taką relację telefoniczną miałem jak chłopaki wracali z "zakupu"
    Ostatnio edytowane przez Qdłaty ; 25-01-10 o 16:15
    StoppieHolix

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia