+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 10 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 100

Temat: Ulica to nie ring!

Użytkownik Avatar evil
    Motocykl
    Trypel + co w łapy wpadnie
    Ekipa
    nieliczna, ale śliczna
    Miasto
    z kątowni

Domyślnie Ulica to nie ring!

Drodzy Chujowie, Kochane Chujewny.
    jak zapewne zauważyliście, od dłuższego czasu na forum wisi baner akcji Ulica to nie ring. oczywiście, pewne jednostki aspołeczne już podnosiły larum, ze to znów jakaś preclo-akcja. a dupa zbita, nie! akcja jest słuszna i bardzo dobra i ma wyższe cele, niż autolans autorów i nachapanie się kasy po pachy.

w całość wydarzenia zamieszany są nasi Forumowicze:
    niesamowity Zorro, legendarny Idzi, czy epicki Raptowny, a między nimi niepowtarzalny Piotruś.

więc, Cujewny i Chujowie, klikać na baner, wbijać na stronkę, wbijać na Facebook'a i zostawać fanami Ulica to nie ring!

bo Was obije Darek "Tajger" Michalczewski!

http://www.facebook.com/home.php?#!/...9095897?ref=ts
    Ostatnio edytowane przez b3wolf ; 02-04-10 o 15:58
    burżulia! White Aryan Kebab & Tacos

www.serwis49.pl

Dawca Avatar MELANZ_666
    Motocykl
    Lc4 & f2
    Ekipa
    A.T.B.
    Miasto
    BOJANOWO

Domyślnie

ja widze baner ostrej jazdy....a swoja droge po kozaku terror im wyszedl jak zwykle....

Dawca Avatar _Misiek_
    Motocykl
    R1 rn12
    Ekipa
    Ex Bełchatów
    Miasto
    Radomsko

Domyślnie

Dobra akcja.Tyle,że wieszkosc twarzy to środowisko motocyklowe. A chyba wiekszosc ludzi na motocyklach zna dosyć temat.Wg mnie dobrze bylo by akcje rozprzestrzenic w jakis stronach ze środowisk samochodowych i ogolnospołecznych.Wtedy halso trafi do ludzi śledzących 4 koła jak i zwykłych kowalskich. Bo w tym przypadku rozgłasząjąc to do ludzi jeżdzących jednośladami nie osiągnie 100proc sukcesu.Bo jednak w środowisku motocyklowym spora część ludzi wie czym grozi jazda na naszych drogach poza młodą leszczarnią i innymy wyjątkami z sp .Relaia jednak są takie,że to jednak wiekszosc ludzi na jednośladach odnosi ciezkie obrażenia czy ginie,często ze swojej winy również ale czasem nie....Raczej odwrotnie..

Mnie osobiscie np jako kierowce puszki przekonal by mie najbardziej jakos koles znany z puszek lub ze środowiska ogólnospołęcznego (Hołowczyc czy osoby juz nawet nie związane z motoryzacja ale znane ogółowi tu akurat fajnie,że jest twarz Michalczewskiego np) wypowiadajacy sie i obalajacy mity motocyklistów..

Nie odbierajcie tego jako slowa krytyki.Tylko wskazówki.Bo każda akcja i każdy wkład pracy jest dobry w tym kierunku.
    Ostatnio edytowane przez _Misiek_ ; 02-04-10 o 13:26
    Nie moge Ci pomóc... jestem kokoniem.
    http://img525.imageshack.us/img525/9994/obrazekx.jpg

Dawca
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

_Misiek_ po czesci ma racje. I trafil wg mnei na odpowiednia osobe. Hołek moze by w to wszedl.. nei do konca ale po czesci jest w klimacie. Wiem ze z rok temu smigal na jakims kiblu 400-setce i sobie dorbze radzil, mzoe czyms wiekszym juz lata.. Dla przecietnmego kowalskiego to byłby jasniejszy przekaz... a akcje kierowac nalezy do obu stron "konfliktu"

Dawca Avatar zorro
    Motocykl
    W POSZUKIWANIU ......
    Ekipa
    WHEELIEHOLIX
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Dobra Panowie nie takie proste pozyskać jest Hołowczyca ,,, próby były niestety skończyły się fiaskiem jego menager nie zezwolil na uzywanie wizerunku społecznie to co do postaci , w zamian jest Maciej Wisławski dbający o bezpieczeństwo na polskich drogach juz od 30 lat. Zgadzam się że mamy trafić w grono które nas całkowicie nie rozumie to prawda, prace nad tym problemem trwają akcja przewidziana jest na wiele lat takie procesy zmiany swiadomości twrdogłowych nie przebiegają w ciągu dnia czy dwóch to bardzo złożony proces ,,, czekamy na opinie w trakcie trwania Akcji i uwagi krytykę również. Pamiętajmy ze spoty lecą w Radiu Zet co daje ok 8 milionów słuchaczy, i jest to środowisko przedewszystkim puszkowe, bo gdie sluchać radia jak nie w aucie?
    Z adrenaliną niebezpiecznie, ale bez adrenaliny żyć się nie da .

Użytkownik Avatar Szafa
    Motocykl
    F2
    Ekipa
    ADHD Squad
    Miasto
    Młynek/Koło

Domyślnie

Evilu na NK też macie konto ?? Bo dostałem zaproszenie, czy to też może ktoś się za Was podaje ?

How about a nice big cup of shut the fuck up?

Użytkownik Avatar ks.viki
    Motocykl
    FireBlade
    Ekipa
    K2B
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja mogę powiedzieć tak moto stworzono aby zapierdalalo i każdy normalny wie że będzie zapierdalalo i tyle ! Dla mnie ulica to właśnie ring , a jak będzie inaczej na starość to chopa kupię i tyle , lubię dobra zabawę nawet kosztem zdrowia czy życiqa bo mam to w dupie i jebie mnie jak mnie odbiera kowalski czy Orlowska , akcja jak każda ma na celu jakis tam sdzczytny cel a reszta to bicie bibuły od darczyńców i sponsorow i sorki pany sram na to z całym szacunkiem ! większość napuisze tu mi że cel itp a ja mam lata swoje i rozum .....
    ks.viki

Dawca Avatar zorro
    Motocykl
    W POSZUKIWANIU ......
    Ekipa
    WHEELIEHOLIX
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Viki tu nie ma zadnych sponsorow,,,,,,,, wszystko z wlasnego czasu i z tego co udalo nam sie dostac od firm medialnie w ta akcje zaangazowanych..... a co do naszej kalsy ja wczoraj wieczorem sie za to zabieralem ale tak trzeba kazdego z osobna zapraszac i to zajmie troszke czasu
    Z adrenaliną niebezpiecznie, ale bez adrenaliny żyć się nie da .

Domyślnie

Cytat Napisał vikicbr Zobacz post
    Ja mogę powiedzieć tak moto stworzono aby zapierdalalo i każdy normalny wie że będzie zapierdalalo i tyle ! Dla mnie ulica to właśnie ring , a jak będzie inaczej na starość to chopa kupię i tyle , lubię dobra zabawę nawet kosztem zdrowia czy życiqa bo mam to w dupie i jebie mnie jak mnie odbiera kowalski czy Orlowska , akcja jak każda ma na celu jakis tam sdzczytny cel a reszta to bicie bibuły od darczyńców i sponsorow i sorki pany sram na to z całym szacunkiem ! większość napuisze tu mi że cel itp a ja mam lata swoje i rozum .....
    AMEN !!!

Użytkownik

Domyślnie

Cytat Napisał Gepard Zobacz post
    AMEN !!!
    Jak wyżej!
    Viki ma racje!

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia