+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 333

Temat: Stunt Grand Prix 2010 International

Użytkownik Avatar kriszx
    Motocykl
    636b i PC40
    Miasto
    D-Hamburg/PL-OPR

Domyślnie

Czy ja dobrze widzialem jakie sa nagrody?Czy cos mi sie jebie?

Użytkownik Avatar Kwiatu
    Motocykl
    636b
    Miasto
    Pionki

Domyślnie

Kiepsko ze nie bedzie nieregulaminowej...
    Poziom masakralnie skacze w gore, i w polsce i na swiecie, mysle ze mlodsi ktorzy nie maja jak jezdzic na 600 itd.. nie maja szansy sie pokazac, rozwoj tego sportu powinien pokazac ze jest to tez opcja dla młodych zeby nie siedziec pod klatka i cos rozpierdalac non stop... Taka juz polska ze nie znajdziemy tu zajawek, bo wiekszosc majac nawet skuter nie wie ze cos takiego mozna zrobic...
    Nie kminiłeś Cygan moze zeby zrobic nawet miejsce z 2x jury, itd. zeby zrobic miejsce na dwie grupy regulaminowa i nieregulaminowa ?
    ja sie wybieralem do bydzi, parcie mialem takie ze glowa mala, cel na 2010 - wystartowac w Stunt GP, i zajac jakies sensowne miejsce...

Moderator
    Ekipa
    WWW.SURFACE56.COM

Domyślnie

Cytat Napisał Kwiatu Zobacz post
    Kiepsko ze nie bedzie nieregulaminowej...
    Poziom masakralnie skacze w gore, i w polsce i na swiecie, mysle ze mlodsi ktorzy nie maja jak jezdzic na 600 itd.. nie maja szansy sie pokazac, rozwoj tego sportu powinien pokazac ze jest to tez opcja dla młodych zeby nie siedziec pod klatka i cos rozpierdalac non stop... Taka juz polska ze nie znajdziemy tu zajawek, bo wiekszosc majac nawet skuter nie wie ze cos takiego mozna zrobic...
    Nie kminiłeś Cygan moze zeby zrobic nawet miejsce z 2x jury, itd. zeby zrobic miejsce na dwie grupy regulaminowa i nieregulaminowa ?
    ja sie wybieralem do bydzi, parcie mialem takie ze glowa mala, cel na 2010 - wystartowac w Stunt GP, i zajac jakies sensowne miejsce...
    Zawody w Bydgoszczy były pierwszymi gdzie w takiej ilości mogła zaprezentować się klasa "nieregulaminowa". Jednak założeniami STUNT GP od początku było zorganizowanie zawodów międzynarodowych. Teraz nadszedł ten moment i fizycznie nie będzie możliwości na dwie klasy. Tak jak zaznaczyłem wcześniej, zaproszę kilku najlepszych "skuterowców" by pokazać publiczności co można zrobić na takich sprzętach. Dalszy dialog na ten temat nie ma sensu- to już jest postanowione i oczywiste. Jest kilka innych imprez "kaskaderskich" na których będziecie mogli się zaprezentować.

Użytkownik Avatar idzi
    Miasto
    Warszawa/Gorzów

Domyślnie

Zawsze coś kosztem czegoś, myślę że trudno by było przy tak dużym kalibrze ogarnąć klasę*mniejszych motocykli i skuterów, a przez NAGRODY w tym roku może być sporo zamieszania, myślę że to duża szansa by Polska została postrzegana jako konkretny kraj w organizacji takiej imprezy, nie tylko przez ilość $$$$$$$ jaką jest do wygrania i nie tylko dla 3ki zawodników-bo jak widać*tort jest spory...ale i przez system sędziowania, tu nie ma już szans na jakiś*niedopatrzenie, czy faworyzowanie.

STUNT GP weszło na inne tory, i to jest pewne, dlatego nie da się*już traktować*tego jako zawodów lokalnych jak resztę w kraju.

Użytkownik Avatar evil
    Motocykl
    Trypel + co w łapy wpadnie
    Ekipa
    nieliczna, ale śliczna
    Miasto
    z kątowni

Domyślnie

Cytat Napisał kriszx Zobacz post
    Czy ja dobrze widzialem jakie sa nagrody?Czy cos mi sie jebie?

tam jest mała pomyłka, miało być w Euro i brakuje jednego 0 w każdej kwocie
    burżulia! White Aryan Kebab & Tacos

www.serwis49.pl

Moderator
    Ekipa
    WWW.SURFACE56.COM

Domyślnie

Właśnie zgłosił się pierwszy , zagraniczny, zawodnik: Martin Krátký urodzony 1986, myślałem że jest starszy.

Domyślnie

Napiszcie o SGP na stuntride - duzo francuzikow tam wchodzi i nie tylko .

Moderator
    Ekipa
    WWW.SURFACE56.COM

Domyślnie

Został ustalony skład jury: http://stuntgp.eu/index.php?page=jury_pl

Dawca Avatar RUDISZ
    Motocykl
    K6 1000
    Ekipa
    www.streetanddirt.prv.pl
    Miasto
    Brzozów/Rzeszów

Domyślnie

No i zajebiscie ze wiekszosc jest zza granicy bo przynajmniej opinie beda obiektywne

Użytkownik Avatar Zyziek85
    Motocykl
    636
    Ekipa
    -----
    Miasto
    Marki

Domyślnie

Simpson ma piękne zdjęcie, samo złoooo
    Audio i tapicerka w twoim aucie
    http://www.clear-sound.pl/

+ Odpowiedz na ten temat