Czy ja dobrze widzialem jakie sa nagrody?Czy cos mi sie jebie?
![]()
Czy ja dobrze widzialem jakie sa nagrody?Czy cos mi sie jebie?
![]()
Kiepsko ze nie bedzie nieregulaminowej...
Poziom masakralnie skacze w gore, i w polsce i na swiecie, mysle ze mlodsi ktorzy nie maja jak jezdzic na 600 itd.. nie maja szansy sie pokazac, rozwoj tego sportu powinien pokazac ze jest to tez opcja dla młodych zeby nie siedziec pod klatka i cos rozpierdalac non stop... Taka juz polska ze nie znajdziemy tu zajawek, bo wiekszosc majac nawet skuter nie wie ze cos takiego mozna zrobic...
Nie kminiłeś Cygan moze zeby zrobic nawet miejsce z 2x jury, itd. zeby zrobic miejsce na dwie grupy regulaminowa i nieregulaminowa ?
ja sie wybieralem do bydzi, parcie mialem takie ze glowa mala, cel na 2010 - wystartowac w Stunt GP, i zajac jakies sensowne miejsce...
Zawody w Bydgoszczy były pierwszymi gdzie w takiej ilości mogła zaprezentować się klasa "nieregulaminowa". Jednak założeniami STUNT GP od początku było zorganizowanie zawodów międzynarodowych. Teraz nadszedł ten moment i fizycznie nie będzie możliwości na dwie klasy. Tak jak zaznaczyłem wcześniej, zaproszę kilku najlepszych "skuterowców" by pokazać publiczności co można zrobić na takich sprzętach. Dalszy dialog na ten temat nie ma sensu- to już jest postanowione i oczywiste. Jest kilka innych imprez "kaskaderskich" na których będziecie mogli się zaprezentować.
Zawsze coś kosztem czegoś, myślę że trudno by było przy tak dużym kalibrze ogarnąć klasę*mniejszych motocykli i skuterów, a przez NAGRODY w tym roku może być sporo zamieszania, myślę że to duża szansa by Polska została postrzegana jako konkretny kraj w organizacji takiej imprezy, nie tylko przez ilość $$$$$$$ jaką jest do wygrania i nie tylko dla 3ki zawodników-bo jak widać*tort jest spory...ale i przez system sędziowania, tu nie ma już szans na jakiś*niedopatrzenie, czy faworyzowanie.
STUNT GP weszło na inne tory, i to jest pewne, dlatego nie da się*już traktować*tego jako zawodów lokalnych jak resztę w kraju.
Właśnie zgłosił się pierwszy , zagraniczny, zawodnik: Martin Krátký urodzony 1986, myślałem że jest starszy.
Napiszcie o SGP na stuntride - duzo francuzikow tam wchodzi i nie tylko.
Został ustalony skład jury: http://stuntgp.eu/index.php?page=jury_pl
Simpson ma piękne zdjęcie, samo złoooo![]()
Audio i tapicerka w twoim aucie
http://www.clear-sound.pl/
Zakładki społecznościowe