+ Odpowiedz na ten temat
Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8 9 10
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 100

Temat: Ulica to nie ring!

Użytkownik Avatar krzysieklja
    Motocykl
    F4
    Miasto
    Janów Lubelski koło Modliborzyc

Domyślnie

powtorze sie ze mnie na weekendzie jak zatrzymywali to lapy na gnatach trzymali i wyskoczyli we dwoch na ulice. potem gadali ze jakbym sie nie zatrzymal to strzelaliby bo maja takie prawo... to chyba jakies kpiny ale byli powazni. smierc, chuj i zniszczenie na nich

Dawca Avatar RUDISZ
    Motocykl
    K6 1000
    Ekipa
    www.streetanddirt.prv.pl
    Miasto
    Brzozów/Rzeszów

Domyślnie

Kpiny w chuj bo mogliby miec za bardzo przejebane za strzelanie.
    Nastepnym razem zloz na kutasow notatke na komendzie o nieprawidlowym przebiegu kontroli z uzyciem broni.

Użytkownik Avatar krzysieklja
    Motocykl
    F4
    Miasto
    Janów Lubelski koło Modliborzyc

Domyślnie

a wiesz Rudisz zajebista mam na to ochote. dostalem mandat wiec po numerze dojda kto mnie kontrolowal.

Gość Avatar Adam M.
    Motocykl
    dwa
    Miasto
    Mississauga

Domyślnie

No tym razem policjant przesadzil, motocyklista zatrzymal sie i spokojnie na niego czekal, a nie uciekal.
    Na filmie wycinek z rozprawy sadowej gdzie obronca policjanta probuje udowodnic ze policjant mogl sie obawiac uzycia broni ze strony motocyklisty.
    ten ostatni siedzial na moto ,ale nie podniosl rak tak zeby byly widoczne.
    W rzeczywistosci byl nie uzbrojony a strzal policjanta spowodowal u niego paraliz nog.
    Policjantowi grozi 11 lat mamra, z tym ze nawet jesli go skaza to nie sadze zeby trafil do normalnego wiezienia, bo tam by dlugo nie pociagnal specjalnie po takim numerze.
    The older I am, the faster I was.
    Of course this information is offered to you free of charge, and worth every penny you paid.

Dawca
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1...awo_Seba_.html A o takim przypadku zadna medialna kurwa z TV nie wspomni.. bo to sie nei sprzeda bo to nie szaleniec an motocyklu zawinil..

a w zachowaniu przecietnego Kowalskiego nic sie nei zmienia : "A na miejscu wypadku już krążyły plotki o zdarzeniu w kilku wersjach. - Panie, jakiś facet na motorze wjechał w wózek - mówił starszy mężczyzna. Przytaknęła mu obok kobieta.
    Gdy się dowiadują, jak było naprawdę, zawstydzeni przepraszają."

Użytkownik Avatar Wazniak-Marcin
    Motocykl
    Blady / F3
    Ekipa
    -jp- itp, zawsze !
    Miasto
    Łódź/Wa-wa/srUk

Domyślnie

moja kobita mi podeslala, ze na tvn24.pl... cos tam wspomnieli, ciekawe, czy motocykliscie za ten'poscig' nie dojebia...
    !!! J P !!!

Dawca Avatar RUDISZ
    Motocykl
    K6 1000
    Ekipa
    www.streetanddirt.prv.pl
    Miasto
    Brzozów/Rzeszów

Domyślnie

Cytat Napisał krzysieklja Zobacz post
    a wiesz Rudisz zajebista mam na to ochote. dostalem mandat wiec po numerze dojda kto mnie kontrolowal.
    Przysluguje Ci prawo zlozenia zazalenia na sposob legitymowania wiec spokojnie i bez obaw

666 Avatar szramer
    Motocykl
    ZX10R,xt600
    Ekipa
    z hooodu
    Miasto
    exit40 on I465E

Domyślnie

http://abclocal.go.com/wtvg/story?se...cal&id=7510493
    cop dostal 10 lat za postrzelenie niewinnego motocyklisty

Dawca Avatar Bandzior
    Motocykl
    wykurwisty tramwaj + kawasaki green '08
    Ekipa
    badass dickhead squad
    Miasto
    Down under / Sydney

Domyślnie

Cytat Napisał Wazniak-Marcin Zobacz post
    moja kobita mi podeslala, ze na tvn24.pl... cos tam wspomnieli, ciekawe, czy motocykliscie za ten'poscig' nie dojebia...
    Mój kumpel go dorwał. Z tego co mówił nie było żadnego wyprzedzania, jechał i czekał aż się zatrzyma. Facet wysiadając z auta mocno się "poobijał" (m.in. połamane żebra, złamany nos i zęby). Dostał zdaje się 11 lat za spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym.

Sebastian, poza przesłuchaniem przez prokuratora, zamienił kupionego ode mnie Shoeia na karbonowego HJC zafundowanego przez prezydenta miasta.
    badmotherfucker

666 Avatar szramer
    Motocykl
    ZX10R,xt600
    Ekipa
    z hooodu
    Miasto
    exit40 on I465E

Domyślnie

odswiezam temata , akurat akcja sprzed tyg u mnie na wsi , pijany glina radiowozem wjebal sie w 3 motocyklistow na skrzyzowaniu, jednego zabil przy okazji mial 0,19promila (0,08dopuszczalne) byl na sluzbie, dzis odzucono zarzut ze byl pijany i niezaprano mu prawka ,w miescie protesty ja k chiuj o korupcji policji , kazdy zada sledztwa FBI i wogole jazdy jak chuj :
    http://www.fox59.com/news/wxin-bisar...,3595441.story
    jak apropo JP i hwdp czy FTP, jak widac w panstwie prawa wszystko jest mozliwe

+ Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu

Zakładki społecznościowe

Zakładki społecznościowe

Uprawnienia